• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu aralar çok sinirliyim, kapı pencere indiriyorum?

Rahatlıyorsan indir gitsin ,hatta bir vinç kirala evi komple yık gitsin ,kökten kurtulursun.
Yapma demeyin ,demişsin ; Ne diyelim ki başka ? Psikiyatr dan baka çözümün yok ki
36-gif.1318283

Bir yunan tavernasina gidin.Bir yandan sirtaki yaparken bir yandan tabak kırın hem stres atar hemde eğlenirsiniz..
Kırma, yapma,etme demeyin demissiniz de ne diyelim onu da anlamadım
yok öyle demiyorum. Sinirlenme demeyin demek istedim. Sinirlenmemek elde değil şu aralar çok gerginim. Sadece sinirlendiğim anlat nasıl sakinliğimi koruyabilirim. Onu sormak istedim.

Kimin hayatında yokki gerginlikler
Her gerginlik yaşayan kapı pencere indirse!
Bu bir sorunsa çözümde tedavidir

Sen birini hayatina dahil edemedigin icin veya evlenemedigin icin cok uzuluyosun. Bak tatlim herseyin zamani var ve inan bekarlarin derdi varda evlilerin yok mu? Bekarken 1 ise evliyken 1000. Sabret ve bence bi psikologtan destek al, konusmak dertlesmek iyi gelecek sana

Zor bir dönemden geçiyorum. İşyerindeki baskılar, özel hayatımdaki gerginlikler derken. Şu aralar çok kapı pencere indiriyorum aşağı. Elimdekileri sürekli duvara fırlatıyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, sinirlerime nasıl hakim olabilirim? Sinirlenme demeyin lütfen bu benim elimde deği maalesef:hasta:
Al benden
Zor bir dönemden geçiyorum. İşyerindeki baskılar, özel hayatımdaki gerginlikler derken. Şu aralar çok kapı pencere indiriyorum aşağı. Elimdekileri sürekli duvara fırlatıyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, sinirlerime nasıl hakim olabilirim? Sinirlenme demeyin lütfen bu benim elimde deği maalesef:hasta:
Anti depresan kullan bir Dr la gorusup,ffaydasini görürsün. Yoksa topla taşla kurekle olacak iş değil.
Önce sinirlerini ve duygularını kontrol etmeyi öğrenmen gerekiyor bunu kendi başına yapamıyorsan yardımcı ilaçla ogreniyirsun.

Prozac ilacını araştırıp deneyebilirsiniz. Benim sinirlerime çok iyi gelmişti, yalnız ben değil çevrem de rahatlamıştı :KK70:

Dip köşe temizlik yapın, bol bol temiz hava alın, koşun yorulun sinir strese vakit bırakmayın.

Ailenizle yaşıyorsanız Allah onlara sabır versin.
Neyse ki buraya yazarken cep telefonunu fırlatmamışsınız.
Cevap çok basit sizi psikiyatriste yönlendirelim.

ınsan kırmaktan ıyıdır bence..aılemı mahvedıyorum bende bağırmaktan.temızlık yuzunden toz yuzunden leke yzunden

Psikologa gidebilirsin. Ben ofke kontrolu saglayamadigi dusundugum icin gittim. Altindan bambaska seyler cikti. Tavsiye ederim gitmeni.

Back
X