Şu anda ne dinliyorsun?

"Beni anacaksın günün birinde..."

"İnandır beni yeniden sevdiğine ..
Çok istedim hala bir resmin yok bende.."

"Her şey gönlünce olmaz demiştim sana..
Kaderden kaçılmaz görüyorsun..."

Yürek hep şanslı değil ya, bir üzen olacak !

Düşün düşün aşamıyorum engelleri Varamıyorum yanına çarelerin Yıkıl duvar göremiyorum enginleri Gidemiyorum bırakıp uzaklara Bir ağlarım bir gülerim Sanma senden vazgeçerim Alışamam inan yokluğuna Eğlen güzelim gününü gün et Ben vazgeçmişken eğlen Karaları ben bağlarım Sende vakit çok erken

İki yalnız bir doğru edebilirdik. Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz. Ben Mecnun, sen Şirin; tesadüf değil. Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz. Söz ettim mavilere, içimdeki yaralardan. Gökteki yağdı yine, yerdekinde yakamoz var. 'Bu bir soygundur 'der gibi bakan gözlerinden, Artık gider gibiyim. Bahsetme kimselere, yaramızda kalsın. Sığmadık şehirlere, şiirlere taştık. Unutmadım yine, bir büyüklük bende kaldı. Kadehler kırıldılar sana bu gece.

Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl paresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu Yaralı kuşum, hazan güneşim Güz ayazında kor ateşim Bir sözün uçur göğüm gül açsın Yadeller aldı bizi Haberini sal kara bahtım Beni yanına al yarası saklım Üzerime hatıran yağıyor Bu yokluk yaktı bizi

Yani şimdi
Gözleri sana benzeyen bir KIZIM olmayacak mı ..?

Anladım, gidiyorsun daha öncekiler gibi
Hiç olmazsa son bir defa öp
Bu kadar zor mu "Seni sevdim bir zamanlar" demek?
Öyle zor ki yeniden sevmek
Yalnızlık eski bir ezber, ayrılık alışkanlık!
Sensizlik bana dost, bana eş..
Bu kadar mağrur olma,
inan sen olmasan bile
Hayat devam eder, doğar güneş..
Susma veda ederken
Biraz gül, bir şey söyle giderken
Gitme, hemen gitme kal
Biraz dur, daha erken...

Gel ne olursun gel Hasretin her yerde bekletme bu sefer Aşk yüreğimde aşk Özlemin her yerde özletme bu sefer Kar gibi düştün üstüme Güneşi eritir sandım Oysa ben aydan gece diye korkardım Bana güneşim derdin yetinemedim Karalım karalım Esmer güzelim yaralım Dön gel benim ol benim ol Gitme ne olur beni terk etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…