Şu dallasa cözüm bulun

Alt tarafi 6 aylik insanlar bunlar. Sanki 30 yillik dostunuz mu ki hakkinizda kotu soyleyince moraliniz bozulsun? Cok abartiyorsunuz. Gorusmek istemezseniz gorusmeyin ama
Hesap sormak manasiz,komik olursunuz

Hangisi borç ödünç birşey istedi. Hangisinin hesabını ödemediniz vs vs cimri demesine yol açacak çok şey olabilir . Mesala siz hesaplı,o müsrif tir. Bence cimri diyen hesap kitap bilmeyendir :))

Ben bu laf taşıyan insanları anlamıyorum ve asla da anlamayacağım heralde. Nasıl yapabiliyorlar bunu?

Hakikaten bu kadar çok komşuculuk oynamaya nasıl zaman bulabiliyorsunuz aklım almıyor. Yok mu başka işiniz?

Laf taşıyan varya esas onlardan korkacaksın. Hem seni huzursuz ediyor hem isim vermiyor. İsim versin o seni seviyor ise o kişi ile dengörüşmesin. Nefret ediyorum şuiki yüzlülerden belki deböyle bir şey olmadı bile.

valla ablan gercekten seni sevse sana kendisini ele vermemeni soyleyerek hangisinin dedigini soyler. boyle hepsiyle arana nifak sokmus ustelik soylemedigine gore sana guvenmiyor belki de yalan soyluyor

Alt tarafi 6 aylik insanlar bunlar. Sanki 30 yillik dostunuz mu ki hakkinizda kotu soyleyince moraliniz bozulsun? Cok abartiyorsunuz. Gorusmek istemezseniz gorusmeyin ama
Hesap sormak manasiz,komik olursunuz
Ben insanlara insan gibi deger verdigim.icin 6 ay ya da 1 ay cok.farketmiyor.nasil ki.bazen 5 yillim.asklardan evlilik.olmuyorda 1 ayliklarda. Cok.guzel.olabiliyor bu da oyle.birsey...komik olan ne var cok merak ettim.yazik.insanlarin birbirinin ardindan giybet etmesi ayip.degil hesap.soran komik.herkesin deger yargilari farkli demekki

Oyun oynamiyoruz.sizin o komsuculuk dediginiz sey adam gibi kuruldugunda anneden once yetisir basin dertte.olunca yakindir hastalikta saglikta komdu.vardir.isle.gucle.bunun alakasi ne..insanlarin muthis.mesguliyetlerini merak.ediyorum.atomu parcaliyor ya da ins anlik.icin muthis.isler.yapiyorsunuz sanirim

Komiksiniz demedim zaten komik olursunuz insanlar guler demek istemistim. Cunku boyle durumlarda hesap sorsaniz “aaa yok oyle bisey sen nerden uydurdun”diyecekler, milletin yaninda deli muamelesi goreceksiniz. Sizce buna gerek var mi? Bence yok

Bu olayin uzerine dusersen onlari cok onemsemis defer vermis olursun. Bosver, gorusmesi kes. Lafi getirenle de gorusme.

. Komedi olacak ne ve niye deli diyeceklermiş. Kim dedi ise ortaya çıkar . Neden bu kadın huzursuz olsun söyle hanımefendi. Senden rahatsız olan ve dedikodu yapan senle konuşmasın

. Komedi olacak ne ve niye deli diyeceklermiş. Kim dedi ise ortaya çıkar . Neden bu kadın huzursuz olsun söyle hanımefendi. Senden rahatsız olan ve dedikodu yapan senle konuşmasın
He orda cikip diyecek falanca ki ben dedim diye. Siz buna inaniyor musunuz? Bence kimse evet ben konustum demez. En guzeli bu insanlarla mesafeli olmak,gerekiyorsa hic gorusmemek.
3 gunluk insanlara bunca mesai harcanmaz.

Lafi tasiyan kisi sizce o ortamda konu sahibini savunmus mudur? O da beraberinde konusup dalgasini gecmistir. İnsanlar boyle genel olarak,onlarin yaninda dedikoduyu yapar sonra arkasini dondugunde gidip guya ispiyonlar.

Sana laf getiren senden de laf götürür yazmadan geçemedim. O ablana güvenme sakın

Lafi tasiyan kisi sizce o ortamda konu sahibini savunmus mudur? O da beraberinde konusup dalgasini gecmistir. İnsanlar boyle genel olarak,onlarin yaninda dedikoduyu yapar sonra arkasini dondugunde gidip guya ispiyonlar.
O şahısla ilgili yorumumu zaten önceki yorumumda yapmıştım. O taşıyan ablada suç isim vermiyor ve bu hanımı korumuyor ise o da konuşulacak insan değil. Hepsini karşıma alır konuşurum ki sinsileri kendimden uzak tutayım

Valla ne yalan söyleyeyim ben ablam gibi dediğin kişiyi de pek samimi bulmadım. Kendini o kişinin yerine koyuyorum biri sevdiğim biri hakkinda ileri geri konuştuğunda tavrımı gösteririm ve sevdiğim kişiye gidip böyle böyle dedi senin hakkında derim direk o sinirle. Bu dedikodu olmuyor ben neden yalan söyleyen birinin yanında olayım ki bu kişi sana bunu bunu dedi derim kim olduğunu soylememek vs yardım değil daha çok sana dert.

Yazmayacaktim ama dayanamadim ilk önce size bunu diyen ablada bana cok iyi niyetli gelmedi ben samimi uyarmak istedigim kisiye acikca bu sana boyle boyle diyo derim ortaya bombayi atmis kacmis bir nevi ne biliyosun dogru oldugunu ikincisi yeni arkadaslarinla gorusmeye devam.et ama hicbiseyini anlatma samimi görün ama hep bi mesafende kalsin zaten hakkinda atip tuyuyolarsa merak etme uzun surmez cikar ortaya o yüzden takılma hayatina devam et ama temkinli

Abla dediğiniz kişininde konuşan kişiden farkı yok, diyememiş mi asla öyle bı insan değildir nasıl böyle konuşabiliyorsun.?
Ve bu işin peşini bırakmayın, abla dediğiniz kişi laf taşımasını biliyorsa şu kişi bunu söyledi uzak dur demeliydi size.
Ben biraz haddinden fazla dişliyim ben olsam hepsini eve toplar o abla dediğiniz kişiyi de çağırır. Konuyu açar yüz be yüz hangisi olduğunu öğrenirdim.
He siz cimri de olabilirsiniz? O konuşan kişi madem sizi cimri buluyor haz etmiyor size gelip gitmeyi kesmeli. Hem gel git hemde dedikodu yap olacak iş değil...

Ablam dediğin insana da fazla güvenme derim eğer grubunda ki kişilerle iyi bir arkadaşlığınız var ise sırf sizin aranız açılsın kavga edin diyede ortaya laf atmış olabilir,benim de böyle 1-2 tandığım var çok laf getirip götüren ama lafı taşırken doğrusunu söylemez kendi doğrusunu söyler yani yanına bir sürü laf katıp söyler sırf başkası mutsuz olsun arkadaşlıkları bozulsun diye şimdi ne oldu insanlar o kişilerle pek görüşmüyor aralarına almıyor haklı olarak.

İste oyle durumlarda kimse ben dedim demez. O abla bile kendi soyledigi seyi inkar eder. Yuzyuze konusmaz hic biri. Konu sahibine sen uydurdun biz bisey demedik bile der siyrilirlar isin icinden,gerek yok

İste oyle durumlarda kimse ben dedim demez. O abla bile kendi soyledigi seyi inkar eder. Yuzyuze konusmaz hic biri. Konu sahibine sen uydurdun biz bisey demedik bile der siyrilirlar isin icinden,gerek yok
Aynen yüzleşme olsa bile hepsi söylemedik der,ha şuda olur abla dediği insan sırf ortalık karışsın diye de ortaya laf atmışta olabilir böyle insanlarda çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…