- 12 Nisan 2016
- 1.144
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.002
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çayımı püskürttüm ahahahahaAslında arkadaşlar bakın burada bu kadar kadınız.
Forumdaki konularımızdan, mesajlarımızdan iyi kötü birbirimiz hakkında fikrimiz var.
Herkes el atıp gözüne kestirdiği üyeye abisini, kardeşini, kuzenini; yaşı büyük üyeler için dayısını amcasını ayarlasa gerçekten bekar üye kalmaz.
Hadi Türkiyem, el ele hep beraber evliliğe.
ya fljzlxjzksjksjs
evet tabii ki biri iran halısı istesin öteki kısa boylu diye boşasın birinin annesinin muhabbet kuşu tanık olsun diğeri de ben neden evlenemiyoooommmm diye 85 konu açanlardan olsun. varsa başını yakmak istediğiniz yakınlarınız hemen yapıştıralım şsjzljzAslında arkadaşlar bakın burada bu kadar kadınız.
Forumdaki konularımızdan, mesajlarımızdan iyi kötü birbirimiz hakkında fikrimiz var.
Herkes el atıp gözüne kestirdiği üyeye abisini, kardeşini, kuzenini; yaşı büyük üyeler için dayısını amcasını ayarlasa gerçekten bekar üye kalmaz.
Hadi Türkiyem, el ele hep beraber evliliğe.
Hoşluktur o boşluk olsa duramazsın.Evli biri olarak söylüyorum bekarlık geçici bir boşluktur.![]()
Aynen buna katiliyorum.Bekarlık ana evinde ne kadar rahat olduğuna bağlı olarak değişen bir unsurdur.nokta.
Size bu konuda katılıyorum 20 li yaşlarda evlenmiş biri olarak eğer 30 lu yaşları bekleseydim evlenmezdim şuan toplumdaki kaliteli erkek oranı çok azaldı çevremde kaç tane bekar arkadaşım var kafalarına göre bulamıyorlar çünkü donanımlılarTanışmak isteyen, ciddi ilişki düşünen çok kişi var ama hiçbiri tam anlamıyla içime sinmiyor. Hepsinde illa bir sıkıntı çıkıyor, günümüz erkekleri eski erkekler gibi değil toplumda kadın için de erkek için de büyük bir değişim var. Ve yaş ilerleyince farkındalık arttıkça evlilik fikri daha zor ve uzak görünmeye başlıyor. Bir süre sonra insan yalnızlık konforuna da alışmaya başlıyor sanırım.
İşte daha iyi mesela normal şekilde tanışsalar bunları bilmeyeceksiniz, çaat İran halısı şoku yaşayacaksınız. Halbuki şimdi üyenin her konuya yaklaşımını bildiğiniz için elemeniz daha kolay ahshgfsya fljzlxjzksjksjs
evet tabii ki biri iran halısı istesin öteki kısa boylu diye boşasın birinin annesinin muhabbet kuşu tanık olsun diğeri de ben neden evlenemiyoooommmm diye 85 konu açanlardan olsun. varsa başını yakmak istediğiniz yakınlarınız hemen yapıştıralım şsjzljz
Evlenip kendini yapayalnız hisseden, mutsuz olan o kadar çok kadın varki evlilik kesinlikle mutluluk yolu değildir. Birbirini geliştiren, her zaman sevgisini, ilgisini gösteren, destek olan bir ilişki olursa işte o zaman evliliğe güzel bakılabilir. Evlilik büyük sorumluluk ve sabır ister ilmek ilmek. Eşi yanında değilken bile onu savunan kıymet bilen, kafa dengi, merhametli insanlarla kesişsin yolumuz.Yalnızlık zor ama evlenmek yalnızlığa çözüm olsa keşke. Şuan bekar ve mutluyum ama yükümü azaltan, değer vermeyin bilen,gerçekten ilgili, esprili biri olsa çok uzatmadan evlenirdim:)