Çocuk Hastalıkları Su çiçeğii :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

MinnakinAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
112
27
35
Merhaba hanımlar bi sorum olacak bilgisi olan lütfen paylassın bugun ablamlara gittk kızım 9aylık ablamın kızı 4yasında beraber oynadılar bız tam gıdecekken yıgenım sırtım kasınıyor dedı baktık su cıcegı cıskartıyor sabah uzerını degıstırırken ablam gormemıs yokmus yanı benm kızımı öptü falanda bulasmısmıdır sızce bıde kızımın daha aşısı yok 12aylıkken yapılıyor galıba su cıcegı asısı agır gecırırmı ??

insh agir gecirmez .cok uzuldum bebeginiz icin. oglum 2 yasinda asili oldugu halde cok agir gecirdi ,hastaneye yatirmk zorunda kaldik.atesi 39-40 altina dusmuyordu.bi ben bi Allah biliyor neler yasadimizi.serumlarla ilaclarla toparlandi bir haftada. ama bu soylediklerim sizi korkutmasin.komsumun cocuklari ayakta gecirdiler.kasinti disinda hic bi skinti yasamdilar.cocuklar.gayet normaldi hic hasta gibi degillerdi...

Benim oğlum ana sınıfına gidiyor çok yakın bi arkadaşı var çocuk suçiçeği çıkardı ağır geçirdi ben eyvah bizede geçti diye çok korktum sonra öğretmenimiz dediki olmayabilir dedi öğretmeninin bi arkadaşı çocuğu su çiçeği olsun diye olan çocuğun yanına koymuşlar çocuk olmamış yanına gitmeyen oynamayan diğer çocuk olmuş umarım anlatabilmişimdir:KK53: Olursa da korkmayın gözünüz üstünde olsun sıksık kontrol edin

Hiç belli olmaz cikarmayabilr sıkmayın canınızı şimdiden..benim oğlum bir yaşında kabakulak aşısı oldu bir hafta sonra aşının etkisiyle yalancı kabakulak geçirdi...davul gibi şişti yüzü ama sıkıntı vermedi başka...şimdiden geçmiş olsun...

Hastalık başlama aşamasındaysa bulsşma ihtimali var. 2 hafta sonra falan etkisi görülürmüş eğer bulaştıysa. Birde ille bulaşıcsk geçirecek diye bişey yok. Rahat olun.
Benim kardeşim ağır şekilde su çiçeği geçirdi. E hep beraberiz bulsşmadı. 26 yaşındayım hala su çiçeği kabakulak olmadım.. Hiç geçirmeyen insanlarda var

benım kardeşim de aşısız ve çok ağır atlattı. bayağı hastanelere gidiyorsunuz, ağlamalı filan geçıyor çok fena çıkartıyor su çiçeğini aşısız çocuk, ama nihayetinde geçiyor korkmayın. bulaşmış olsa bile geçip giden bir hastalık. dermansız ders vermesin Allah

insh agir gecirmez .cok uzuldum bebeginiz icin. oglum 2 yasinda asili oldugu halde cok agir gecirdi ,hastaneye yatirmk zorunda kaldik.atesi 39-40 altina dusmuyordu.bi ben bi Allah biliyor neler yasadimizi.serumlarla ilaclarla toparlandi bir haftada. ama bu soylediklerim sizi korkutmasin.komsumun cocuklari ayakta gecirdiler.kasinti disinda hic bi skinti yasamdilar.cocuklar.gayet normaldi hic hasta gibi degillerdi...

Canmım bide suan üst dıslerının neredeyse hepsı şiş ıkı alt dısten sonra köpek dısını patlatıyor daha bunla ugrasırken bide cıcek cıkarsa ıkısını bır gecırırse dıye korkuyorm dis ve cıcek yazık kuzum nasl kötü olacak :KK43:

X