Anket Şu anda bekar olmanızın en büyük nedeni ne olabilir?

Şu anda bekar olmanızın en büyük nedeni ne olabilir?

• Ankete Katılan
    103
bekar olsaydım bu soruya evli olmamam diye cevap verirdim dlzjzkjs bu niye bana geldi ya adam görse diyecek napıyosun dldjdljd

Cevabım: fazla prensipli olmak. Bitti diyince bitirmek. Sözüm meclisten dışarı etrafımdaki ilişkilere bakıyorum nerede ne istediğini bilmeyen, bir trip atıp, bir özür dileyen, her saniyesini hesap veren vs. kadın varsa hepsinin yıllar süren ilişkisi var. Ha toksik ilişki mi evet, mutlu mu çoğu zaman. Ben de artistliğimle yalnız kalıyorum.

Aslında arkadaşlar bakın burada bu kadar kadınız.
Forumdaki konularımızdan, mesajlarımızdan iyi kötü birbirimiz hakkında fikrimiz var.

Herkes el atıp gözüne kestirdiği üyeye abisini, kardeşini, kuzenini; yaşı büyük üyeler için dayısını amcasını ayarlasa gerçekten bekar üye kalmaz.

Hadi Türkiyem, el ele hep beraber evliliğe.
Çayımı püskürttüm ahahahaha 🤣🤣🤣🤣

ya fljzlxjzksjksjs
Aslında arkadaşlar bakın burada bu kadar kadınız.
Forumdaki konularımızdan, mesajlarımızdan iyi kötü birbirimiz hakkında fikrimiz var.

Herkes el atıp gözüne kestirdiği üyeye abisini, kardeşini, kuzenini; yaşı büyük üyeler için dayısını amcasını ayarlasa gerçekten bekar üye kalmaz.

Hadi Türkiyem, el ele hep beraber evliliğe.
evet tabii ki biri iran halısı istesin öteki kısa boylu diye boşasın birinin annesinin muhabbet kuşu tanık olsun diğeri de ben neden evlenemiyoooommmm diye 85 konu açanlardan olsun. varsa başını yakmak istediğiniz yakınlarınız hemen yapıştıralım şsjzljz

Bekarlık ana evinde ne kadar rahat olduğuna bağlı olarak değişen bir unsurdur.nokta.
Aynen buna katiliyorum.
Evlendim özgürlestim resmen.
Ana evinde buladik yika yemek yap misafire hizmet et ," anne bari temizlik icin birini tutalim,ben de üniden geldim bari dinleneyim biraz"
annem "e siz varsiniz ya "

Evlendiginde kendi evinde kapini kapat mis.
Misafir almak almamak ,temizlik ,yemek bulasik canin isterse,istemezse hicbisey yapma. Birini cagir gerekirse.
Parana bakan yok, aldiklarini sayan yok.
Evinde istedigin gibi dolas heryer senin.

B

Tanışmak isteyen, ciddi ilişki düşünen çok kişi var ama hiçbiri tam anlamıyla içime sinmiyor. Hepsinde illa bir sıkıntı çıkıyor, günümüz erkekleri eski erkekler gibi değil toplumda kadın için de erkek için de büyük bir değişim var. Ve yaş ilerleyince farkındalık arttıkça evlilik fikri daha zor ve uzak görünmeye başlıyor. Bir süre sonra insan yalnızlık konforuna da alışmaya başlıyor sanırım.
Size bu konuda katılıyorum 20 li yaşlarda evlenmiş biri olarak eğer 30 lu yaşları bekleseydim evlenmezdim şuan toplumdaki kaliteli erkek oranı çok azaldı çevremde kaç tane bekar arkadaşım var kafalarına göre bulamıyorlar çünkü donanımlılar

ya fljzlxjzksjksjs

evet tabii ki biri iran halısı istesin öteki kısa boylu diye boşasın birinin annesinin muhabbet kuşu tanık olsun diğeri de ben neden evlenemiyoooommmm diye 85 konu açanlardan olsun. varsa başını yakmak istediğiniz yakınlarınız hemen yapıştıralım şsjzljz
İşte daha iyi mesela normal şekilde tanışsalar bunları bilmeyeceksiniz, çaat İran halısı şoku yaşayacaksınız. Halbuki şimdi üyenin her konuya yaklaşımını bildiğiniz için elemeniz daha kolay ahshgfs
Lütfen projemi baltalamayın, sonra bu ülke niye gelişmiyor ahshfhs

Bu sene de bekar gezmeyek ya lütfen ahshf

Ya cidden bir yaştan sonra insan başına buyrukluğa alışınca zor oluyor şaka bir yana.
Şu an görüştüğüm biri var, geçen dışarı çıkarken haber vermemişim (çünkü neden her adımımı haber vereyim, gps misin sen), napıyorsun yazdı. X yerdeyim dedim. Niye haber vermedin dedi. Edepli bir kadın olduğum için sana ne yappraam demedim, "aklıma gelmedi" dedim. Biraz daha böyle devam ederse benden pas mesela.

20lerimde olsam her an nerede kimle napıyorum diye ilgilenmesi hoşuma gidebilirdi, ama şu an bayıyor. Haber veririm tabii ki, bir şey gizlediğim yok ama zorunluluk gibi bildirim de yapamam yani ahshghs

Yalnızlık zor ama evlenmek yalnızlığa çözüm olsa keşke. Şuan bekar ve mutluyum ama yükümü azaltan, değer vermeyin bilen,gerçekten ilgili, esprili biri olsa çok uzatmadan evlenirdim:)
Evlenip kendini yapayalnız hisseden, mutsuz olan o kadar çok kadın varki evlilik kesinlikle mutluluk yolu değildir. Birbirini geliştiren, her zaman sevgisini, ilgisini gösteren, destek olan bir ilişki olursa işte o zaman evliliğe güzel bakılabilir. Evlilik büyük sorumluluk ve sabır ister ilmek ilmek. Eşi yanında değilken bile onu savunan kıymet bilen, kafa dengi, merhametli insanlarla kesişsin yolumuz.

24 yaşında evlendim. Eğer 30a kadar bekar kalsaydım evlenirken gözüme batmayan bir sürü şey gözüme batardı ve asla evlenmezdim. Ama 24 yaşında gerçekten hayatı toz pembe görüyordum. Kafamın içinde en ufak bir olumsuz düşünce yoktu. Şuan kadınlar okuldu kariyerdi derken ister istemez 30u buluyor. Ondan sonrada mantıklı düşünme devreye giriyor haliyle. Mantıklı düşünen kadın neden evlensinki?🤪

Back
X