- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
- Konu Sahibi 06crazyim06
-
Arkadaşım bana niye dert olsun ki sadece insanların bayramlasmaya giderken özelikle çoğunlukta evli bayanların gerilerek gitmelerine kendi adıma üzüldüm illaki haklı olan da vardır haksız olan da vardır ,ama bazı şeyleri bazen tolere edebilmek varken çok mu abartiyoruz diye düşünürken bu konuyu açtım umarım açıklayıcı olmusturHerkesin kendine göre sebepleri vardır.Haklı olanda var haksız olan da.Ama size neden dert oldu onu anlayamadım ben?
İşte diyorum ya bu herkesin yaşadığı olaylara göre değişir.Alttan alınacak şeyler vardır,alınmayacak şeyler vardır,kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz.Kimi haklı olarak problem çıkartıyor kimi şımarıklıktan çıkartıyor.Arkadaşım bana niye dert olsun ki sadece insanların bayramlasmaya giderken özelikle çoğunlukta evli bayanların gerilerek gitmelerine kendi adıma üzüldüm illaki haklı olan da vardır haksız olan da vardır ,ama bazı şeyleri bazen tolere edebilmek varken çok mu abartiyoruz diye düşünürken bu konuyu açtım umarım açıklayıcı olmustur
Evli değilim ama vallahi kaç gündür içim şişti ne bayrammış,bayramlar hasret giderme bir araya gelme bağlılıgin arttığı günler iken burdaki başlıklardan anladigim kadarıyla tam bir eziyete dönüşüyor artık şunu düşünmeye başladım kadın milleti olarak herseyi çok mu abartiyoruz acaba[/QUOTE
suan hıcbır problemı olmayan bırı olarak soyluyorum:
evli degılsınız baska kulturden baska yasam bıcımınden ınsanlarla aynı paydada bulusmak zorunda oldugunuz bır bırlıktelık var.. kendı aılemızle sorun yasıyorken bu tıp bır ılıskıde sorun olmaması tuhaf.. bır derdım var dıye bır forum var ınsanlar ıkılemde kaldıklarını yasadıklarını paylasıyorlar.. paylaşmaya ıhtıyacları var.. neden sorguluyorsunuz ? bu kadar yersız bır tutumda olmanız sartmı? empatı dahı kuramıyorsanız en azından kımsenın buraya yazacak kadar caresız hıssedıp tanımadıgı ınsanlarla konusma arzusunu barı kucumsemeyın.. abartı neye gore kıme gore? bıraz saygı bıraz anlayış .. kadın mılletının bır ornegı olarak sız fazla abartıyorsunuz saygısızlık ve anlayıssızlığı.. ıyı bayramlar
İste erkek olarak bazı eşler de sorun var ya nolmuş kızın ailesinde fazladan 3 veya 5 saat oturulmussaBence de ...Benim annemde 1 gun 1 saat 12 dk durduk ,seninde ananda 2 guuuuunnn,vay bana git cay demle dedi ,yok eltim benim tavuguma kist dedi olunca bana da daral gelmiyo degil
Dedigim gibi kimseyle polemige girmedim girmem de sanırım siz tartışmak istiyorsunuz ama Üzgünüm hiç tarzım değil...burada herkes sıkıntısından bahsetmıs sızınde bunları sorgulamak haddınız olmamalı ..keşke once kendı haddınızı bılmıs olsanız. kımın ne yasadıgını abartıyor dusuncesıyle konu acıyorsunuz. mevcut bır konuda yok oyle aklınıza gelenı yazmıssınız. bende dogal olarak bu bır saygısızlık sızde bunu abarttınız dolayısıyla dıle getırdım. keşke bır farkında olsanızda anlamsızca arkasında durmasanız. okumayın o zaman kımsenın abartılı derdını hatta abartıp kımselerın abartılı derdı için konu acmayın:)
bayramlarda mutlu olunmasi gerekirken zehir edilmesinin yanlisligi kismina ben de katiliyorum.. ama 'cok mu abartiyoruz' demek, birazcik haddi aşmak oluyor arkadasim.. sen masumca dursan da karsidakiler zehir edebiliyo bazen, her sey elimizde degil.. simarik ve kaprisli olmayip, hic de abartmayip, cok zorda kalan cok insan var.. genellemeler hos degil su durumda.. siz bunlari soyleyince de kimsenin sorunu hallolmuyo malesef..Arkadaşım bana niye dert olsun ki sadece insanların bayramlasmaya giderken özelikle çoğunlukta evli bayanların gerilerek gitmelerine kendi adıma üzüldüm illaki haklı olan da vardır haksız olan da vardır ,ama bazı şeyleri bazen tolere edebilmek varken çok mu abartiyoruz diye düşünürken bu konuyu açtım umarım açıklayıcı olmustur
zaten ben herkes abartıyor demedim alt mesajımda haklı olan da var haksız olan da var dedimbayramlarda mutly olunmasi gerekirken zehir edilmesi kismina ben de katiliyorum.. ama 'cok mu abartiyotuz' demek, birazcik haddi aşmak oluyor arkadasim.. simarik ve kaprisli olmayip, hic de abartmayip, cok zorda kalan cok insan var.. genellemeler hos degil su durumda.. siz bunlari soyleyince de kimsenin sorunu hallolmuyo malesef..
elestirilerin onunu almak icin kurdunuz bence o cumleyizaten ben herkes abartıyor demedim alt mesajımda haklı olan da var haksız olan da var dedim
Dedigim gibi kimseyle polemige girmedim girmem de sanırım siz tartışmak istiyorsunuz ama Üzgünüm hiç tarzım değil...
konu sahibi diledigi konuyu acabilecegini savunmus, bizce 'yersiz' bulunsa da.. e o zaman konu sahibince 'haksiz' olanlarin da diledigini yazma hakki var..Ayrıca şunuda söylemek istiyorum.Evli olmadığınızı söylemişsiniz ve evlenmeden o insanların yaşadıklarını anlayamazsınız.Çünkü biriyle evlenmek,hiç tanımadığı bir sürü insanın arasına karışmak,akraba olmak zor şeyler.Düşünün hiç tanımadığınız bir sürü insanla bir anda akraba oluyorsunuz ve sevseniz de sevmeseniz de bayramlarda bir arada olmak durumunda kalıyorsunuz.Her insan aynı değil ister istemez farklılıklar oluyor,kültür farkı,yaşam tarzı farkı,gelenek farkı ve dolayısıyla tartışmalar çıkabiliyor böyle ortamlar da.Biz size tabi ki konu açmayın demedik,sadece konunuz biraz yersiz olmuş.Çünkü kimin neye kızdığını,ne yaşadığını,haklı olup olmadığını bilemeyiz.Bu yüzden abartıyor ya da abartmıyor diyemeyiz kimse için.Kişiye göre ve olaya göre değişir bu konu.
kesınlıkle katılıyorum sıze.. anlamsız bır eleştırımı anlamsız bır dert mı dersınız en azından bır yasanmıslıktan dert yanıyor ınsanlar bu konuda nesı:)elestirilerin onunu almak icin kurdunuz bence o cumleyioyle olmasa bile, abartanlari elestirmek icin konu acmak yersiz.. kimi terbiye edeceksiniz ki? kaldi ki uyeler hakkinda konu acmak yasak.. acilan konuda abarti buluyorsaniz orda fikrinizi belirtirsiniz.. ama bu konu olmadi, uzgunum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?