Anket Şu anda bekar olmanızın en büyük nedeni ne olabilir?

Şu anda bekar olmanızın en büyük nedeni ne olabilir?

• Ankete Katılan
    103
Bu sene de bekar gezmeyek ya lütfen ahshf

Ya cidden bir yaştan sonra insan başına buyrukluğa alışınca zor oluyor şaka bir yana.
Şu an görüştüğüm biri var, geçen dışarı çıkarken haber vermemişim (çünkü neden her adımımı haber vereyim, gps misin sen), napıyorsun yazdı. X yerdeyim dedim. Niye haber vermedin dedi. Edepli bir kadın olduğum için sana ne yappraam demedim, "aklıma gelmedi" dedim. Biraz daha böyle devam ederse benden pas mesela.

20lerimde olsam her an nerede kimle napıyorum diye ilgilenmesi hoşuma gidebilirdi, ama şu an bayıyor. Haber veririm tabii ki, bir şey gizlediğim yok ama zorunluluk gibi bildirim de yapamam yani ahshghs
Kesinlikle niye haber vermedin diye sorması hoş değil. O ne öyle hesap sorar gibi. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım evlenmeye değecek iyi , merhametli, yakışıklı, kültürlü, senin gibi gezmeyi seven ve( gönlünden geçen her ne varsa) biri çıkar karşına. Tüm Türkiye'yi ve yurtdışını gezer tozarsınız. ❤️😘

Kesinlikle niye haber vermedin diye sorması hoş değil. O ne öyle hesap sorar gibi. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım evlenmeye değecek iyi , merhametli, yakışıklı, kültürlü, senin gibi gezmeyi seven ve( gönlünden geçen her ne varsa) biri çıkar karşına. Tüm Türkiye'yi ve yurtdışını gezer tozarsınız. ❤️😘
Ay amin, bilmukabele.
Benim hiç evlilik amacım olmadı hayatta, hala evlilik düşüncem/niyetim yok. Manita yeter ahhsf
Hatta daha geçen annem "evlilik gerekli değil, sen çocuk da istemiyorsun zaten, bence evlenme hiç" dedi ahshf

Ay amin, bilmukabele.
Benim hiç evlilik amacım olmadı hayatta, hala evlilik düşüncem/niyetim yok. Manita yeter ahhsf
Hatta daha geçen annem "evlilik gerekli değil, sen çocuk da istemiyorsun zaten, bence evlenme hiç" dedi ahshf
Ben de çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum gerçekten büyük bir sorumluluk ve psikolojim bunu kaldırmaz. Şuan evlilik düşünmüyorum nasip olursa 2 yıl sonra kendimi tam hazır hissederim. Tabi ne olur bilinmez. Kimle tanışsam çocuk olarak çeyiz paketi minnoş kedimin yanımda olacağını söylüyorum. Özellikle hayvanlar ile haşır neşir olan insanlarla konuşuyorum. Aynı zamanda her sabah aynı yatakta uyanma ve onun gözlerine bakma fikri bana iyi geliyor. 29 yaşıma geldim hâlâ duygusal, romantik, hayalperest,ponçik bir kadınım. 😆🙈 Sevgilimi her gün görme imkanım olmadığı için en kestirme yol ,2 sene tanışma sonrası evlilik bana göre.

Valla korkuyorum, ondan bekarım. :KK53: Bdvdeki gibi kocalar ve aileleri gibi bir ortama düşersem diye korkuyorum. Ben pek uslu bir kız da değilim, anasını danasını döverim sonra bdvde konu açarım, hep birlikte aaa ama idare edilecek şeyler bunlar, tepkini fazla buldum yorumları yaparsınız. :KK53:

Ben de çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum gerçekten büyük bir sorumluluk ve psikolojim bunu kaldırmaz. Şuan evlilik düşünmüyorum nasip olursa 2 yıl sonra kendimi tam hazır hissederim. Tabi ne olur bilinmez. Kimle tanışsam çocuk olarak çeyiz paketi minnoş kedimin yanımda olacağını söylüyorum. Özellikle hayvanlar ile haşır neşir olan insanlarla konuşuyorum. Aynı zamanda her sabah aynı yatakta uyanma ve onun gözlerine bakma fikri bana iyi geliyor. 29 yaşıma geldim hâlâ duygusal, romantik, hayalperest,ponçik bir kadınım. 😆🙈 Sevgilimi her gün görme imkanım olmadığı için en kestirme yol ,2 sene tanışma sonrası evlilik bana göre.
Ben düz net çocuk sevmiyorum :D O yüzden hayatım boyunca istemedim.

Benim de kedi ve köpeklerim var, benimle olan insanın onları koşulsuz kabul etmesi lazım. Aslında daha doğrusu köpeklerimin adamı kabul etmesi lazım :D

Aynen buna katiliyorum.
Evlendim özgürlestim resmen.
Ana evinde buladik yika yemek yap misafire hizmet et ," anne bari temizlik icin birini tutalim,ben de üniden geldim bari dinleneyim biraz"
annem "e siz varsiniz ya "

Evlendiginde kendi evinde kapini kapat mis.
Misafir almak almamak ,temizlik ,yemek bulasik canin isterse,istemezse hicbisey yapma. Birini cagir gerekirse.
Parana bakan yok, aldiklarini sayan yok.
Evinde istedigin gibi dolas heryer senin.

B
Evlenince de kocanın iyisini bulmak lazım tabi🤣

Mutsuz ve duygusal siddeti bol olan bi ailede buyumek ve erkeklerle olan iliskilerimi ileriye goturmemek diyorum ben. Nasil mutlu olunur bilemiyorum. Ve nerdeyse tum Erkekleri buyumemis olmasi. Secici olmak.

bence bekarlik harika bir seydir:)
sıfır sorumluluk, hayat her an yeni suprizlere açık, her kose basinda yeni bir ask hikayesi seni bekliyor olabilir, paran sana ait, izin gunlerine tatillerinde kendin karar veriyorsun, birisine danismadan kararlar alabiliyorsun.
misss gibi bir dönem vallahi, ben cikmak istemedim kolay kolay bu guzel donemden, 34ümde anca veda ediyorum.
umarim özlemem:))
Nasıl sıfır sorumluluk sen nasıl bir bekarlık yaşadın yengeç😅

Bu sene de bekar gezmeyek ya lütfen ahshf

Ya cidden bir yaştan sonra insan başına buyrukluğa alışınca zor oluyor şaka bir yana.
Şu an görüştüğüm biri var, geçen dışarı çıkarken haber vermemişim (çünkü neden her adımımı haber vereyim, gps misin sen), napıyorsun yazdı. X yerdeyim dedim. Niye haber vermedin dedi. Edepli bir kadın olduğum için sana ne yappraam demedim, "aklıma gelmedi" dedim. Biraz daha böyle devam ederse benden pas mesela.

20lerimde olsam her an nerede kimle napıyorum diye ilgilenmesi hoşuma gidebilirdi, ama şu an bayıyor. Haber veririm tabii ki, bir şey gizlediğim yok ama zorunluluk gibi bildirim de yapamam yani ahshghs
Birisi de beni durağa bıraktıktan sonra (yeni tanıştığım insanların evimi öğrenmesini istemiyorum o yüzden durağa bırakmasını istiyorum) eve gidince haber verir misin yazmıştı. Ben de haber vermeyi sevmiyorum kişisel algılama bunu prensibim böyle yazdım. Sonraki buluşmamızda bana dominant demişti halbuki çok minnoş bir insanımdır 😅

Nasıl sıfır sorumluluk sen nasıl bir bekarlık yaşadın yengeç😅
sifir sorumluluk bekarlik yasadim iste:)
evlenince yasayacagin sorumluluklarin yaninda bekarken yaşadığın ne ki?
ailenle yasiyorsan ve ortalama insanlarsa kimse kizindan kolay kolay para almiyor. ne kira ne mutfak masrafi ne fatura. tüm maas kendine harciyorsun.
kendi evin varsa daha guzel , daha rahat gezersin karisan laf eden olmaz. evini b.k mu götürüyor, daginik mi, bes gun ustuste yemek mi söyledin pasa gönlün bilir:)
yani evlilikle hele ki cocukla kiyaslanamaz bile.
bir de bekarken ugrastigin bir ailen var evlensen senden tonla beklentisi olan ikinci bir aile de peyda olacak meydanda

sifir sorumluluk bekarlik yasadim iste:)
evlenince yasayacagin sorumluluklarin yaninda bekarken yaşadığın ne ki?
ailenle yasiyorsan ve ortalama insanlarsa kimse kizindan kolay kolay para almiyor. ne kira ne mutfak masrafi ne fatura. tüm maas kendine harciyorsun.
kendi evin varsa daha guzel , daha rahat gezersin karisan laf eden olmaz. evini b.k mu götürüyor, daginik mi, bes gun ustuste yemek mi söyledin pasa gönlün bilir:)
yani evlilikle hele ki cocukla kiyaslanamaz bile.
bir de bekarken ugrastigin bir ailen var evlensen senden tonla beklentisi olan ikinci bir aile de peyda olacak meydanda
Valla benimkiler bir ileri kafalı oluyor bir geri kafalı işlerine geldiği gibi yani😅 benim de o yüzden ilk sevgilim çok geç olmuştur mesela bir gün boşluğa düşer de saçma sapan biriyle evlenirim diye uzun yıllar solo takıldım kendime güvendikten sonra flört etmeye birileriyle tanışmaya başladım

Bekar değilim,bekarlık sultanlıktır yani hiç evlilik güzellemesi yapamayacağım şimdi 😁

Aslında arkadaşlar bakın burada bu kadar kadınız.
Forumdaki konularımızdan, mesajlarımızdan iyi kötü birbirimiz hakkında fikrimiz var.

Herkes el atıp gözüne kestirdiği üyeye abisini, kardeşini, kuzenini; yaşı büyük üyeler için dayısını amcasını ayarlasa gerçekten bekar üye kalmaz.

Hadi Türkiyem, el ele hep beraber evliliğe.
Seni severim, akrabalarımla başını yakamam canım 😄😄

Evlenip kendini yapayalnız hisseden, mutsuz olan o kadar çok kadın varki evlilik kesinlikle mutluluk yolu değildir. Birbirini geliştiren, her zaman sevgisini, ilgisini gösteren, destek olan bir ilişki olursa işte o zaman evliliğe güzel bakılabilir. Evlilik büyük sorumluluk ve sabır ister ilmek ilmek. Eşi yanında değilken bile onu savunan kıymet bilen, kafa dengi, merhametli insanlarla kesişsin yolumuz.
Nikah kıymak çözse evlenirdim işte değil:) Evlenip mutsuz olmak daha kötü. Her evlilik harika değildir elbette ama ben evlenince yalnız olmak istemiyorum ondan eminim:d Umarım kesişir.

Seni severim, akrabalarımla başını yakamam canım 😄😄
Bak napalım, sen bana saftirik bir kuzenini ayarla. Kına, nişan, düğün yapalım. Düğünden sonra ben boşanayım. Altınları bölüşelim. Ne dersin?
Hatta o arada sülaleyi gazla iyice, yok tam takın, yok bilezik takın falan diye.

Foruma üye olmadan önceki görüşlerimle şimdiki görüşlerim çok farklı. Burada evliliğe dair neyin ne olduğu hakkında az çok bilgi sahibi oldum. Sevdiğin kişiyle evlensen de ailesi kötüyse sorun yaşıyorsun ya da evlendiğin kişi aynı evin içinde farklı yönlerini gösterebiliyor. Maske takıp gerçek kişiliğini köprüyü geçtikten sonra gösteren de oluyor. Günümüz erkeklerine güvenmek de çok zor, çoğu dişil olmuş, maske takıyor. Evlilik işi öyle toz pembe değil. Mutlu olanlar şanslı, ama her evli mutlu değil. Nasip, kısmet, şans işleri. Mutsuz evlilikte psikolojisi bozulan çok kişi oluyor. Bana göre evlilik yapmak risk almaktır, bu kişiyle bir ömür yaşanır mı hastalıkta sağlıkta yanımda olur mu diye düşünülmesi gerekir.

Back
X