kendi kendi mi:26::26:
Ne canım :) Benim dinlediğim şarkı için mi söyledin ? Ben hiç bilmiyorum anlamı nedir
yok be cnm ben bu aralar biraz sıkıntılı günler yaşıyorum da onun için kendi kendi mi dinliyorum demek istedim yanlış anlama tmm mı güzelim
merhaba canım
sıkıntı paylaştıkça bölünür küçülür
sevinç paylaştıkça büyür derler
paylaşabileceğin sıkıntın varsa biz onu bölmeye parçalamaya hazırız
sağol cnm sıkıntılar biter mi hiç
ahh herkesin derdi var benimde evimde yanlızllığım bebeğimin olmayışı
evlendiğimden beri evlat hasretiyle yaşıyorum inş bigün gelip hsretimin dinmesini bekliyorum cnm benim en büyük sıkıntım bu:26:
canım çok sıkıntı yapma bence allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur artık olmaz dediğin anda çıkıp geliverir
üzme kendini
hem bak benimde yok sadece sen değilsin bebeği olmayan at üzerinden o sıkıntıyı çalışmaları aksatmadan devam et tıptan faydalanmaya çalış eğer allahım sana bir evlat yazdıysa o zaten olacaktır olması için bir sebep verir mutlaka
canımın içi nasıl şarkıdır bu yaKlibin süresi yaklaşık bir saat yirmi dakika :)) Buda demektirki kafanızı şişirmicem o süre içinde
[video=youtube;Ofzb0VQWPWs]http://www.youtube.com/watch?v=Ofzb0VQWPWs[/video]
iyim çigerim minnoşlarımla ugraşıyorum şimdi küçük bagıryo ıngaaaaaaa büyükte ganganm oynuyogörüşmeyeli nasılsın kuzum?
içim kıpır kıpır arkadaşım , çok şükür yaz geldiiyim çigerim minnoşlarımla ugraşıyorum şimdi küçük bagıryo ıngaaaaaaa büyükte ganganm oynuyo
sen nasılsın canımın içi görüşmeyeli:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?