SU DİYETİ 2025 (10 günlük)

Şu an çok motiveyim ama çok açım ve bıkkınlık var dogrusu 😂😂 çok güzel kilo verdiğim için sabrediyorum sadece🤭🤭 Bugünde ablam geldi ve gerçekten şok oldu nasıl bu kadar kilo verdin biranda diye açlığı tekrar geri plana attım 🤭🥰 yola devam bakalım
Hakkınızda hayırlısı olsun tebrik ederim 🤍

10.gün bugün su diyetinin son gününden merhaba 67.500 kg 9 günde 8 kilo gitti. Yarin sabah 10 gün tamamlanmis olacak ve ilk gün ve yarinki görüntümün fotosunu ekleyecegim buraya😊. Ama yarın bırakmayı düşünmüyorum devam edeceğim 63 kg olana kadar. Onu buradan günlük yazmayacağım artık. Ve yeni haftaya tek besini değiştirip marul yerine artık salatalık tüketeceğim şimdilik bu kadar😊😘

10.gün bugün su diyetinin son gününden merhaba 67.500 kg 9 günde 8 kilo gitti. Yarin sabah 10 gün tamamlanmis olacak ve ilk gün ve yarinki görüntümün fotosunu ekleyecegim buraya😊. Ama yarın bırakmayı düşünmüyorum devam edeceğim 63 kg olana kadar. Onu buradan günlük yazmayacağım artık. Ve yeni haftaya tek besini değiştirip marul yerine artık salatalık tüketeceğim şimdilik bu kadar😊😘
Merhaba, tebrik ederim.
Bu süreç bittiğinde nasıl besleneceksiniz acaba?

Ben aşırı merak ettim nasıl bir fark oldu 😍

Herkese günaydın. 10.günü bu sabah itibari ile 67.300 kg ile bitirdim 10 günlük su diyetimde 8.200 kg kilo vermiş oldum. Benim için çok çok çok iyi bir rakam. Verdiğim kiloya göre incelmem daha çok oldu hem ölçülerde hemde cevremdekilerin söyledikleri o yönde oldu. Zor bir diyet ama dayanamayacak birsey değil bence ve kısa derede bu kadar fark ettiği için bunu diyeti yapmama değdi ben mutluyum. 63 kg olana kadarda bırakmadan, ara vermeden devam edeceğim. Fotolarıda ekleyeceğim. Herkese kolaylıklar ve sağlıklı günler diliyorum 🥰🥰💐💐

Eklentiler

• 20250428_102726.webp
    20250428_102726.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 199
  • 20250428_102447.webp
    20250428_102447.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 181
Merhaba öncelikle tebrik ederim sizi gerçekten gözle görülür fark var 👏🏻 Bende bugün başladım kendimi sıkmadan hatta 2 adet çilek yedim başka bir şey yemedim aklımda hep bir yeme isteği var onu durdurmak istiyorum 2 sene önce çok güzel kilo vermiştim evlendim ve bıraktım malesef şimdi aldıklarımın hepsini vermeye karar verdim umarım bende başarılı olurum ilk hedefim cuma gününe kadar yapmak bana çok motive oldunuz 💃🏻🙈

Gercekten büyük başarı tebrik ederim 👏 bnde bugun başladım bakalım nasıl olacak çok dayanamayacak gbi olursam
Aralıklı oruç 2 öğün sekline gecebılırım, baş agrısı yapıyor sadece ve bitkinlik oluyor buarada emziriyorum

Merhaba öncelikle tebrik ederim sizi gerçekten gözle görülür fark var 👏🏻 Bende bugün başladım kendimi sıkmadan hatta 2 adet çilek yedim başka bir şey yemedim aklımda hep bir yeme isteği var onu durdurmak istiyorum 2 sene önce çok güzel kilo vermiştim evlendim ve bıraktım malesef şimdi aldıklarımın hepsini vermeye karar verdim umarım bende başarılı olurum ilk hedefim cuma gününe kadar yapmak bana çok motive oldunuz 💃🏻🙈
Açlık oluyor ve yorucu oluyor ama biseyler atıştırma alışkanlığını bastırmak daha zor gerçekten. Benim en zorlandığım şey o oldu çünkü gün içinde sürekli biseyler atıştırırdım diyete başlamadan önce. Ama bi şekilde bastırdım sonuç güzel oluyor 😊 sitede kolay gelsin bol eksili sağlıklı bir diyet olsun 😊

Gercekten büyük başarı tebrik ederim 👏 bnde bugun başladım bakalım nasıl olacak çok dayanamayacak gbi olursam
Aralıklı oruç 2 öğün sekline gecebılırım, baş agrısı yapıyor sadece ve bitkinlik oluyor buarada emziriyorum
Emzirdiginiz için aralıklı oruç daha kolay yapılabilir. Su diyeti zorlayıcı olabilir, nasıl daha iyi hissediyorsanız onu uygulamak daha kolay olur 😊

Merhaba bugün kendimce su diyeti yapayım derken şans eseri karşıma çıktınız 10 gün dayanabilir miyim bilmiyorum ama dayanmak için elimden geleni yapacağım. Bugün 90.70 kg ile başladım su diyetine bende kaç kilo veririm çok merak ediyorum midem rahatlasın istiyorum birazda gerçekten hayatım boyunca gördüğüm max kilodayım vermek istiyorum.

Bu diyeti yarın itibari ile bende uygulamak istiyorum fakat tüm gün kahve şekersiz sütsüZ yeşilçay ile ben bayılabilirim ☺ aralara iki bardak süt ayran ya da kefir eklemeyi düşündüm tansiyon açısından çok güzel sonuç almışssınız darısı bana bende sabah güncel kilomu 10.gün de son halimi paylaşırım

Evet kızlar başladım çünkü artık hayatımda olmadığım rakama ulaşmışım kendimden utanıyorum dolabımda bir sürü kıyafet ama giyemiyorum neden çok yemek yediğim için. Sabah tartıldım 85 kiloyum neyse moral bozmucam inşallah 10 gün bende sıkıcam dişimi ne gerekirse artık. Beş kilo versem yine iyi on günde diye düşünüyorum. Açlığada alışılır ilk bir haftada. Sabahtan beri sadece iki adet kahve ve bir bardak su içtim. İlerleyen saatlerde bir bardak ayran içerim. Akşamda postu açan arkadaşın yaptığı gibi marul limon yarın ki kilomu paylaşıcam

Merhaba bu benim diyet günlüğüm olacak kızlar, her gün kilomu yazacağım.
Başlangıç 18 Nisan 2025 ve 10 gün yapacağım.
Boy 163
kilo 75,5
yaş 36
İki çocuk annesiyim.
Bugün su orucuna başladım gün içinde su, şekersiz sütsüz kahve, yeşilçay tüketeceğim ve acıkınca biraz limonlu marul tüketecegim, başka hiçbirsey yok.
Dr. Hamit Çelik tek besin öneriyor(marul, maydonoz, dereotu vb yogurt, ya da yumurta gibi) Tek besinden gün içinde acıktıkça yiyebilirsiniz sınır yok diyor. Ben marul tercih ettim.
Tüm diyet boyunca böyle beslenecegim bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Fotoğraf çektim ilk gün için bitince nasıl olacağını karşılaştırmak için. Daha önce yapanları bayadır okuyorum ve takip ediyorum bende bi denemek istedim. Sürekli kilo al ver çok yordu beni umarım kalıcı olur. Her gün 1 saat yürümeyi planlıyorum umarım uyabilirim. Şimdilik bu kadar 😊

Günlük kilo listesi
1.gün 75.500
2.gün 72.900
3.gün 71.300
4.gün 70.900
5.gün 69.800
6.gün 69.200
7.gün 68.500
8.gün 68.000
9.gün 67 800
10.gün 67.500
Bu sabah 10.gü. bitti 67.300 kg 28 nisan 2025
Toplamda 10 günlük su diyetimde 8.200 kg vermiş oldum. Bu diyet uygulaması zor ama kısa sürede sonucu çok güzel bir diyet oldu benim için. Herkesin sağlıklı ve istediği kiloda olması dileğiyle🥰🥰💐💐
NOT: 63 kiloya ulaşana kadar su diyetine devam edeceğim, sebzeyi marul yerine salatalık olarak değiştirdim ama buraya günlük olarak yazmayacağım. 63 olunca tekrar fotoğraf koyarım son halim diye😊😘
Merhaba bugün bende sadece su diyetine başladım hedefim enaz 21 gün güncel kilom 90

Back
X