Şu anda neye aşıksınız,moralimiz duzelsın

anny

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
70
25
298
47
Muğla
İlk bende olsun

gereksiz kişiler hariç herkesi severim.. :))

1. Gençliğin değerini ancak yaşlılar bilir.
2. Huzurun değerini ancak bela çekenler bilir.
3. Sağlığın değerini ancak hastalar bilir.
4. Hayatın değerini ancak ölüler bilir.

a.s.

ben su an .masvavi gozlu yanimda gulucukler atan dunyanin en guzel varligina uc aylik kizima asagim olurcesine.sonra benim herseyim ogluma asigim yakisikli delikanlima ,ve en buyuk askimmmm brat pit te ahhhh ahhhhhh

Bİ BAKIŞIYLA BENİ MEST EDEN BİTANECİK OĞLUŞUMA DÜNYALARI VERSELER SAÇININ BİR TELİNİ BİLE DEĞİŞEMEYECEĞİM KOCAMA AŞIĞIM

şu an aklımdan hiç çıkmayan o ayakkabıya aşığım ..........:roflol:

bugün tamamen depresyondayım
içimde ne aşk var ne sevgi
sadece herşeyden bıktım artık. çok yoruldum ben(

bende biraz ukalalık yapim gözlerime aşığım vede kıymetini bilmeyen eşime aşığım delilik olacak ama memleketime aşığımmm ve dünya güseli çocuklarıma iki yavruma aşığım

herşeyden çok sevdiğim değerlim aşkım ömrüm hayatım olan bitanem aşkıma aşığım:asigim::

çocuk da yaparım kariyerde deyip bunu başaran bütün kadınlara aşığım.bebeklerime kıyamıyorum.yoksa bırakıp başlıcam ama nerdeeee

Vatanima asigim, Buram buram kokan türkiyeme asigim. tozuna topragina suyuna :asigim::asigim:yerimseniben

Dünya tatlısı ve uslusu kızıma, sevimli yaramaz ogluma ve cocuklarımın babaları canımın içine asıgım...:asigim::asigim::asigim:
Anneme ve memleketime asıgım...:asigim::asigim:
ask ve sevgi eksilmesin gönlünüzdena.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…