Şu an yumurtkama donemınde olup elinde gebelik testı olanlar lutfen bakarmısınız

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Elinizde gebelik testı varsa yaparmısınız yum donemınde lh yı algılayp gebelik testını pozıtıf cıkarırmı

Yanı gebelik testıde cuzgı cıkarıyormu yumurtlama donemınde hadı kızlarr

Sabah 11 ovulasyon testini yaptin mi?
Screenshot_20170319-134247.webp Screenshot_20170319-134250.webp bak canm sılıkleşmiş lh

Yumurtlama doneminde gebelik testinde niye pozitif versin cok sacma degilmi sencede yumurta catlamis gebelik icin uygun donem gebeligin olusmasi icin ki gebelik yumurtlamadan 14 gun sonra idrara gecio hemen aninda asla vermez senin adetlerin duzensizse eger yumurtlamanda adetten hemen sonra olmussa bence sen yumurtlama dönemini suan gecirmiosn ve teste gore hamilesin benim tahminim bu doktorun dedigine anlam vermedim ama avulasyon testi icin bu gecerli ondn cogu kisi ovu testiyle hamile kaldigini erken ogrenio lh i hsg ile karistirio ve cok koyu cizgi cikio ama gebelik testinde sanmiom ins hamilesindir bence cok kaptirma kendini testte hatali olabilir

Ve senin attigin ovulasyon testi gebelik.testi degil lh yazio hsg yazio kosede boyle cikmasi gayet normal yumurtlama doneminde de degilsin ayrıca en koyu oldugu zmaan yumurtlama gunun oluo bu testte ztn ne zmn yaparsan yap silik cikio

Elinizde gebelik testı varsa yaparmısınız yum donemınde lh yı algılayp gebelik testını pozıtıf cıkarırmı
kiz ben bisey anlamadim ne zaman adet oldun ne zaman yumurtladin.ne zaman gebelk testo pozitif verdi.adet olup arkasndan ovu testi yaptysan adet doneminin ardindan pozitif verebiliyms ama erken yumurtlamista olblrsn.gebelk testi pozitifse eger bu kadar erken surede ya hamileisn ustune goruyosn.yada kimyasal gecrdn allah korusun

kiz ben bisey anlamadim ne zaman adet oldun ne zaman yumurtladin.ne zaman gebelk testo pozitif verdi.adet olup arkasndan ovu testi yaptysan adet doneminin ardindan pozitif verebiliyms ama erken yumurtlamista olblrsn.gebelk testi pozitifse eger bu kadar erken surede ya hamileisn ustune goruyosn.yada kimyasal gecrdn allah korusun
Kimyasal olsa cok yoğun kanama olurdu karman karışığım canm ya

Ve senin attigin ovulasyon testi gebelik.testi degil lh yazio hsg yazio kosede boyle cikmasi gayet normal yumurtlama doneminde de degilsin ayrıca en koyu oldugu zmaan yumurtlama gunun oluo bu testte ztn ne zmn yaparsan yap silik cikio
Bnm 7 tane hcg testım pozıtıf canm bunu oçarkadasa ovı testını gostermk için yapmştm zaten 2 farklı markada pozıtuf cıktı 7 test hcg testı

Sivi tükettiğin için silik ciktigini düşünüyorum canim. Sivi tuketince test dogru sonuc vermiyor. Senin durumunu cok merak ediyorum sabah hayirli haberlerle gelirsin insallah.
Canm bunu yaptım 3 saatlık ıdrarla bu negatıf degıl dımı ovı. Testı yanı bu pozıtıfse bıraz umutlancam Screenshot_20170319-195106.webp

Canm bunu yaptım 3 saatlık ıdrarla bu negatıf degıl dımı ovı. Testı yanı bu pozıtıfse bıraz umutlancamEki Görüntüle 1970040

Ben 4 haftalik hamileyim. Dun gece nasil cikacak diye merak edip ovu testi yapmistim, aynen boyle (azicik daha koyu da olabilir) cikti. İnsallah guzel haberleri verirsin canim sen de

Ben 4 haftalik hamileyim. Dun gece nasil cikacak diye merak edip ovu testi yapmistim, aynen boyle cikti. İnsallah guzel haberleri verirsin canim sen de
Cıddımısın Allah razı olsun canm bnm yarın doktora gtcm dua et lutfen hamılesın adım safıye...

Back
X