Şu başıma gelenler :( Yardım..

Kendisi hep bana bir eksiğin varsa söyle aalım yapalım paramız var ortak para falan diyor. Ben psikoloji o hukuk okuyor. Ben mi özür dileyeyim anlamadım? kücük kız cocuk gibiyim aklım karışıp duruyor ve yanımda kaç kere dedi seni de kurtarmak istiyorum benim yüzümden bu haldesin vs. Ama parayı zaten ortak kazanıyoruz yani neden kartımı izinsiz kullandı anlamadım. Zaten karttaki parayı kullanmıyordum bile birikim yapıyordum sadece..

Kusura bakmayın ama meslekleriniz konunuzdaki rollerinize göre o kadar tezat geldi ki...

Siz psikolog olacaksınız; öfke kontrolunuz sıfır, karşınızdaki adam suçlu diye üste üste tokat atıyorsunuz. Bir meslektaşınıza derhal görünün.

O hukuk okuyor; hırsızlık, dolandırıcılık, yalancılık kendisinde ne ararsanız var. Hak, hukuk, adalet anlayışını ezberle geçiştiriyor sanırım.
Ayrıca bu durumdaki birini de bir psikologa yönlendirseniz iyi olur zira sorumsuz birinden bahsediyoruz ve parası yokken aşırıya kaçmak, kumara yatırmak akıl işi değil.

İlişkinize gelince; tabii ki ayrılın.

işleri fetöcüler tarafından batırıldı. şimdi onun için uğraşıyorlar. Belki de sevdiğim için gerçekten sevdiğim için görmüyorum ama 10 aydır falan kumar oynamıyor. Parayı da yatırdı belli kısmını evamını da yatırcak eminim. Ama yaptığı etik değil o yüzden zaten kafam karışıyor...

Bilemiyorum hala ailenin yolladigi para
Ile geciminizi sagladiginiza gore
Ailenin durumu iyi.
Bunu kullandigini dusunuyorum.
Arti kredi kartimda hep bir dongu var diyorsun
Parayi yatirip yatirip kullaniyor.

Iyi dusun bence.

Oha annem yazdı sandım bi an :)) Açıkçası pek önem vermedim ilk başta işlerine yani o konuda umursamazmışım biraz.. şimdi de ister istemez böyle duruma düştüm

Bu sana ders olsun bundan sonra. Sen yetişkin bir insansın neden para idareni kendin yapmıyorsun? Kendi hesabını kendin tut bundan sonra kimseyi karıştırma.

Evet cidden komikti.. Ama o çaresizliği de gördüm yüzünde o yüzden acı veriyor..

En iyi yalancilar kötü insanlar değildir..

Hırslı ve ihtiyaç halinde iken insanlar ne kadar masum ne kadar çaresiz ne kadar ikna edici ne kadar inandırıcı olabilir çok net gördüm bu hayatta..

Çok iyi düşünün.. manevi olarak aldatilirsiniz belki unutur devam edersiniz ama maddi olarak aldatilinca buz gibi sogursunuz.. çok düşer gozunuzden.. Çünkü sizi de kullanmış oluyor aldatma içinde..

Kusura bakmayın ama meslekleriniz konunuzdaki rollerinize göre o kadar tezat geldi ki...

Siz psikolog olacaksınız; öfke kontrolunuz sıfır, karşınızdaki adam suçlu diye üste üste tokat atıyorsunuz. Bir meslektaşınıza derhal görünün.

O hukuk okuyor; hırsızlık, dolandırıcılık, yalancılık kendisinde ne ararsanız var. Hak, hukuk, adalet anlayışını ezberle geçiştiriyor sanırım.
Ayrıca bu durumdaki birini de bir psikologa yönlendirseniz iyi olur zira sorumsuz birinden bahsediyoruz ve parası yokken aşırıya kaçmak, kumara yatırmak akıl işi değil.

İlişkinize gelince; tabii ki ayrılın.

Psikologlar sinirlenemez mi? Benimki artık bunlarn patlamasıydı. Sonucunda ben de pişman oldum. Vurdum diye keşke yapmasaydım diyebiliyorum en azından. insan cinnet durumunda ne yapacağını şaşırıyor gerçkten bilmiyorum belki de hiç benzer durum yaşaadığınız için empati kuramıyorsunuz ama ben sonrasında çok pişman oldum

Kopek gibi seven bir adamdan ziyade, paranizi yiyen ve sizi kopek gibi sevdigine inandiran bir adam gibi geldi bana.

Bilemiyorum hala ailenin yolladigi para
Ile geciminizi sagladiginiza gore
Ailenin durumu iyi.
Bunu kullandigini dusunuyorum.
Arti kredi kartimda hep bir dongu var diyorsun
Parayi yatirip yatirip kullaniyor.

Iyi dusun bence.

Ailemin durumu normal yani. Kartta ise normal seviyesine getirmiş tekrar harcamak durumunda almış kira için ya da başka şeyler için. Ama ben öğrendiğim an hemen belli mitarını aktardı. Annesine mesaj atmış o da yatırmaya çalıştı bir şeyler falan filan işte...

Kartı gizli gizli kullanması en kötüsü olmuş. Şiddet yanlış ama sinirlenmekte haklısınız. Parayı geri yatırmaya çalışması da kötünün iyisi bir durum toparlamaya çalışmış eğer bu olmasa ayrılmanızı tavsiye ederdim. Bilmiyorum ben olsam belki ayrılmazdım ama bir daha onun yanında ne para, ne cüzdan, ne kart ne de değerli bir eşya bırakamazdım. Bu şekilde bir yaşam olur mu onu da zaman gösterir.

Kartı gizli gizli kullanması en kötüsü olmuş. Şiddet yanlış ama sinirlenmekte haklısınız. Parayı geri yatırmaya çalışması da kötünün iyisi bir durum toparlamaya çalışmış eğer bu olmasa ayrılmanızı tavsiye ederdim. Bilmiyorum ben olsam belki ayrılmazdım ama bir daha onun yanında ne para, ne cüzdan, ne kart ne de değerli bir eşya bırakamazdım. Bu şekilde bir yaşam olur mu onu da zaman gösterir.

Yani kazandığımız parayı da hep getirir bana verirdi gizlice cüzdanıma koyardı. Ama şu anda bile bilmiyorum neden yaptı? Zorunluluktan yaptı ama neden yaptı bilmiyorum

Yani kazandığımız parayı da hep getirir bana verirdi gizlice cüzdanıma koyardı. Ama şu anda bile bilmiyorum neden yaptı? Zorunluluktan yaptı ama neden yaptı bilmiyorum

Bu benim bakış açım sizi kırmak istemem, ama eğer aranızda sandığınız kadar güçlü bir bağ olsaydı size söylerdi kartını evde düşürmüşsün diye. Ve sizden isterdi. Belki de artık isteyecek yüzü yoktur, utanmıştır ama yine de bu yaptığı hoş değil. İlişkinizin diğer konulardaki durumlarını bilemiyorum bu yüzden ayrılın vs. diyemem. Ama bu saatten sonra bir güven problemi yaşayabilirsiniz.

Ailemin durumu normal yani. Kartta ise normal seviyesine getirmiş tekrar harcamak durumunda almış kira için ya da başka şeyler için. Ama ben öğrendiğim an hemen belli mitarını aktardı. Annesine mesaj atmış o da yatırmaya çalıştı bir şeyler falan filan işte...

Ben seni
Sen de beni ikna etmeye calisiyor gibi oldu :) Kizma bana ama bende banka kartimi cok seviyorum mesela.
Eksi bakiye koymus adamlar sagolsunlar
Parayi cekip cekip tekrar yatiriyorum.
Yani olmasa cok zorlanirdim.

Psikologlar sinirlenemez mi? Benimki artık bunlarn patlamasıydı. Sonucunda ben de pişman oldum. Vurdum diye keşke yapmasaydım diyebiliyorum en azından. insan cinnet durumunda ne yapacağını şaşırıyor gerçkten bilmiyorum belki de hiç benzer durum yaşaadığınız için empati kuramıyorsunuz ama ben sonrasında çok pişman oldum

Sinirlenmek ile 10 tokatı eş değer görüyorsanız yine problem var.

Bu durumu yaşadıktan sonra o bahsettiginiz pismanlıgın üzerine hemen bir psikologun yolunu tutmanızı, ilişkinizi de sonlandırmanızı beklerdim.

Davranışlarınız ve karar alma sürecinde yaşadığınız şeyler aldıgınız eğitimden çok uzak geldi. Yoksa mesleğinizi hiçbir koşulda icra edemezsiniz demedim ya da psikologların mukemmel hayatları oldugunu zanneden biri degilim.
Ancak hayatınızın her dönemi için öfke kontrolu şart.

Kartını saklayıp gizli gizli harcaması hırsızlık resmen. Öyle bir insana asla güvenemem ben. eşim bile olsa benden habersiz harcama yapamaz kartımdan. Ben de aynı şekilde. sana yalan söylemesi kumara bir sürü para yatırması affedilir şeyler değil bana göre.

Ben seni
Sen de beni ikna etmeye calisiyor gibi oldu :) Kizma bana ama bende banka kartimi cok seviyorum mesela.
Eksi bakiye koymus adamlar sagolsunlar
Parayi cekip cekip tekrar yatiriyorum.
Yani olmasa cok zorlanirdim.

:))) evet olmasa çok zorlanırdım sanırım şu an ailem destek olduğu için o kadar büyük problem yapmadım ilk zamanlarda kartın eksikliğini

Kartını saklayıp gizli gizli harcaması hırsızlık resmen. Öyle bir insana asla güvenemem ben. eşim bile olsa benden habersiz harcama yapamaz kartımdan. Ben de aynı şekilde. sana yalan söylemesi kumara bir sürü para yatırması affedilir şeyler değil bana göre.

Evet orası kesin. İşte mantık ile duygu arasındayım. Doğru şeyi biliyorum ama hislerim karşı çıkıyor

ben pek bir şey anlamadım.
şimdi okula gidiyorsunuz, yani öğrencisiniz, ama şirketler var batıyor falan. tamam hadi bu olabilir.
sizin arabanızla kaza yapılıyor, güvenmiyorsanız onun kullanmasını kabul etmeseydiniz. zaten işi gücü kalmamış olan adamın size araba kiralamasını bekliyorsunuz.
tekrar hemen işler bulunuyor yapılıyor para kazanılıyor.
kart kayboluyor bloke ettirilmiyor. hayır o kart bir başkasının eline geçse ne olacaktı?

gerçekten hiç bir şey anlayamadım ben. bence işlerinizin yolunda gitmemesi tuhaf değil

Onu bunu bilmemde siz maddiyat konusunda çok yüz göz olmuşsunuz zaten :/

ben pek bir şey anlamadım.
şimdi okula gidiyorsunuz, yani öğrencisiniz, ama şirketler var batıyor falan. tamam hadi bu olabilir.
sizin arabanızla kaza yapılıyor, güvenmiyorsanız onun kullanmasını kabul etmeseydiniz. zaten işi gücü kalmamış olan adamın size araba kiralamasını bekliyorsunuz.
tekrar hemen işler bulunuyor yapılıyor para kazanılıyor.
kart kayboluyor bloke ettirilmiyor. hayır o kart bir başkasının eline geçse ne olacaktı?

gerçekten hiç bir şey anlayamadım ben. bence işlerinizin yolunda gitmemesi tuhaf değil

Kartı evde kaybettiğimden emindim o yüzden karttan şifresiz işlem yapılamazdı. Yine de ihmarkarlık. Bu arada ikimiz bir iş kurduk. Öyle para kazandık. Araba ise sonrasında hep kiraladı ama ilk zamanlar ben diyene kadar akıl edemedi

Back
X