Ben insanlara insan gibi deger verdigim.icin 6 ay ya da 1 ay cok.farketmiyor.nasil ki.bazen 5 yillim.asklardan evlilik.olmuyorda 1 ayliklarda. Cok.guzel.olabiliyor bu da oyle.birsey...komik olan ne var cok merak ettim.yazik.insanlarin birbirinin ardindan giybet etmesi ayip.degil hesap.soran komik.herkesin deger yargilari farkli demekkiAlt tarafi 6 aylik insanlar bunlar. Sanki 30 yillik dostunuz mu ki hakkinizda kotu soyleyince moraliniz bozulsun? Cok abartiyorsunuz. Gorusmek istemezseniz gorusmeyin ama
Hesap sormak manasiz,komik olursunuz
Oyun oynamiyoruz.sizin o komsuculuk dediginiz sey adam gibi kuruldugunda anneden once yetisir basin dertte.olunca yakindir hastalikta saglikta komdu.vardir.isle.gucle.bunun alakasi ne..insanlarin muthis.mesguliyetlerini merak.ediyorum.atomu parcaliyor ya da ins anlik.icin muthis.isler.yapiyorsunuz sanirimBen bu laf taşıyan insanları anlamıyorum ve asla da anlamayacağım heralde. Nasıl yapabiliyorlar bunu?
Hakikaten bu kadar çok komşuculuk oynamaya nasıl zaman bulabiliyorsunuz aklım almıyor. Yok mu başka işiniz?
Komiksiniz demedim zaten komik olursunuz insanlar guler demek istemistim. Cunku boyle durumlarda hesap sorsaniz “aaa yok oyle bisey sen nerden uydurdun”diyecekler, milletin yaninda deli muamelesi goreceksiniz. Sizce buna gerek var mi? Bence yokBen insanlara insan gibi deger verdigim.icin 6 ay ya da 1 ay cok.farketmiyor.nasil ki.bazen 5 yillim.asklardan evlilik.olmuyorda 1 ayliklarda. Cok.guzel.olabiliyor bu da oyle.birsey...komik olan ne var cok merak ettim.yazik.insanlarin birbirinin ardindan giybet etmesi ayip.degil hesap.soran komik.herkesin deger yargilari farkli demekki
. Komedi olacak ne ve niye deli diyeceklermiş. Kim dedi ise ortaya çıkar . Neden bu kadın huzursuz olsun söyle hanımefendi. Senden rahatsız olan ve dedikodu yapan senle konuşmasınKomiksiniz demedim zaten komik olursunuz insanlar guler demek istemistim. Cunku boyle durumlarda hesap sorsaniz “aaa yok oyle bisey sen nerden uydurdun”diyecekler, milletin yaninda deli muamelesi goreceksiniz. Sizce buna gerek var mi? Bence yok
He orda cikip diyecek falanca ki ben dedim diye. Siz buna inaniyor musunuz? Bence kimse evet ben konustum demez. En guzeli bu insanlarla mesafeli olmak,gerekiyorsa hic gorusmemek.. Komedi olacak ne ve niye deli diyeceklermiş. Kim dedi ise ortaya çıkar . Neden bu kadın huzursuz olsun söyle hanımefendi. Senden rahatsız olan ve dedikodu yapan senle konuşmasın
Lafi tasiyan kisi sizce o ortamda konu sahibini savunmus mudur? O da beraberinde konusup dalgasini gecmistir. İnsanlar boyle genel olarak,onlarin yaninda dedikoduyu yapar sonra arkasini dondugunde gidip guya ispiyonlar.Laf taşıyan varya esas onlardan korkacaksın. Hem seni huzursuz ediyor hem isim vermiyor. İsim versin o seni seviyor ise o kişi ile dengörüşmesin. Nefret ediyorum şuiki yüzlülerden belki deböyle bir şey olmadı bile.
O şahısla ilgili yorumumu zaten önceki yorumumda yapmıştım. O taşıyan ablada suç isim vermiyor ve bu hanımı korumuyor ise o da konuşulacak insan değil. Hepsini karşıma alır konuşurum ki sinsileri kendimden uzak tutayımLafi tasiyan kisi sizce o ortamda konu sahibini savunmus mudur? O da beraberinde konusup dalgasini gecmistir. İnsanlar boyle genel olarak,onlarin yaninda dedikoduyu yapar sonra arkasini dondugunde gidip guya ispiyonlar.
Abla dediğiniz kişininde konuşan kişiden farkı yok, diyememiş mi asla öyle bı insan değildir nasıl böyle konuşabiliyorsun.?Kizlar isin içinden çıkamıyorum.sitede 4 arkadaşız.arkadaslik gecmisimiz 6 aylik.kadar...yeniyiz.5-6 kere evimde agirladim.bir baska komsum.ablam diyecegim guvendigim insan bana bugun arkadaslarina dikkat et...dedi neden dedigimde 3unden biriyle karsilastigini beni sordugunu ama.onun hakkimda.atip tuttugunu soyledi..soyledigi.seylerde iftira var en onemlisi..en basiti ise cimrinin teki demesi..ki dogru olsa gam.yemem..cimriligimi.olcecek bir hukukumuz olmadi.evimde agirladim kac kez.simdi.bu komsum.olan abla hangisi oldugunu soylemedi..amacim dedikodu degil sadece seni uyarmak dedi...simdi.ben bunlari.karsima.alip hanginiz boyle dedi diye hesap.soramiyorum.bu ablami.zor.durumda birakmis olacagim.laf tasinmis olacak..nefret ederim.bir yandan cok.uzgunum.tum iyi.niyetimde cok temiz.duygularla.arkadaslik.etmek iatedi..gurbet ellerde ..caba verdim.birnyandan hangisi.hala.yuzume.guluyor ama ardimdan bunlari yapiyor cok merakta ve hirstayim...esim bosver diyor.bosvermeli.mi
Ablam dediğin insana da fazla güvenme derim eğer grubunda ki kişilerle iyi bir arkadaşlığınız var ise sırf sizin aranız açılsın kavga edin diyede ortaya laf atmış olabilir,benim de böyle 1-2 tandığım var çok laf getirip götüren ama lafı taşırken doğrusunu söylemez kendi doğrusunu söyler yani yanına bir sürü laf katıp söyler sırf başkası mutsuz olsun arkadaşlıkları bozulsun diye şimdi ne oldu insanlar o kişilerle pek görüşmüyor aralarına almıyor haklı olarak.Kizlar isin içinden çıkamıyorum.sitede 4 arkadaşız.arkadaslik gecmisimiz 6 aylik.kadar...yeniyiz.5-6 kere evimde agirladim.bir baska komsum.ablam diyecegim guvendigim insan bana bugun arkadaslarina dikkat et...dedi neden dedigimde 3unden biriyle karsilastigini beni sordugunu ama.onun hakkimda.atip tuttugunu soyledi..soyledigi.seylerde iftira var en onemlisi..en basiti ise cimrinin teki demesi..ki dogru olsa gam.yemem..cimriligimi.olcecek bir hukukumuz olmadi.evimde agirladim kac kez.simdi.bu komsum.olan abla hangisi oldugunu soylemedi..amacim dedikodu degil sadece seni uyarmak dedi...simdi.ben bunlari.karsima.alip hanginiz boyle dedi diye hesap.soramiyorum.bu ablami.zor.durumda birakmis olacagim.laf tasinmis olacak..nefret ederim.bir yandan cok.uzgunum.tum iyi.niyetimde cok temiz.duygularla.arkadaslik.etmek iatedi..gurbet ellerde ..caba verdim.birnyandan hangisi.hala.yuzume.guluyor ama ardimdan bunlari yapiyor cok merakta ve hirstayim...esim bosver diyor.bosvermeli.mi
İste oyle durumlarda kimse ben dedim demez. O abla bile kendi soyledigi seyi inkar eder. Yuzyuze konusmaz hic biri. Konu sahibine sen uydurdun biz bisey demedik bile der siyrilirlar isin icinden,gerek yokO şahısla ilgili yorumumu zaten önceki yorumumda yapmıştım. O taşıyan ablada suç isim vermiyor ve bu hanımı korumuyor ise o da konuşulacak insan değil. Hepsini karşıma alır konuşurum ki sinsileri kendimden uzak tutayım
Aynen yüzleşme olsa bile hepsi söylemedik der,ha şuda olur abla dediği insan sırf ortalık karışsın diye de ortaya laf atmışta olabilir böyle insanlarda çok.İste oyle durumlarda kimse ben dedim demez. O abla bile kendi soyledigi seyi inkar eder. Yuzyuze konusmaz hic biri. Konu sahibine sen uydurdun biz bisey demedik bile der siyrilirlar isin icinden,gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?