Şu bayram bir an önce bitsin yoksa kaç kişinin yuvası dağılacak

bizim de destek verecegimizi ve nutuklarina devam edebilecegini dusundu sanirim

aynen iste.. hani dedigin gibi, bi konunun icinde olsak ve 'abartiyosun' denilse, belki biz de destek veririz.. ama boyle bi grubu hedef alan konular geriyo beni yav

Ben bekarken babam bayramlara yakın kafayı yerdi. Sizin taraf benim taraf tartışması had safhada olur ve kesinlikle kavga çıkardı. Annem gezmeye tek giderdi ama babam bir şekilde bir bahane bulur herkesi gererdi. Hiç sevmezdim bayramları, özellikle bayramları çünkü dışarı iyi görünsek bile aslında huzursuzduk. Bir kere hiç unutmam babam "ortada duruyor" diye terliklerimi alıp kesmişti bayram günü, masayı falan devirmişti anneme ne bakıyorsun bana diyerek.

aynen iste.. hani dedigin gibi, bi konunun icinde olsak ve 'abartiyosun' denilse, belki biz de destek veririz.. ama boyle bi grubu hedef alan konular geriyo beni yav
arkadaşım konu da eksikler olduğunu belirtip ilk konu mesajında düzenleme yaptım ki konuyu açma amacım bir grubu hedef alıp nutuk atmak değil suan orada anlatmak istediğim çok net

25-30 yaşından sonra tanıştıkları insanlarla her özel günde mic mic olmaya zorlandıkları için olabilir bilemiyorum.

Genç evliyken eşinle 10 yıl sonrada anne babayla şaşmaz bu bayram huzursuzluğu

madem evli degilsin evli bayanlarin bayram ziyareti neden seni bu kadar gerdi? evli olmadgn icin tartismalar neden cikiyo neden bunlar yasaniyo bilemezsn..cok gereksz bi konu bence.

derdi neydi ki cevreyle filan sorunlumuydu ki bayramda geriliyodu?

Ben kimsenin can sıkıntısına gerildiğini düşünmüyorum.
Herkesin yaşanmışlıkları var ve kendince haklıdır.

Misal ben eşimin ailesinden bir tek annesini severim.
Babasından ve kardeşlerinden nefret ederim.
Sadece bayramlarda ziyaret ediyorum.
O da annesinin hatrına.

Gittiğimde de hep saate bakar dururum hadi bitsin bu eziyet diye.
Ölü yok ama daimi cenaze evi mübarek bana hep öyle gelmiştir.

Kp in elini öpüp bayramını kutladım ve bana hoşgeldin 'bayramlık gelin' dedi.
Yine lafını soktu yani mübarek.

Aslında diyecektim biz seni bayramda da göremedik 2 yıldır oğlunun evi nedir, nerede yaşar bakma
gereği bile duymadın. Sana bayram ziyareti bile çok diye ama hanımlığım üzerimde uzun zamandır.

Yeni lakabımdan pek mutluyum sormayın
Böyle konularda pek yaratıcıdır benim kp

25-30 yaşından sonra tanıştıkları insanlarla her özel günde mic mic olmaya zorlandıkları için olabilir bilemiyorum.
İllaki o da olabilir ama daha çok sıkıntı bayram ziyaretlerinde erken geldin geç geldin
madem evli degilsin evli bayanlarin bayram ziyareti neden seni bu kadar gerdi? evli olmadgn icin tartismalar neden cikiyo neden bunlar yasaniyo bilemezsn..cok gereksz bi konu bence.
Ortada gerilinecek bir durum yok fikrimi belirttim gözlemlerime dayanarak yorum yaptım siz niye gerildiniz onu anlamadım
İste bunu anlamıyorum insanlar böyle güzel günlerde niye kalp kırmaya çalışır KP fenaymis gerçekten

Ben k.v gorusmuyorum ve bayramlarda da gitmiyorum
Bana ayyy buyuk ama git bence diye gazelokuyanda genelde hicbisi yasamamis olan, k.vsine bilmen kac km uzaklikda oturan bayramdan bayrama k.vsini gorup kocasini parmaginda oynatan tipler.

Herkesin yasadigi kendine
Benim hayatimi yasamadan kimseye hayatim ve kararlarimla ilgili yorum yaptirmam sahsen
Akillari kendilerine yetsin.

Benimki çok fena gerçekten.
Anlatsam şok olursunuz.

Bir kopyası daha olduğunu sanmıyorum çok orjinal bir kişilik

Ama başka konularda daha beterleri de vardır eminim.

Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi.

Ben anlıyorum gerilen, eşiyle tartışan, pazarlık yapan insanları.
Anlamak için empati kurabilmek, benzer durumda olmak şart.

Uzaktan bakınca ne var yani 2 saatlik ziyaret gibi duruyor ama davulun sesi uzaktan hoş gelir

Ben de sinir oluyorum.
Şansı yaver gitmiş, güzel insanlara denk gelmiş olup da kimseyle
kötü olmasına gerek kalmamış, eşi de ağzının içine bakan kadınların 'bak ben nasıl da hanım gelinim,
cık cık gitsen ne olur? Çok abartıyorsun tarzı yorumlarına...

Benim katlandıklarımın çeyreğine katlanamaz hiç biri çok çok eminim.

Zaten kv ya da kplerinden şikayet ettikleri konuları duyunca önce kıçımla gülüyorum.
Sonra bir sus yaa bana anlatma kızım diye benimkileri anlatmaya başlıyorum.

Cevap: Ay seninkilere bir şey diyemiyorum zaten onlar tam değişik diye kapatıyorlar.

İşlerine gelmiyor tabi

evet bdv nin bayram klasiği... yalandan çoşkuyla kutlanır facebookta falan, yemek masası selfileri herkes 32 diş falan, ama çoğu yalan tabii

hakaretler eden, evliligini burnundan getiren insanlaa katlanmak oluyor bazisi icin o ziyaretler.. kalkip da tuzu kuru kuru konusulmasi empatiden cok uzak.. bu konuya ilkin hak verir gibi oldum, ama 'kadinlar mi abartiyo' denince höh dedim.. zehir edenleri konusalim dmi konusacaksak? ha gelinler de zehir ediyo olabilir o ayri, biz Kk'daki bayram konularindan bahsediyoruz.. orda da konu sahibi haksizsa gerekeni soyluyoruz..

Sorma cnm ya
Benim eski evimde karsi komsum vardi
K.vsi baska semtte oturuyodu
Kadinin binasi var hasbam.orda oturmam demis
Kadin evine gelio misafir gibi aksam evine donuyodu
Gelini ameliyat oldu kadin geldi camina kadar sildi
Halisini sildi
Yemek yapio corba icirdi
Eli kolu dolu geliyodu herseferinde
Cocuguna bakti
Bu komsu hasbam bana bi k.vnle gecinemedin dedi
Ölurmusun öldürümusun?

Boylelerine vecekde mevlam kurban oldugum hep bizİ sınıyo
Adaletini sevimm dunyaa !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…