- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
D Deniz M Gunesmahperi hatun kızlar eskilere dönmüşsünüz çok seviyorum bende 90 ların şarkılarını bir tanede benden olsun
Harika bu parçayıda çok severim
Evet bu günüde 90 lar günü ilân edicez az sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
D Deniz M Gunesmahperi hatun kızlar eskilere dönmüşsünüz çok seviyorum bende 90 ların şarkılarını bir tanede benden olsun
Fena fikir değil aslında 90 lar günü fikri doksanlarda çocukluğu geçmiş birisi olarak o yılların tadı başkaydı gerçekten şarkıları da öyle hala sıkılmadan dinlerim birçok doksanlar şarkısını :)Harika bu parçayıda çok severimcanmailem teşekkürler
Evet bu günüde 90 lar günü ilân edicez az sonra![]()
Sana katılıyorum tatlımFena fikir değil aslında 90 lar günü fikri doksanlarda çocukluğu geçmiş birisi olarak o yılların tadı başkaydı gerçekten şarkıları da öyle hala sıkılmadan dinlerim birçok doksanlar şarkısını :)
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
Yine bana hüsran bana yine hasret var
Yine bana sensiz günler düştü
Kesinlikle bebeğimeskilerin tadı bambaşka yaa![]()
bir Kayahanda ben dinliyim annemle küçükken çok dinlerdim bunu annem pek severdi Kayahan başkadır![]()