- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
Aminnn cook amın canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yaptigin gebelik testlerinide atsana onlarada bakalim büyük ihtimal üstüne görmüşsündür bu kadar erken hamilelik belli olmazCanm bunu yaptım 3 saatlık ıdrarla bu negatıf degıl dımı ovı. Testı yanı bu pozıtıfse bıraz umutlancamEki Görüntüle 1970040
Etıketledm kuzumCanim yaptigin gebelik testlerinide atsana onlarada bakalim büyük ihtimal üstüne görmüşsündür bu kadar erken hamilelik belli olmaz
Gordunmu canmkı diğerlerı daha koyuyduCanim yaptigin gebelik testlerinide atsana onlarada bakalim büyük ihtimal üstüne görmüşsündür bu kadar erken hamilelik belli olmaz
Gördüm canim bence sen hamilesin üstüne görmüşsün yarin hemen kan ver bide kanaman yogunmuydu normal adetmi gördünGordunmu canmkı diğerlerı daha koyuydu
Pozitife cok yakin duruyo canim. Yarin bir sey icmeden saat 11 de bir daha yap canim onda da boyle cikarsa bence hamilesin.Canm bunu yaptım 3 saatlık ıdrarla bu negatıf degıl dımı ovı. Testı yanı bu pozıtıfse bıraz umutlancamEki Görüntüle 1970040
Canim ne yaptin kan verdinmi merak ettimGordunmu canmkı diğerlerı daha koyuydu
Ovulasyon testi varmi canim belki erken yumurtlama oluyodurKuzim anlamadm 4 gun oldu regli biteli yumurtladm mi anlamadm akntm geliyor yasen naptn bu arada
Yok kuzum ovu. Kullanmyrmda canm iyi degerlendiriyorum yumurtladgmı akntdan anlyrm bakalm ins bu ay tutar canm yaOvulasyon testi varmi canim belki erken yumurtlama oluyodur
İnşallah canım benimde proklatin yüksek onun icin ilaç kullaniyorum bu ilac hemen düşürüyomus bu hormonu eger tek sorunum proklatinse bu aydan bende umutluyumYok kuzum ovu. Kullanmyrmda canm iyi degerlendiriyorum yumurtladgmı akntdan anlyrm bakalm ins bu ay tutar canm ya![]()
Canm bir yerde okumustum ilacı kullanrsan hamiile kalablrsn cnm ya kadn ilacı brakmams hamile kalms ins sende kalrsn cnmİnşallah canım benimde proklatin yüksek onun icin ilaç kullaniyorum bu ilac hemen düşürüyomus bu hormonu eger tek sorunum proklatinse bu aydan bende umutluyum
InCanm bir yerde okumustum ilacı kullanrsan hamiile kalablrsn cnm ya kadn ilacı brakmams hamile kalms ins sende kalrsn cnm
İnşallah kuzum güzel haberler alalim artık
Aynn canm ya artk bizde alalm ya iyi haberler :)İnşallah kuzum güzel haberler alalim artık
Ama canm 8 tane ysptn dusun hepdide bozuk olmaz ki birsey var bunda ben anlamadm yaNegatıf kızlar galıba aldgm testler bozuktu
Aaaa gercektenmi nasıl olur o kadar testmi bozuk hani benimde basima gelmisti evde yaptim pozitif kanda negatifti ama sen kac tane test yaptın anlamadim yaniNegatıf kızlar galıba aldgm testler bozuktu