şu anda test yapsam çıkarmı?

cuma olursan zübeydeye git...cumartesi olursan pazartesi git zübeydeye bi sıkıntı olmaz boşa gitme turgut özala bnden demesi:)hayırlsııı olsun inş

canım çok saol.cuma adet oldum ve gittim zübeydeye.tedaviye başladım.hayırlısı olur inşallah...

benim ismim de emine memnun oldum tanıştığımıza :) amin inşallah geç cevap verdim raporluydum 2 gün idrar yolları enfeksiyonu olmuşum rapor alıp dinlendim ben de bebeğin nasıl sen nasılsın?

benim ismim de emine memnun oldum tanıştığımıza :) amin inşallah geç cevap verdim raporluydum 2 gün idrar yolları enfeksiyonu olmuşum rapor alıp dinlendim ben de bebeğin nasıl sen nasılsın?

geçmiş olsun canım .iyiyiz bizde çok şükür sağol bakalım pzartesi gideceğim doktora merak ediyorum keseyi görürüm sanırım tam 4 haftalık oluo ozaman

geçmiş olsun canım .iyiyiz bizde çok şükür sağol bakalım pzartesi gideceğim doktora merak ediyorum keseyi görürüm sanırım tam 4 haftalık oluo ozaman

Allah'ım bebişini ve seni korusun inşallah... hadi bakalım çok heyecanlı bi durum haziran ayı da benim için son derece heyecanlı olacak haberleşelim esra seni tanıdığıma sevindim

Ererse sen asilamani nerde yaptirdin canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah'ım bebişini ve seni korusun inşallah... hadi bakalım çok heyecanlı bi durum haziran ayı da benim için son derece heyecanlı olacak haberleşelim esra seni tanıdığıma sevindim

bende tanıştığımıza memnun oldum senden güzel haberler bekliyorum inşallahh evet çok heyeceanlı bi süreç e

Merhaba kızlar ya bnm son adet tarihim 23-24 nisan emin dğeilim günden 23 ise günüm dündü bugn ise bugn günüm 2 gn önce basit bi idrar testi negatifti 28 düzenlidir hiç gecikmedi yaa çıkmamış olablrmi ? Bugn bekleyip sabah idrar testi yapayımmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen bilirsin 2-3gün gecikme olabilir benim de 28 gündür adet tarihim gerçi ben tüp bebek tedavisi görmeye başlıcam allah izin verirse inşallah ben bi hafta bekle derim yine de sen bilirsin tabi

canım çok saol.cuma adet oldum ve gittim zübeydeye.tedaviye başladım.hayırlısı olur inşallah...

Hayırlı olsun ben de istanbul tüp bebek merkezinde tedavi görücem embriyo oluşum işlemi tamamlandı mı peki? transfer ne zaman ilk denemen mi? inşallah olur

Hayırlı olsun ben de istanbul tüp bebek merkezinde tedavi görücem embriyo oluşum işlemi tamamlandı mı peki? transfer ne zaman ilk denemen mi? inşallah olur

canım benimki aşılama tüp bebek değil.şu an klomen kullanıyorum.haftaya da aşılma yapılcak inşallah.
inşallah tedavin olumlu sonuçlanır canım...

Son düzenleme:

tekiz cnm öğrendim şuanda 7 hafta 1günlük çok şükür kalp atışınıda gördüm .Allah sanada nasip etsin hayırlısıyla

tekiz cnm öğrendim şuanda 7 hafta 1günlük çok şükür kalp atışınıda gördüm .Allah sanada nasip etsin hayırlısıyla

çok sevindim harika hayırlı olsun Mevlam sağlıklık sıhhatli doğurmayı nasip etsin inşallah moral oldu bana ne güzel bir duygudur seni anlayabiliyorum Allah Ol dedikten sonra Olur inşallah bana da nasip eder umut ediyoruz bakalım ya çok güzel moral verdin bana inan canım eşin de çok mutlu olmuştur tadını çıkarın bence daha güzel haberlerini de bekliyorum benim de çok çok az kaldı dualarında eksik etme olur mu 2 haziran adetimin ilk günü zaman az kaldı heyecan var şimdiden

inşallah olur cnm benim bozma moralini çok güzel bi duygu eşim mutluluktan ağladı Allah sana da görmeyi nasip etsin Allah ım o günleri

inşallah olur cnm benim bozma moralini çok güzel bi duygu eşim mutluluktan ağladı Allah sana da görmeyi nasip etsin Allah ım o günleri

Amin inşallah canım ya ağlanılmaz mı? ben çok heyecanlanıcam biliyorum kendimi bakalım neler olacak o 12 gün nasıl yaparım bilemedim :) bian önce geçsin bitsin ve hamile olduğumu,anne olacağımı öğreneyim istiyorum :) ama çok yüksek ihtimal senin gibi dayanamayıp yaparım 9.gün bebeğinle uyuyup uyanmak güzeldir şimdi folik asit verdi doktor gözlerimi açamıyorum çok uykum geliyo hep uyumak istiyorum işyerinde zorluk çekiyorum eğer hamile kalırsam 3 ay daha devam edicekmişim uyurum artık sen alıyo musun vitamin takviyesi?

inşallah cnm sonucun iyi olur .Alıyorum folikasit b12 kullanıyorum bide bu düşük olmamsı için progeston alıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…