Bunu da dusunmedim degil evet kime inanacam sasirdim haklisinizEvet boşvermeli.
Yeni tanışmalara-arkadaşlıklara giriyorsanız ve bu kişileri belli bir mesafede tutmanız gerektiğine inanıyorsanız bu dedikoduları duymayacak-size getirene de kulak asmayacak, bilmiyor gibi davranacak ve gözlemleyeceksiniz. Size bu lafı getiren kadın niye öyle "Ben söyledim işte sen dikkat et" deyip çekiliyor da açık adres vermiyor? Dedikodu sevmiyorsa hiçbir şey söylemesin, gerçekten uyarmak istiyorsa da açık adres versin. Neden isim vermiyor? Sizin de kendisini açık edeceğinizi düşünüp bir adım geride duruyor demek. Eğer "Güvendiğiniz" ablanız da size "Güveniyor" olsaydı, o ismi alırdınız. Böyle taş atıp su bulandırarak olmaz.
Size tavsiyem hiç duymamış gibi davranın, mesafeniz belli olsun; hiçbir özel durumunuzu paylaşmayın, bir zaman sonra zaten tek tek tahlil edersiniz güle oynaya yeni arkadaşlarınızı. Ve naçizane görüşüm, o güvendiğiniz ablanıza da çok güvenmeyin.
Yaa onda da var diosun haBen olsam oncelikle laf taşıyan kişiyle yani ablam dediğiniz kisiyle arama mesafe koyardim.
Sana gerçekten iyi niyetini farklı şekilde hissettirebilirdi.
Baskalarinida zan altında bırakmadan direk olarak söyleyen kişiyi sizinle paylasabilirdi.
Valla tam gaza geliodum sapa oturdum saol:)))Boş verme sakın ! Bu işin peşine düş! Hepsiyle ayrı ayrı konuş. Mesela birini çek yanına hiç beklemezdim sen böyle demişsin hakkımda de, tepkisini ölç, ben demedim şu dediydi der belki :))) ŞAKA tabii ki boş ver!
Yaaa gercekten o kadar kotu durumda mi insanlik..cocuklar oldugu icin ev daha uygundur ya kadi kadina bilemedim5 aydın tanıdığın insanlar 5-6 defa evine geliyorlar.
Ya ben çok korkağım ya siz fazla cesursunuz bilemiyorum.
Vermiyor asla..harbi nie vermiyor.su dedi desin.bende sorayim adam.gibi.abla da dediginin ardinda dursun dimiO kadar laf getirmiş isim mi veremiyor?
OffffffGüvendiğiniz abladan başlamak lazım sanırım Dallas'ı çözmeye. Kazanı keyifle şöyle bir karıştırıyor da ne yemek yaptığını söyleyemiyor mu?
Çocuk varsa hele tanımadan etmeden hiç almam.Yaaa gercekten o kadar kotu durumda mi insanlik..cocuklar oldugu icin ev daha uygundur ya kadi kadina bilemedim
"Onlara güvenme" diyip kenara kaçmakla olmaz tabi ki. Bir laf ediyorsa arkasında dursun dediğiniz gibiVermiyor asla..harbi nie vermiyor.su dedi desin.bende sorayim adam.gibi.abla da dediginin ardinda dursun dimi
Insanlarda allah korkusu yokBen tepeden tırnağa, en saklı kıllarımda
Bile sarışınım.
Motor diyorlarmış, sırf renk ötürü
Hay ağzınıza yanan kibrit kaçsın dedim içimden sustum.
Ne alaka? 2senedir deliyim ben, iyi değilim
Evden zorunda olmadıkça çıkmam, makyaj hak getire
Konuşurlar da konuşurlar
Ama yüzüne pembe pembe gülerler :)
Ee gerçeği bu hayatın
Estafurullah, çabuk güveniyorsunuz belki de.Offffff(( sanirim ben bir aptalim
Korku değil yaInsanlarda allah korkusu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?