kızlarrrr 41,21 kesinmikii inş beni bırakmaz rabbim bana bağışlar sanki düşük gibi geldi...buğun 12. günü...
kızlarrrr 41,21 kesinmikii inş beni bırakmaz rabbim bana bağışlar sanki düşük gibi geldi...buğun 12. günü...
cnm şu an sana dua ediyorum rabbim hayırlı sağlıklı güzel bebişlerin müjdesini versin sana bugün inşallah......
Merhabalar aranıza yeni katıldım
2hafta önce tüp bebek transferi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı şükürler olsun tek embriyo transferi yaptırdım perşembe günü yapmış olduğum kan tesitne göre değerim 501.6 çıktı cumartesi ise 1075 çıktı ikiz olma olasılığı nedir sizce bu şekilde olanklar oldumu yardımcı olabilirmisiniz
canım dua edicem senin için inşallah değerin yükselir sağlıklı bebeklerin olur..tebrik ederimçarşamba tekrar yapcam artış varmı die...
Merhabalar aranıza yeni katıldım
2hafta önce tüp bebek transferi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı şükürler olsun tek embriyo transferi yaptırdım perşembe günü yapmış olduğum kan tesitne göre değerim 501.6 çıktı cumartesi ise 1075 çıktı ikiz olma olasılığı nedir sizce bu şekilde olanklar oldumu yardımcı olabilirmisiniz
canım dua edicem senin için inşallah değerin yükselir sağlıklı bebeklerin olur..tebrik ederim
amin canım inşallah rabbim gönlüne göre verir bebeğin tutunmuştur...kesinleşince söylersin artık değernn yükselsinde birkızlar inanılmaz garip duyglardayım ne hissetiğimi bilmiyorum kimseye söyleyemedim bile ama mutluyum...rabbim ben gibi isteyen herkese tüm müminlerimize nasip etsin...
Değeriniz çok güzel
Transferden sonra kaçıncı gün 501 çıktı ?
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?
Bunları bilmeden değerin ikiz olup olmama ihtimalini konuşamayız..
Tek embriyo konmuş ikiz olması zor tüp bebekte tek yumurta ikizi pek rastlanan bir durum değil.
11. gün 501.6 .ıktı 13.gün 1075 çıktı
amin canım inşallah rabbim gönlüne göre verir bebeğin tutunmuştur...kesinleşince söylersin artık değernn yükselsinde bir
inşallah canım dualarım seninlehemde haykırarark sölerim:)
11. gün 501.6 .ıktı 13.gün 1075 çıktı
sanırım 5.gün embriyosu transfer edilmiş yüksek çıkması normal.
tek embriyo olduğundan ikiz demek zor.
yüksek değer ve tek bebek olanlarda çok.
değer 1500 ü geçince vajinal ultrasonla kese görülebilir.
doktorunla görüş bence muayene günü versin sana hemen öğrenirsin.
15.gün değerin 2000 lerde olur bu da kese için yeterli..Bu hafta sonuna kadar keseyi görürsün tatlım..
teşekkürler cnm sağol vermiş olduğuın bilgiler için .Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin ..
hemde haykırarark sölerim:)
merhaba hayırlısı olur inşallah sonuçlanınca ben de bilmek isterim ben de haziranın ilk haftası yaptırıcam İstanbul tüp bebek merkezinde şimdiden çok heyecanlıyım 12 günlük süreç gerçekten çok çok zor Allah inşallah sonucunu güzel eylesin kafanızı dağıtmaya çalışın bence kitap okuyun sinirlerinizi bozan herkesten uzak durun dinlenerek mi geçiriyorsunuz bu süreci peki?
kuzum tüp bebek yaptırdım 15 gün boyunca yattım vc bile gitmedim altıma lazımlık sürdüler tutmadı...aşılama yaptırdım tuttu düşük oldu sonra tekrar denedim şimdi değerim malum hayırlsıı olsun yükselsin sölerim bu süreçte aşılamada zaten tatile geldi cumaya cumartesi pazar yattım pazartesi işe gitttim çalışıyorum hiç yatmadım günlük işlerimi yani yemek yemek ıvız zıvır toplama başka bişey yok evimi bok götürüo temizletmiyorum bile hafta sonu eşime yardım etmekten korkuyorum... hafta içi temizlikçi alcam artık bn işteyken dayanamm yoksa... yani yatmanı gerektiren bi durumda yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?