bizim de doktorumuz daha 11 aylikken tutturmustu su cicegi asisi diye,ama ben 1 yasindan once yapilmasi taraftari degildim.1 yasini doldurduktan sonra da surekli bir nezle ve burun akintisi hali oldu,yani 3 gun iyi 3 gun kotu bir yaz donemi gecirdik ve asiyi erteledik surekli.O zaman doktorum ciddi bir rahatsizlik olmadigi surece asiyi yaptirabilecegimizi soylese de ben illa tamamen iyilessin oyle yaptiricam diye direttim,ama biz daha asiyi yaptirmadan ablamin 8 yasindaki oglu su cicegi gecirdi ve kizim da kulucka doneminde onunla birlikte oldugu icin cok korktuk bulasmistir diye.Yaklasik 1 ay bekledik,keske doktorumu dinleyip daha erken yaptirsaydim diye cok hayiflandim ama elden gelen bir sey olmuyor boyle durumlarda.Neyse ki ve gercekten doktorumuzun dedigi gibi cok buyuk bir sans eseri kizima abisinden bulasmadi ve su cicegi asisini olduk.tabii tamamen iyi bir donemiydi,yok beklemesiydi falan derken 18 aylik yapildi anca.Size tavsiyem 1 yasini doldurunca hemen yaptirmaniz,cunku bebekler su cicegini daha agir gecirebiliyor ve Allah korusun sonuclari daha agir olabiliyor.Ihmal etmeyin,ve benim gibi mukemmel zamani beklemeyin.Saglicakla.
not: yaptirdigimiz asi varilix ve cok sukur bir sorun yasamadik.