• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Su Böreği (Söke Un ile) ve Çiğköfte (Öncü Salça ile)

:
obur x geldiii :56::56::56::56:
gamzem maşşalahh sana valla küçücük bebeklee iyi becermişsin:6:hamarat arkadaşım benim:29::29:

sağol emoşum :29: canavar fırsat vermedi vereydi fırında değil ocakta pişircektim böreği ama minik shrek işte nolcak :19::9:

Size çiğ köfte yemeğe gelebilirmiyim?:10::10: Ellerine sağlık canım.. :16:

buyrun buyrun başımla beraber teşekkür ederim:34::34::34:

Son düzenleme:
Çok zahmetli,emek isteyen ve bir o kadar da leziz mamalar hazırlamışsın Gamzuşum..:71:
Cesaretinden dolayı da tebrik ederim..:42:
Ellerine,yüreğine sağlık güzel arkadaşım :38:

gammzee sana rakip çıkıyorum bak internetten bul pardon ben yaptımm:52::52::52::21::21::21::21::21:
ollmadıı tekrara şeettiriyorumm:21:

Son düzenleme:
$480257_473824336017564_1252944272_n.webp oldumukineee:37:

:

sağol emoşum :29: canavar fırsat vermedi vereydi fırında değil ocakta pişircektim böreği ama minik shrek işte nolcak :19::9:

buyrun buyrun başımla beraber teşekkür ederim:34::34::34:

yerim benn o shrekii bee adamım benimmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Çok zahmetli,emek isteyen ve bir o kadar da leziz mamalar hazırlamışsın Gamzuşum..:71:
Cesaretinden dolayı da tebrik ederim..:42:
Ellerine,yüreğine sağlık güzel arkadaşım :38:

meggilim sağol canım benim :38:

gammzee sana rakip çıkıyorum bak internetten bul pardon ben yaptımm:52::52::52::21::21::21::21::21:
ollmadıı tekrara şeettiriyorumm:21:

olmuş olmuş:56::56::56:

yerim benn o shrekii bee adamım benimmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

o seni yer bence:27::27::27:

oldum olası su böreğini yapmak çok zahmetli gelmiştir bana :1: ellerine sağlık canım
çiğköfteyi de ben etsiz daha çok seviyorum
2 tarifinde oldukça zahmetli ellerine sağlık

oldum olası su böreğini yapmak çok zahmetli gelmiştir bana :1: ellerine sağlık canım
çiğköfteyi de ben etsiz daha çok seviyorum
2 tarifinde oldukça zahmetli ellerine sağlık

teşekkür ederim:17::17::17::17:

Yetenek iste :)
Su böregi denemeye hic kalkismadim :)
Esim cig köfteye bayilir benim.
Tarifi paylastiginiz iyi oldu, deneyecegim!!!! :)

Ellerinize saglik, basarilar! :)

Yetenek iste :)
Su böregi denemeye hic kalkismadim :)
Esim cig köfteye bayilir benim.
Tarifi paylastiginiz iyi oldu, deneyecegim!!!! :)

Ellerinize saglik, basarilar! :)

mutlaka denemelisiniz çok leziz oluyor:39::39::39:

teşekkür ederim:17::17::17:

Bu arada oglunuz cok tatli masallah, ne zaman görsem bir süre bakiyorum :) Insallah benim de öyle tatli bir cocugum olur:)

teşekkür ederim sen bide bana sor o tatlıyı:27: allah daha tatlı bir çocuk nasip etsin sana:29:

Back
X