kızlar biliyorsunuz daha önce (2. sayfada var) "boşanmayı düşünüyorum " diye başlık atmıştım.eşimle 2-3 gündür kavgalıyız sebebi (ama asıl sebep tabiiki bu değil) oturduğumuz binın ısı yalıtımı yok,geçen sene buraya taşındık,ondan önceki senede yurtdışındaydık 1 yıllığına eşimin görevi dolyısıyla ben o zaman ücretsiz izindeydim,ülkeye ilk başta ben geldim görevime başladım ve 1 ay kendi annemlerde kaldım.tabii bu arada ev bakıyordum en sonunda bu evi buldum,daha öncedende eski yalıtımı olmayan bir evde kalmıştık ama sorun çıkmamıştı,malesef kışın resmen donduk,merkezi sistem ve ben 2 ayda bir hasta oldum,nazik bir yapım var ama hiç bukadar hasta olduğumu hattırlamıyorum,apartmanın yalıtım yaptarmaya hiç niyeti yok bu yüzden de taşınalım dedim ve tabiiki bu nedir yeni bir sorun,elbette kabul etmedi ve etmediği gibi bağırdı çağırdı.ben anlatmaya çalıştım taşınmak benimde hoşuma gitmiyor ama ortada böyle bir şey var ne yapalım,ama tabi o bu durumu sorun olarak görmüyor,bu bu şekilde baya bir devam etti ve tartışırken konu ailesine geldi (ikimizde sinirliyiz) ben hazır konu açılmışken birdaha onun ailesini görmek istemediğimi zaten onlarında beni görmeye meraklı olmadıklarını söyledim ama tabiiki bunu asla kabul etmedi onlar benim ailem ve sende benimle evli olduğun için buna katlancaksın ve hatta ilerde bulunduğumuz şehre bile gelebileceklerini(tabiiki bu yanımıza anlamında) söyledi ve ben böyle birşeye asla razı olmayacağımı söyledim ve tekrar tekrar daha önceden ailesiyle yaşadığım şeyleri dile getirdim ve bana benim hasta olduğumu işi benim bu hale getirdiğimi söyledi ve zaten o zaman yıkıldım ve en son iyi düşün istersen yarın gider boşanma davasını açarsın ve bunların hepsinden kurtulusun dedi ve odadan çıktı diğer odaya gitti maç izlemeye.
hakikaten çok zor durumdayım,şu anda çok mutsuzum,daha ne kadar katlanabilirim bilmiyorum
herdefasında biz bunları aşarız deyip devam ediyorum,daha önceki kavgalarızda daha çoğunlukta o geliyordu yanıma sırıtarak güya gönlümü almaya ama her defasında malesef kandım,ama şu anda çok kötüyüm,benim en fazla dayanamayacaığm şey artık ailesine katlanmak çünkü çok gücüme gidiyor.kendimi 2 saattir sınıyorum yok mümkün değil artık değil onları görmek seslerini bile duymaya tahamülüm yok.birçok şey için her ne kadar dışarıdan güçlü gözüksemde cesaretim yok sanki,bana bir akıl verin ben ne yapmalıyım?bu arada uzun oldu biraz kusura bakmayın
hakikaten çok zor durumdayım,şu anda çok mutsuzum,daha ne kadar katlanabilirim bilmiyorum
herdefasında biz bunları aşarız deyip devam ediyorum,daha önceki kavgalarızda daha çoğunlukta o geliyordu yanıma sırıtarak güya gönlümü almaya ama her defasında malesef kandım,ama şu anda çok kötüyüm,benim en fazla dayanamayacaığm şey artık ailesine katlanmak çünkü çok gücüme gidiyor.kendimi 2 saattir sınıyorum yok mümkün değil artık değil onları görmek seslerini bile duymaya tahamülüm yok.birçok şey için her ne kadar dışarıdan güçlü gözüksemde cesaretim yok sanki,bana bir akıl verin ben ne yapmalıyım?bu arada uzun oldu biraz kusura bakmayın