• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu bayram bir an önce bitsin yoksa kaç kişinin yuvası dağılacak

kesınlıkle katılıyorum sıze.. anlamsız bır eleştırımı anlamsız bır dert mı dersınız en azından bır yasanmıslıktan dert yanıyor ınsanlar bu konuda nesı:)
aynen.. orda haksiz buluyosan soylersin.. bu tarz 'ayar verme' konularindan hic hoslanmiyorum..

konu sahibi diledigi konuyu acabilecegini savunmus, bizce 'yersiz' bulunsa da.. e o zaman konu sahibince 'haksiz' olanlarin da diledigini yazma hakki var..
O haklı olan da var haksız olan da kısmınıda ben yazdım ilk yorumum da.Konu sahibi öyle bir şey belirtmemişti konusunda yani,sonradan ekledi onu.Dediğin gibi eleştirilerin önünü almak için gibi geldi banada:KK66:

O haklı olan da var haksız olan da kısmınıda ben yazdım ilk yorumum da.Konu sahibi öyle bir şey belirtmemişti konusunda yani,sonradan ekledi onu.Dediğin gibi eleştirilerin önünü almak için gibi geldi banada:KK66:
'ben de mukemmel degilim' cumlesi favorimdi bi ara, millet bsy diyemesin dite gardını almak :KK53:

Ayar vermek şu söyle olsun bu böyle olsun tarzında yönlendirme mahiyetinde olursa ayar verme olur ,ki ben burda söyle yapılsa böyle yapılsa daha iyi olur demedim burda bayram öncesinde ve burda açılan konuları gördükçe şimdi içerikleri yazıp arkadaşların konularını gündeme getirmek istemiyorum acaba kadinlar olarak bazen abartıyor muyuz dedim ki bu benim için bir dert değil ben konuların ilk başta bdv de açılıp ilgili bölüme taşındığını bildiğim için konuyu buraya açtım haaaa ilk konu mesajımda belirtmeyi maalesef unutmuşum ki yine belirteyim yine söylüyorum illaki haklı olanlar da var haksız olanlar da var

'ben de mukemmel degilim' cumlesi favorimdi bi ara, millet bsy diyemesin dite gardını almak :KK53:
Aynen:KK53: Bir de şimdi böyle bir konuya ne diyebiliriz ki? Yani kimin ne yaşadığını da bilmiyoruz.Konulara baktığımız zaman konu sahibi haklı mı yoksa şımarıklıktan mı yapıyor anlaşılıyor zaten ve orada sen haklısın ya da haksızsın diyoruz.Bence bu tarz fikirler yerinde ve zamanında belirtilmeli,o konudayken yani.Ortada bir konu yokken abartılıyor ya da abartılmıyor demek bana biraz saçma geliyor.Şimdi kaynana yüzünden bayram ziyaretinden sinirli dönen üyeler pardon da!!!!!!! diye dalarsa konuya hiç şaşırmam,ki haklılar yani:KK53::KK53::KK53:

amac ne peki :) ısrarla okuyorum yazdıklarınızı hala mantıklı tek bır cumleye rastlamadım.. kadınlar abartıyor mu dusuncesı ıle nereye gıdecektı konunuzun sohbet kısmı?

Aynen:KK53: Bir de şimdi böyle bir konuya ne diyebiliriz ki? Yani kimin ne yaşadığını da bilmiyoruz.Konulara baktığımız zaman konu sahibi haklı mı yoksa şımarıklıktan mı yapıyor anlaşılıyor zaten ve orada sen haklısın ya da haksızsın diyoruz.Bence bu tarz fikirler yerinde ve zamanında belirtilmeli,o konudayken yani.Ortada bir konu yokken abartılıyor ya da abartılmıyor demek bana biraz saçma geliyor.Şimdi kaynana yüzünden bayram ziyaretinden sinirli dönen üyeler pardon da!!!!!!! diye dalarsa konuya hiç şaşırmam,ki haklılar yani:KK53::KK53::KK53:
hakıkaten yahu okuyorum ısrarla hala amacının ne oldugunu anlayamadım konu sahıbının ınanın bır noktada yakalamak istıyorum ama sıfır mantık sıfır amac .. konu altına yorum olarak belırt dusuncenı:)

Arkadaşım ben burada kimseyi kizistirmadim kizistirmam da konuya katilmazsin yorum yapmazsın hepsi bu ,heee gereksiz mi buldun ozaman vaktini harcamazsin

hakıkaten yahu okuyorum ısrarla hala amacının ne oldugunu anlayamadım konu sahıbının ınanın bır noktada yakalamak istıyorum ama sıfır mantık sıfır amac .. konu altına yorum olarak belırt dusuncenı:)
Sanırım şey demek istiyor hani biz kadınlar sanki biraz abartıyoruz bazı şeyleri,iyi geçinmek varken,bayram günü mutlu olmak varken yuvalar yıkılıyor neredeyse diyor ben anladım demek istediğini onun.Ama işte öyle hassas bir konu ki bu kimin ne yaşadığını bilmediğimiz için abartıyorlar ya da abartmıyorlar diye kesin konuşmak çok anlamsız.Abartan da var abartmayan da var.Ama burada neyi konuşacağız o kısmı bende anlamadım :)

Sanırım şey demek istiyor hani biz kadınlar sanki biraz abartıyoruz bazı şeyleri,iyi geçinmek varken,bayram günü mutlu olmak varken yuvalar yıkılıyor neredeyse diyor ben anladım demek istediğini onun.Ama işte öyle hassas bir konu ki bu kimin ne yaşadığını bilmediğimiz için abartıyorlar ya da abartmıyorlar diye kesin konuşmak çok anlamsız.Abartan da var abartmayan da var.Ama burada neyi konuşacağız o kısmı bende anlamadım :)
yahu herkes kendı yasadıgını bılır.. bence ıle nasıl empatı kurabılırız.. o kısmı bende anladım ama dedıgınız gıbı uzerıne konusulası bırsey yokkı:) ben burada şimdi önemsemedıgım seylerı buyuk bır problemmıs gıbı yazdım.. o an buyuk konusup paylastıkca kuculuyor.. herseye muhalefet olan ınsanlardan haz edemıyorum arkadas:)

"Bari bayram günü, neden mutlu mesut olamiyoruz" demek istedi heralde konu sahibi ...
Konulari acan hanimlara degil görümcelere, kv kp, eltilere dert yandi ... Ben öyle anladim :KK53:

Aynen başlıği açmamdaki tek düşünce buydu daha pozitif olabilr miyiz diye ,acaba gercekten bu noktada kendimizi elestirebilir miyiz diye ,konuyu acarken mesajı maalesef farkında olmadan eksik yazmış olmamdan kaynaklı konu farklı yerlere çekildi yoksa şunun cok iyi farkındayım herkesin yaşantısı içinde bulunduğu koşullar illa ki farkli

yahu herkes kendı yasadıgını bılır.. bence ıle nasıl empatı kurabılırız.. o kısmı bende anladım ama dedıgınız gıbı uzerıne konusulası bırsey yokkı:) ben burada şimdi önemsemedıgım seylerı buyuk bır problemmıs gıbı yazdım.. o an buyuk konusup paylastıkca kuculuyor.. herseye muhalefet olan ınsanlardan haz edemıyorum arkadas:)
Şu bayramla ilgili çok konu açıldı bu aralar.Başka konuda kimsenin özelini yazmayayım şimdi ama öyle konular gördüm ki sonuna kadar hak verdim gelinlere.Fakat şımarıklık yapıp,gereksiz yere olayları büyütende gördüm.O yüzden diyorum ya konuşmamız anlamsız aslında.Şimdi gerçekten sorun yaşamış üyeler sayfaya gelip sen benim ne yaşadığımı biliyor musun dese konu sahibine haklı olurlar.Ortalık karışır burda.

Aynen başlıği açmamdaki tek düşünce buydu daha pozitif olabilr miyiz diye ,acaba gercekten bu noktada kendimizi elestirebilir miyiz diye ,konuyu acarken mesajı maalesef farkında olmadan eksik yazmış olmamdan kaynaklı konu farklı yerlere çekildi yoksa şunun cok iyi farkındayım herkesin yaşantısı içinde bulunduğu koşullar illa ki farkli
Şöyle söyleyeyim o zaman eğer ki yaşadığımız olaylarda haksızsak kendimizi eleştirmeliyiz evet,ama değilsek karşımızdaki insanlar kendilerini eleştirmeli.Yani tek yorumum bu şekilde olabiliyor,başka söyleyecek bir şey bulamadım açıkçası :)

Şöyle söyleyeyim o zaman eğer ki yaşadığımız olaylarda haksızsak kendimizi eleştirmeliyiz evet,ama değilsek karşımızdaki insanlar kendilerini eleştirmeli.Yani tek yorumum bu şekilde olabiliyor,başka söyleyecek bir şey bulamadım açıkçası :)
Tes ederim canım ,Aynen öyle bu konumla bayanlar olarak acaba bayramda şöyle davransaydim ya da görmezden duymazdan gelip sussaydim bayram hem bana hem eşime zehir olmayacaktı gibi bir düşünce olusturabildiysem insanların kafasında başlık amacına ulaşmıştır

Konu acanlarda problemi cözmek, cözüm bulmak icin acmislardir iclerini döküyorlardir senin gibi iclerinin sismemesi icin!

Kız sadece evlilikler ve bu olaylara için fazla duyarlı belli ki üzülüyor niye tersleniyor anlamadım bende maşaAlah sorunsuz geçiren biri olaraktan yuvayı dişi kuş yapar sözüne onay veriyorum. Kadınlar alttan alıp üstünü düşeni yapmalı yumuşak huylu olmalı ki yürüsünler. ...

Saçmalamayın lütfen!! Başlık ne alaka. Sorun çıkaran her durumda sorunun belasını çıkarır yaşar. Siz bunu bayrama ne diye yüklüyorsunuz? Herkesin yaşadığı kendine.

Konu Sahibi doğru diyor olumlu olmak lazım ama şunu da söyleyim küçüklukte burda anlatilan travmalari annemle beraber yaşadığımız icin hala bayramlardan nefret ederim. Bir an önce bitsin derim. En iyi bayram annemle ya da kardesimle olan bayram bana göre . Babami cok severim ama sagolsun yaşattığı bayram travmalari onunla bayramda mutsuz olmama sebep oluyor. Zorlasam da olmuyor.
Belki benim annemin zamaninda da bdv olsaydı içini döker rahatlardi.
Bir de herkesin derdi kendine büyüktür. Bize göre simariklik gelen o kişiye göre en büyük derttir. O yüzden herkesi anlayışla karşılamak lazım.
Burda gerçekten çok zeki kadınlar var farklı bakış açıları hic aklıma gelmeyen fikirler çıkıyor. Bırakalım herkes istediği gibi yazsın derdini icine atmasindan iyidir.

Katılıyorum. Bazı kendini bilmez erkekler yüzünden kıymetli geçmesi gereken bayram eziyet oluyor kadınlara..
Bu konuda sorun yaşasaydım bende gergin geçirenlerden olabilirdim belkide.

Back
X