Tüp Bebek Merkezleri Şu andaki kararsızlığım hakkında bana yardımcı olur musun?

Yüksek Doz ilaçlardan ve 5. gün embriyosu mu yoksa düşük doz ilaç ve 3. gün embriyosu mu?

• Düşük Doz ve 3. gün embriyosu

OY: 2 18,2%
  • Yüksek Doz ve 5. gün embriyosu

OY: 8 72,7%
  • Ben bu iki seçenek yerine ..... (istediğiniz gibi doldurabilirsiniz) yönteminin faydasını gördüm.

OY: 1 9,1%

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .
Ben geçen sene 600 vermiştim telefon açın daha çabuk sonuç alırsınız 🙏
Çünkü hocanın 1 ay randevuları dolu oluyor, belki birisi iptal eder hemen görüşürsünüz. Muayene için ücret düşünmeyin verin kafanız rahat olsun. Şu an maliyetler çok değişti. Ne desem yanlış olur zamlar geldi malum.
Haklısınız her an herşey değişiyor, ben yaz sonu gibi ancak başlayabilirim birazda ondan gitmedim, maddi olarak kaynak ayırmam lazım çünkü. Dilerim bu sürede kendiliğinden olur da gerek kalmaz. Sizin hamilelik nasıl gidiyor?

Haklısınız her an herşey değişiyor, ben yaz sonu gibi ancak başlayabilirim birazda ondan gitmedim, maddi olarak kaynak ayırmam lazım çünkü. Dilerim bu sürede kendiliğinden olur da gerek kalmaz. Sizin hamilelik nasıl gidiyor?
İster tedaviyle ister kendiliğinden olsun, inşallah sorunsuz bir hamileliğiniz olur 🙏 çok bekletmeyin derim 😊 teşekkür ederim gayet yolunda herşey. Herşey gönlünüzce olsun 🙏

Benim durumum çok farklıydı ama Dr.Turgut Aydın bey ile görüşme yapmanı tavsiye ederim filanca doktor kesin yapar filan demek çok yanlış olur Rabbim inşallah sizlere de nasip eder.
Turgut Aydin hocayi tavsiye etmiyorum. Nabzınıza göre konuşuyor. Tedavi başarısız olunca da fsh degeriniz suratınıza vuruluyor. Ilk tup bebek tecrubemi orda yaptirdim.yasima gore 5 embrio rekordu belki ama 5 embrionun hepsi sagliksiz cikti. En iyisini transfer ettik o da düşükle sonuçlandı. Kalp atisini gormeye gittigimiz günü hafizamdan silmeye uğraşıyorum hala . öyle mutlu gitmistik ki suratinin ifadesiyle soğuk duslara girdik duvarlara carptik esimle. Sonuc kotu bile olsa hastanin psikolojisini onemseyen doktor benim icin doğru doktordur. Ben onermiyorum. Dolup taşan biryer gercekten inanmak güç.

Aret bey yumurta rezervi düşük olanlarda sadece klomen ile ilerlemeyi yumurta ve rahmi yormadan tercih ediyor.yuksek doz ilaçların yumurta kalitesine zarar verdiğini söylüyor.

Son düzenleme:
Back
X