Su Değil Yağ Kaybetmek İçin Öneriler...

farkındaysanız arkadaşımız çok güzel bi sürü bilgi yazmış ama herkes sadece pul bibier yoğurt a takılmış...

kızlar şunu hiç bir zman unutmayın.size kilo kaybettirecek ne mucizevi bir içecek var ne yieyecek.yani ben oturuyum gündüz akşama kadar poğaçalar yaşpastalar hamburgerler papates kızartması veya ne bulursam yiyim akşam pul biber li yoğurt yiyim yada yeşil çay içiyim zayıflayım ..yok böle bişi.öle olsa dünyada kilolu insan kalmazdı. yağ yakmak önemli evet. kısa sürede çok kilo verilirse bu genelde yağ değil su dur kaslarımızdan gider.
Yağ vermek için;

öncelikle yapmanız gereken şey herşeyden ölçülü tüketmektir.yapılan en büyük yanlış hemen ekmeği kesmek. en büyük hata bence. çünkü ekmek pirinç makarna vb. karbonhidrattır ve karbonhidratlar vücudumuz için gerekli olan mineral ve vitamini sağlar ve bize enerji verir. o yüzden dirki aç kalakarak ekmeği keserek yapılan diyetlerde fayanların hep gözü kararır baiı döner halsizkalır vs. o yüzden ekmeği asla kesmeyin sabahtan akşama doğru azalacak şeklde mesela sabah 3- öğle 2- akşam 1 şeklinde yada 2-2-1 şeklinde yiyebilrisiniz.

ikinci olarak keseceğiniz bişi varsa o ekmek değil şeker ve yağ olmalıdır. çaya kahveye şeker atıosanız hemen bırakın. azaltmaya çalışmayın daha zor oluo br anda kesin 2-3 günde alışırsınız.şeker ihtiaycınızı kuru ve yaş meyvelerden karşılayın unutmayın meyve yemezseniz canınız sürekli şekerli şeyler ister.yeşil çay la kuru meyveler yiyin.yaş meyvelerinde çok şekerli olanlarını ölçülü tüketin. vücudun sofra şekerine ihtiyacı yoktur meyveler vücumuz için gerekli olan şekeri karşılamaya yeterlidir.yağe gelince ise yemeklerimi ben şöle yapıorum. 1 tatlı kaşığı tereyağında soğanı kavuruyorum. yemeği koyunca da üstüne 2yk zeytin yağı ekliyorum.tereyağ köy tereyağı kullanıyorum. eve asla ayçiçek yağı margarin fındık yağı mısır yağı almıyorum. kızarmaları fırında yapıorum. balığı fırında yapıorum.

üçüncü olarak süt ürünleri tüketimi. çok öenmli açın google a bakın yoğurdun yağ yakma etkisi kanıtlanmıştır. günlük 1 barda süt bardak yoğurt tüketin .pul biber koyarak acıyla metabolizmanızıda canlandırabilirsiniz.peynir de çok öenmli.kahvaltılarınızda çok yağlı olmayan peynir mutlaka yiyin.

dörüdncü olarak günlük bir şişe maden suyu tüketmeye gayret edin.özellikle spor yapanlar yürüyüş yapanlar kaslarınızın erimemesi için mutlaka maden suyu için.

canınızın çektiği şeyler zararlı bile olsa kendinize yasak koymayın ucundan bir parça alın.tmm benm hakkım bu diyin.

son olarak gülük 5-15 arası badem fındık antep fıstığı yiyin.kuruyemişlerde yararlı yağ asitleri vardır.

birde yemeklerinizde şu yöntemi deneyin bir öğünde et yediyseniz diğer öğün sebze diğer öğün bakliyat diğer öğün tavuk şeklinde yemeye çalışın.herşeyden yiyin.

ben diyetisyen değilim ancak evlendikten sonra çok kilo aldım çalışmadığım için evde pc başında ben bunu vereceğim dedim. araştrdım okudum öğrendim ve 9 kilo verdim şu an 54 kiloyum ve tekrar geri almadım :nazar: sizde bunları uygulayın veeeee haftada 3-4 gün enaz 45 dk en fazla 1 saat spor yapın. bakın bakalım nasıl gidiyor yağlar....

herkese bol yağ yakmalı günler diliyorum....

Back