• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Su Böreği (Söke Un ile) ve Çiğköfte (Öncü Salça ile)

cok cok emek vermissin,su böregini mutfa yapmak icin girdimde bida cikmak zor oluyor,sen bunun üstüne birde cigköfte yapmissin :emir_bebek:

ellerine emegine saglik :56: yarismada basarilar dilerim :16:

Harika:46: mükemmel :46:süper :46: canım benimm çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık.:16: Beceriksizimm ben beceriksiz :37: şu yaptıklarınızı gördükten sonra benimkinin hep aynı yemekler yiyoruz demesini şimdi daha iyi anlayabiliyorum :27:ama anlasamda anlamamaya devammm:1:

tatlu ismiyle gelip ilan veren kişi şurda yemek tarifi veriliyor gelip limon sıkmanın acı biber atmanın kaşık daldırmanın ne alemi var yaniiii:4::47:

Ellerine emeğine sağlık iyi şanslar diliyorum.:)

teşekkür ederim:17:

su böreğine ba-yı-lı-rım
ama beceremem :)
bende mutfakta becerikliyim ama yemekler ve pastalar poğaçalar konusunda diğer türlü hamur açamıyorum:50:
öğrenmem lazım aslında yaa sizler ne beceriklisiniz ya ilerde benim kocacığımda hamur işlerine düşkün olursa ona kendi ellerimle hamur açamayacağım beceriksiz kadın aldım demesin:9:

canım bende açma kısmında iyi değilim yufkalardan belli :9: buyur gel ben ikram edeyim sana

Harika:46: mükemmel :46:süper :46: canım benimm çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık.:16: Beceriksizimm ben beceriksiz :37: şu yaptıklarınızı gördükten sonra benimkinin hep aynı yemekler yiyoruz demesini şimdi daha iyi anlayabiliyorum :27:ama anlasamda anlamamaya devammm:1:

teşekkür ederim gülüm bebekimmm:29:

cok cok emek vermissin,su böregini mutfa yapmak icin girdimde bida cikmak zor oluyor,sen bunun üstüne birde cigköfte yapmissin :emir_bebek:

ellerine emegine saglik :56: yarismada basarilar dilerim :16:

bütün günüm mutfakta geçti diyebilirm ama değdi sanırım:17: teşekkür ederim:34:

ellerine sağlık bayan who. maşallah pek bi becerikliyiz:nazar:

Hayır diyemeyeceğim şeylerden biridir çiğköfte:56: Ellerinize sağlık harika olmuşlar

bu menuye de oy vermeyin de goreyim sizi diyosun yani kuzu:9::9::9::9::9:
saka bi yana supersin canim ya su anda favorimsin:16::16::16:

obur x geldiii :56::56::56::56:
gamzem maşşalahh sana valla küçücük bebeklee iyi becermişsin:6:hamarat arkadaşım benim:29::29:

Back
X