merhaba hayırlısı olur inşallah sonuçlanınca ben de bilmek isterim ben de haziranın ilk haftası yaptırıcam İstanbul tüp bebek merkezinde şimdiden çok heyecanlıyım 12 günlük süreç gerçekten çok çok zor Allah inşallah sonucunu güzel eylesin kafanızı dağıtmaya çalışın bence kitap okuyun sinirlerinizi bozan herkesten uzak durun dinlenerek mi geçiriyorsunuz bu süreci peki?
kuzum tüp bebek yaptırdım 15 gün boyunca yattım vc bile gitmedim altıma lazımlık sürdüler tutmadı...aşılama yaptırdım tuttu düşük oldu sonra tekrar denedim şimdi değerim malum hayırlsıı olsun yükselsin sölerim bu süreçte aşılamada zaten tatile geldi cumaya cumartesi pazar yattım pazartesi işe gitttim çalışıyorum hiç yatmadım günlük işlerimi yani yemek yemek ıvız zıvır toplama başka bişey yok evimi bok götürüo temizletmiyorum bile hafta sonu eşime yardım etmekten korkuyorum... Hafta içi temizlikçi alcam artık bn işteyken dayanamm yoksa... Yani yatmanı gerektiren bi durumda yok...
Merhabalar bende tüp bebk yaptırdım 12 gün boyunca yatmadım normal hayatıma devam ettim doktorum kesinlikle yatmamaı istemedi yatmanın yararlı olmadığını belirtti sadece transferden sonra 2 saat hastanede haraket etmeden yattım okadar ve Allaha ıma şükürler olsun tuttu ...
Çok güzel bebeğinizle çok mutlu olun inşallah söylediklerinizi dikkate alıcam muhakkak yatmak mantiken aslında doğru değil oyalanmak kafayı dağıtmak gerekir stresli bir süreç kaç aylık oldu peki ?
daha çok yeni 2 hafta oldu 2 hafta sonrada doktora gideceğim stres yapmayın kafanızı dağıtın düşünmeyin gezin eğlenin pozitif olun ağır işler yapmayın dikkat edin kendinize inşallah sizin içinde hayırılısı neyse o olur .Allah ım olmayan isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bu haberi almayı
inşallah mevlam güzel haber almanı sağlar ne diim bilmiyorum ama zor bir süreç daha yaşamadım ama dün yazını okuduktan sonra heyecanlandım ne hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum benim ilk denemem olacak o yüzden hiçbir fikrim yok ilk kez tecrübe edinicem doktorum tedirgin olma allahı vekil tayin et ve kaygılanma dedi içim biraz rahatladı biz n'apardak yapalım allah ol demedikten sonra inşallah inşallah olur mutlu haberini mutlaka bilmek isterim dua et allah'tan başka asla gerçek dost yok...
harika daha çok yeni gebelik testi yapmak için 12 gün boyunca beklediniz mi? siz de dikkat edin inşallah Allah nasip eder ben eşim nedeniyle tüp bebek işlemini yapıcam doktorum bunun büyük bi avantaj olduğunu söyledi yumurtalık rezervin çok iyi belki çok yüksek dozda ilaç kullanmamıza bile gerek kalmayabilir dedi inşallah ya o 12 gün nasıl geçer bilmiyorum çok heyecanlanırım ben evde gebelik testi yapamam herhalde düşüp bayılırım :44: siz nerede yaptırdınız ben İstanbul tüp bebek Dr. Emre Karatekelioğlu'na gidiyorum çok iyi bi doktor siz de kendinize dikkat edin lütfen sizi çok iyi anlıyorum çok hem de neler hissettiğinizi az çok tahmin edebiliyorum bebeğinize kendinize iyi bakın mutlu olun ben çok zor süreçten geçiyorum moral olarak da yıprandım bu kdr önemli zamanlarda etrafınızda anlayışsız insanların olması moral çok önemli anne olmak çok başka bir şey çünkü inşallah Allah bana da nasip eder
İNŞŞ SENİNDE SOMUCUN İYİ ÇIKAR aLLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.. BEN İST ALMAN HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRDÜM TRANSFERİ ŞİŞLİ MEMORİAL DA YAPTIRDI 5. GÜN EMBRİYO TRANSFERİ YAPILDI. 12. GÜNDE KAN TESİ YAPTIM. 9. GÜNLÜKKEN İDRAR TESTİ YAPMIŞTIM DAYANAMAYIP POZİTİF ÇIKMIŞTI. İNŞALLAH SENDE BU DUYGUYU YAŞARSIN CANIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN .
[ inşallah Allah ım gönlüne göre versin sakın kafana takma pozitif ol gerçekten çok önemli sinir stres senide yıpratıyor olumsuzluklar düşünme benim içimde çok umut vardı olacak diyordum hiç ümitsizliğe kapılmadım çok rahattım .tabi çok heyacanlı oluyorsun için kıpır kıpır osüreci zor geçiriyorsun özellikle transferden sonra zaman duruo sanki 3-4 gün rapor al transferden sonra kafanı dinle sonra işine git ama tabi dikkat et kendine ağır kaldırma ağır işler ani hareketler yapma üzülme sakın gez kafanı dağıt .çünkü gerçekten stresli ve senin için önemli bi sürece giriosun artık .senin moralin eşinin morali ne kadar pozitif yüksek olursa okadar şansın yüksek olur .Dua et Allah yardımcın olsun ne olursa olsun unutma bu tedavi sürecindeden yılma sakın sonucu hepiniz için iyi olacak inşallah mutlu bitecek canım .. Allah ım sesini duysun dualarınızık abul etsin inşallah
raabim bana bağışlasın bu duyguyu tattırsın sonuna kadar ol desin SONUCUM ÇIKTIzartesi günü:41,21 çıkmıştı çarşamba yani buğun 105,7 çok mutluyum hayat sevincim benmle birlikte nefes alıyor.
iğneli aşılama için birinci günüde gidebilirsin 2.günü hafta sonuna gieldiği için benmde öğle olmuştu bi ara aradım gittim boştan yere gitme turgut özala...memnun kaldınmı de evet ilgi iyiydi tutmayınca tutmuyor sen bilirsin bana kalırsa zübeyde hanıma git çünki turgutta bir sürü tahlil yapıyorlar kötümü hayır iyi bnm için en azından iyi oldu neyim var neyim yok gördüm hiç bişey çıkmadı ama sadece pıhtılaşma seviyesi varmış nerden baksan 800 tl verdim tüp bebek tahlilleriydi bunlar ama aşılamaya yaparmı onu bilmiomm. sen zübeydeye gitcanım merhaba,
hayırlı uğurlu olsun.rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. önceki sayfalarda yanlış okumadıysam etlik Zübeyde de yaptırdım demişsin aşılmayı.bende regl olursam bugün ya da yarın zübeydeye aşılma için gitmeyi düşünüyorum.ama eğer cuma günü regl olursam da bu ayı kaçırmamak için Turgut özalda zehra candan hocaya gidip ona yaptırayım diyorum.sen iki hastaneyede gitmişsin canım.nasıllar?özellikle Turgut özalı merak ediyorum?
raabim bana bağışlasın bu duyguyu tattırsın sonuna kadar ol desin SONUCUM ÇIKTIzartesi günü:41,21 çıkmıştı çarşamba yani buğun 105,7 çok mutluyum hayat sevincim benmle birlikte nefes alıyor.
cnm çok sevindim rabbim nur topu gibi evlatlar nasip etsin sana inşallah vallahi umut güneş gibi ........herkeste bu sevinci yaşar inşallah bende......
iğneli aşılama için birinci günüde gidebilirsin 2.günü hafta sonuna gieldiği için benmde öğle olmuştu bi ara aradım gittim boştan yere gitme turgut özala...memnun kaldınmı de evet ilgi iyiydi tutmayınca tutmuyor sen bilirsin bana kalırsa zübeyde hanıma git çünki turgutta bir sürü tahlil yapıyorlar kötümü hayır iyi bnm için en azından iyi oldu neyim var neyim yok gördüm hiç bişey çıkmadı ama sadece pıhtılaşma seviyesi varmış nerden baksan 800 tl verdim tüp bebek tahlilleriydi bunlar ama aşılamaya yaparmı onu bilmiomm. sen zübeydeye git
çok teşekkür ederim canım.benimki büyük ihtimalle ilaçlı olur.yarın sabaha zübeydeden randevu aldım.bugün ya da yarın olursam gidicem inşallah.cumartesiye de Turgut özaldan alıcam adetim cumartesi gelirsede bu ayı kaçırmamak için Turgut özala gidicem mecbur.neresi hayırlısıyla rabbim orayı nasip etsin inşallah...
ne demek canım benim bizim yaşadıklarımızı yaşayamayan anlayamaz anlamalarınıda bekleme zaten biz onlardan farklıyız . bende çok stresli bi işte çalışıyorum müşterilerle uğraşıyoprum türktelekom müdürlüğünde çalışıyorum ve anlatamam sana neler yşadığımı ama sonucu öğrendkten sonra hatta transfer olduktan sonra hayata bakış açım değişti resmen benimde eşiminde eşim bi başka bakar bi başka sever oldu inşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz cnım .eşin yanında olsun destekçin olsun geresi mühim değil hiç onları kafana takıpta yıpratma kendini üzülme. unutma sonunda ominicik meleğei kucağına aldığında bunca şeye değer olduğunu göreceksin annelik çok kutsal bişey inşallah herkes bu duyguyu yaşar.[/QUO
Amin inşallah Rabbim Ol dedikten sonra... ben de Levent'te özel bir şirkette genel muhasebe ve finansa bakıyorum yer olarak ağaçların arasında sakin bi yer o yüzden rahatım açıkçası senin işin gerçekten çok zor müşterilere laf anlatmak oldukça stresli Allah yardımcın olsun bilmiyorum ama en yakınlarım sevdiklerim sanki duyarsız kaldı gibi geliyor bilmiyorum tabii belki sorup bunaltmak istemiyorlar ama hassas bir süreç ilgiye ihtiyaç duyuyorsun hayırlısı Allah yardımcımız olsun eğer olursa hamile kalırsam yazıcam sana :) adını bilmiyorum ama bana moral olduğun için teşekkür ederim Allah hep senin ve bebeğinin yanında olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?