Değmez ben yüzüme söylenemeyen hiç bir seyi ciddiye almam :) Bakalım ablan dogru söylüyor mu ortaya bir sey atıp herkesi zan altında bırakmış, hem de canını sıkmış boş yere.Valla tam gaza geliodum sapa oturdum saol:)))
Hiç noktalama işareti koymayanlardan sonra iki kelimede bir, cümle içinde nokta görünce afallıyor insan:))Ben sadece noktaları gördüm.Her yer nokta:)
Cimri insan tabiki var..ama eger o insan cimri.oldugunu farketse yapmaz heraldr zaten..oyle saniyorum.kaldi ki.bunu soylemek.kimsenin haddine degil .Sizin icin soylemiyorum, ama ya Neden kimse cimri oldugunu Kabul etmez hic cimri Yok sorsan tutumlu!! Cimri insan Yok galiba dunyada cok ilginc ...
Kiz bi durun surda noktayi karistirmayin yazmisim.o kadar.bak gene nokta .geldi kendi gelioHiç noktalama işareti koymayanlardan sonra iki kelimede bir, cümle içinde nokta görünce afallıyor insan:))
Boşver bence de yatsıya kadar yanar o mum. Allah o kadar büyük ki çıkarır illa ki karşına.Kizlar isin içinden çıkamıyorum.sitede 4 arkadaşız.arkadaslik gecmisimiz 6 aylik.kadar...yeniyiz.5-6 kere evimde agirladim.bir baska komsum.ablam diyecegim guvendigim insan bana bugun arkadaslarina dikkat et...dedi neden dedigimde 3unden biriyle karsilastigini beni sordugunu ama.onun hakkimda.atip tuttugunu soyledi..soyledigi.seylerde iftira var en onemlisi..en basiti ise cimrinin teki demesi..ki dogru olsa gam.yemem..cimriligimi.olcecek bir hukukumuz olmadi.evimde agirladim kac kez.simdi.bu komsum.olan abla hangisi oldugunu soylemedi..amacim dedikodu degil sadece seni uyarmak dedi...simdi.ben bunlari.karsima.alip hanginiz boyle dedi diye hesap.soramiyorum.bu ablami.zor.durumda birakmis olacagim.laf tasinmis olacak..nefret ederim.bir yandan cok.uzgunum.tum iyi.niyetimde cok temiz.duygularla.arkadaslik.etmek iatedi..gurbet ellerde ..caba verdim.birnyandan hangisi.hala.yuzume.guluyor ama ardimdan bunlari yapiyor cok merakta ve hirstayim...esim bosver diyor.bosvermeli.mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?