Şu dallasa cözüm bulun

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
Kizlar isin içinden çıkamıyorum.sitede 4 arkadaşız.arkadaslik gecmisimiz 6 aylik.kadar...yeniyiz.5-6 kere evimde agirladim.bir baska komsum.ablam diyecegim guvendigim insan bana bugun arkadaslarina dikkat et...dedi neden dedigimde 3unden biriyle karsilastigini beni sordugunu ama.onun hakkimda.atip tuttugunu soyledi..soyledigi.seylerde iftira var en onemlisi..en basiti ise cimrinin teki demesi..ki dogru olsa gam.yemem..cimriligimi.olcecek bir hukukumuz olmadi.evimde agirladim kac kez.simdi.bu komsum.olan abla hangisi oldugunu soylemedi..amacim dedikodu degil sadece seni uyarmak dedi...simdi.ben bunlari.karsima.alip hanginiz boyle dedi diye hesap.soramiyorum.bu ablami.zor.durumda birakmis olacagim.laf tasinmis olacak..nefret ederim.bir yandan cok.uzgunum.tum iyi.niyetimde cok temiz.duygularla.arkadaslik.etmek iatedi..gurbet ellerde ..caba verdim.birnyandan hangisi.hala.yuzume.guluyor ama ardimdan bunlari yapiyor cok merakta ve hirstayim...esim bosver diyor.bosvermeli.mi

Evet boşvermeli.
Yeni tanışmalara-arkadaşlıklara giriyorsanız ve bu kişileri belli bir mesafede tutmanız gerektiğine inanıyorsanız bu dedikoduları duymayacak-size getirene de kulak asmayacak, bilmiyor gibi davranacak ve gözlemleyeceksiniz. Size bu lafı getiren kadın niye öyle "Ben söyledim işte sen dikkat et" deyip çekiliyor da açık adres vermiyor? Dedikodu sevmiyorsa hiçbir şey söylemesin, gerçekten uyarmak istiyorsa da açık adres versin. Neden isim vermiyor? Sizin de kendisini açık edeceğinizi düşünüp bir adım geride duruyor demek. Eğer "Güvendiğiniz" ablanız da size "Güveniyor" olsaydı, o ismi alırdınız. Böyle taş atıp su bulandırarak olmaz.

Size tavsiyem hiç duymamış gibi davranın, mesafeniz belli olsun; hiçbir özel durumunuzu paylaşmayın, bir zaman sonra zaten tek tek tahlil edersiniz güle oynaya yeni arkadaşlarınızı. Ve naçizane görüşüm, o güvendiğiniz ablanıza da çok güvenmeyin.

Ben olsam oncelikle laf taşıyan kişiyle yani ablam dediğiniz kisiyle arama mesafe koyardim.
Sana gerçekten iyi niyetini farklı şekilde hissettirebilirdi.
Baskalarinida zan altında bırakmadan direk olarak söyleyen kişiyi sizinle paylasabilirdi.

Boş verme sakın ! Bu işin peşine düş! Hepsiyle ayrı ayrı konuş. Mesela birini çek yanına hiç beklemezdim sen böyle demişsin hakkımda de, tepkisini ölç, ben demedim şu dediydi der belki :))) ŞAKA tabii ki boş ver!

Bunu da dusunmedim degil evet kime inanacam sasirdim haklisiniz

Yaa onda da var diosun ha

Valla tam gaza geliodum sapa oturdum saol:)))

Güvendiğiniz abladan başlamak lazım sanırım Dallas'ı çözmeye. Kazanı keyifle şöyle bir karıştırıyor da ne yemek yaptığını söyleyemiyor mu?

Yaaa gercekten o kadar kotu durumda mi insanlik..cocuklar oldugu icin ev daha uygundur ya kadi kadina bilemedim
Çocuk varsa hele tanımadan etmeden hiç almam.
9 yılı geçti evliliğimde, daha 2 senedir komşuyla gidip gelme olaylarını yaşıyorum.

Ay içinizi karartmıyım ben gideyim en iyisi.

Ben tepeden tırnağa, en saklı kıllarımda
Bile sarışınım.
Motor diyorlarmış, sırf renk ötürü

Hay ağzınıza yanan kibrit kaçsın dedim içimden sustum.

Ne alaka? 2senedir deliyim ben, iyi değilim
Evden zorunda olmadıkça çıkmam, makyaj hak getire

Konuşurlar da konuşurlar
Ama yüzüne pembe pembe gülerler :)

Ee gerçeği bu hayatın

Insanlarda allah korkusu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…