Şu dallasa cözüm bulun

Valla tam gaza geliodum sapa oturdum saol:)))
Değmez ben yüzüme söylenemeyen hiç bir seyi ciddiye almam :) Bakalım ablan dogru söylüyor mu ortaya bir sey atıp herkesi zan altında bırakmış, hem de canını sıkmış boş yere.

Olası bir yüzleştirme yap, bak seni nasıl satıyor 'ben öyle demedim' diye o "güvendiğin" abla.
Söyledikleri doğru bile olsa yaptığı hıc iyi değil. Madem seni uyarma ihtiyacı hissetti, gelsin isim versin.
Neden diğerlerini de zan altında bırakıp hepsinden sogumaniza neden oluyor?
Hem belki diğerlerine de aynı şeyi yaptı. Bu sözlerde etkilenip hepiniz birbirinize soğuk davranıp 'hee soğuk davranıyorlar,demek ki söylenenler dogru' demeyin de.

Son düzenleme:
illa görüşmek zorunda değilsen, görüşme olsun bitsin. Boşver yanii.

Hayir madem amac iyilik, direkt adini soyleseydi o kisiden korumak icin. Bu gizemli gizemli konusup bir koseye cekilmek nedir anlamadim. En iyisi o ablayla bir daha konusun. O kisinin kim oldugunu soylemesini isteyin.

bunu anlamak cok kolay,

sana gelip baskasinin dedikodusu yapan kisi baskasina da senin dedikodunu yapiyordur kesinkes emin olabilirsin.

Abla dediğiniz kişi bende güven teşkil etmedi.. Sevdiğim birine böyle bişey söylesem kim olduğunu da söylerim gidip o kişiden hesap sorarken yüzleşmeye de gelirim net. Bence o sizi kıskanmış ve ortaya böyle bi laf atmış gibi duruyo.

Komşuluk ilişkisi günümüzde sırf dedikodu malzemesi toplamak, hayatları evleri yarıştırmak, üstünlük taslamak üzerine kurulu olduğu için komşularla merhaba merhaba kadardır ilişkim. Sonra böyle saçma sapan olayların içinde buluyor insan kendini. Bence mesafe koyun araniza herkesle

Komşu komşu diyorlar al komşu işte.
Çok gereksiz ve sürekli bir pislik çıkarıyorlar.
Merhaba merhaba der geçerim. Canım ister bazen yaptığım bir şeyden yollarım karşılık beklemem.
Sırf aynı binadayız diye evime sokmak zorunda olmayı bir türlü anlamıyorum.
Kendi kendinize dert çıkarıyorsunuz .

sen ablalardan kork.bendede var bıtane tanıdığım için dıkkatlı adım atıyorum nabza göre şerbet verıyorum..sen kendın tanı inanları.

boşver takma sana cimri dedi diyene ablanada cimri değilim tutumluyumdur deseydin çok fazla samimi olunca birden fazla kişiyle böyle şeyler hep oluyor

Sizin icin soylemiyorum, ama ya Neden kimse cimri oldugunu Kabul etmez hic cimri Yok sorsan tutumlu!! Cimri insan Yok galiba dunyada cok ilginc ...

Sizin icin soylemiyorum, ama ya Neden kimse cimri oldugunu Kabul etmez hic cimri Yok sorsan tutumlu!! Cimri insan Yok galiba dunyada cok ilginc ...
Cimri insan tabiki var..ama eger o insan cimri.oldugunu farketse yapmaz heraldr zaten..oyle saniyorum.kaldi ki.bunu soylemek.kimsenin haddine degil .

Boşver bence de yatsıya kadar yanar o mum. Allah o kadar büyük ki çıkarır illa ki karşına.

ayni durumun bi benzerini yasadim....
o guwendiqin gibi abla geldi banada bak kizim bunlarla arkadaslik etme zart zort dedi bende tabi safim ya sanyo onlarla kavga etcem cagirdim hepsini caya oturmaya hic birinin birbirinden haberi olmadan oturduk ewe guzelce hazirliqimi yaptim.Açtım konuyu meger o ablada problem warmis.yani lan edene deil o lafi getirip goturup su bulandirana bak canim. emin ol adam akilli seni sewen guwenen biri olsa sana bak canim ayse fatma filanca yada iste her neyse soyle soledi ben icimde tutamadim istersende yuzlesirim yuzune de solerim bole insanlardan kendini koru derdi ki malum bi laf atip senin icine kurt dusurmekle kalmis boswerme bence :)

Inanmayin o ablaya..huzurlu mutlu hayatiniza devam edin.

Boşver, benim en gıcık aldığım şey laf taşıyan insanlar. Sana bu lafı getiren kişiden bir adım geri dur bence kafanı karıştırmaktan ve seni üzmekten başka bir işe yaramamış ,madem seni düşünüyor ve uyarıyor, ozaman dürüst olup şu kişiden uzak dur senin için bunu dedi demesi gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…