Arabesk iyidir güzeldir :) bazıları sevmez ama ben bayılırımBenimde tutar arada iyidir![]()
Bir tanede benden olsun :)
Canım bu şarkıyı ilk defa dinledim bayıldım çok güzelmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arabesk iyidir güzeldir :) bazıları sevmez ama ben bayılırımBenimde tutar arada iyidir![]()
Bir tanede benden olsun :)
Keyifli dinlemeler olsun o zaman Gülày arkadaşımdır pek severiz birbirimiziArabesk iyidir güzeldir :) bazıları sevmez ama ben bayılırım
Canım bu şarkıyı ilk defa dinledim bayıldım çok güzelmiş![]()
Gerçekten mi ne güzel canım :) ben de sesine bayılırım gülayın bu şarkısını da çok sevdim insana huzur veren bir sesi varKeyifli dinlemeler olsun o zaman Gülày arkadaşımdır pek severiz birbirimizi![]()
90 "lar
Değil mi unutulmaz aslaAma bu şarkıya da bayılırım ben hele klibi muhteşem![]()
Aynen canım bu güzellikte klipler çekilmiyor artık eskilerin tadı bir başka gerçektenDeğil mi unutulmaz asla![]()
Bu adamın şarkılarına bayılıyorum
Aynen canım yeni nesil sanatçılardan en sevdiğim isim sanırım hem karakter olarak hem yaptığı müzik bütün şarkıları ayrı güzel adamın :)Yeri bambaşkadır bende severim özellikle İskender Paydaş ile olan çalışmasına :) hazır aklımıza gelmişken dinleyelim
Haklısın çokta efendi bir insan gerçekten...Aynen canım yeni nesil sanatçılardan en sevdiğim isim sanırım hem karakter olarak hem yaptığı müzik bütün şarkıları ayrı güzel adamın :)
çok güzel gerçekten![]()
Aynen canım yaptığı işlerle gündemde sadece inşallah hep böyle kalır :)Haklısın çokta efendi bir insan gerçekten...
Aynen canım yaptığı işlerle gündemde sadece inşallah hep böyle kalır :)
bu şarkısını da çok severim :)
Bu diziyi çok severdim canım yeri ayrıdır bende sende izliyordun sanırımUnutulmaz![]()
EvetBu diziyi çok severdim canım yeri ayrıdır bende sende izliyordun sanırım![]()