Su diyetimde tuttuğum günlüklerden bir kaç sayfa.

Mlk245

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
501
629
18
Su diyeti yaptım demiştim. Tüm günleri çekemedim bazı günlerin içeriğinde özel hayatımı da yazmışım farkında olmadan 21 günlük diyetimde karıştırmadan gün gün paylaşmaya çalışıcam. Ayrıyeten tartı resimlerim baştan sona yok ama 2 kere ilk başladığım 2.gün ve son gün çektiğim var. Birde birde diyetimin 4. Gününün kilosunu paylaştım. 73 olmuşum bile

Eklentiler

• IMG_20200122_102131.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20200102_190902.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 15801077567186109640361838841518.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 71
Ben de 2 gun su diyeti yaptim. Midem dümdüz olmustu. Cok güzeldi. Sizin süreç nasil olacak

Ben de 2 gun su diyeti yaptim. Midem dümdüz olmustu. Cok güzeldi. Sizin süreç nasil olacak
Ben 7 günlük yapmıştım zaten. Şimdi 10 a niyetlendim ama iyi hissedersem bu 21 olacak. Niyetimi bu şekilde aldım yani. Gerçi eşim takıntı yapıyor benim aç kalma dururumumu sinirleniyor açlıktan değil eşimden yana dertli oluyorum. Sadece su içicem. Canım istemediği zaman içmicem. İllaki su içmelisin diye bir kavram yokmuş

Ben 2 günü gizli yapmistim. Kimseye demedim. Ama tabi 7 gün 10 gün saklanmaz :) ben de sana eslik etmek isterim. Yarin bi yere sözüm var. Ama az yemeye özenirim.

Ben 2 günü gizli yapmistim. Kimseye demedim. Ama tabi 7 gün 10 gün saklanmaz :) ben de sana eslik etmek isterim. Yarin bi yere sözüm var. Ama az yemeye özenirim.
İlk başlamadan önceki gün sabah öğle yemek varmış ben sadece sabah sanıyordum. 5 den sonra kesinlikle birşey yok hatta akşam namazına kadar müddet var. Sonrasında İngiliz tuzu varmış ama ben farklı birşey denicem bağırsaklarım boşalabilsin rahatça açlık yapayım diye. İşe yararsa yazarım onu da. Eşim öğlenleri eve gelebiliyor hastasını evde. Yemesem üzülüyor. Saygı duymaya duyuyor ama anlıyorum bunaltıyor ben yemeyince. Bu hafta normalde başlamıştım bile ama o evde diye yapamadım. Şimdi nasıl gizlerim diye düşünüyorum. Bakalım... Yada bu gece konuşucam. Başlayalım inşaallah. 2 günde bir tartılıp atarım. Hem birbirimize moral veririz. Sonra gardırop yenileme fikirleri..

Hadi insallah canim :)
Benimki de ayni bık bık bık :)))(
O kadar ayrinti bilmiyorum.
Boy kilon hedefin nedir. Uzunsun galiba :)

Bende yarın itibarıyla su orucuna başlamayı düşünüyorum. Çalışıyorum o yüzden ağır geçecek günleri haftasonuna denk getirmeye çalıştım. Akşam son yemeğimi yiyerek başlayayım diye düşündüm de lavman yapmam gerekir mi acaba ???

Lavman 4 günde bir deniliyor. İngiliz tuzuyla başlamak gerekirmiş. Gerçi ben onu alamadım dışarı çıkıp ama acı çehre tohumu içtim. O da fazlasıyla lavaboya çıkardı beni. Başla tatlım ben bugün 1. Günümü bitiriyorum ass kaldı hiç de zorlanmıyorum çok şükür

Bende bekunis içiyorum :) Akşam yemekten sonra içip başlıyorum o halde.. sonuçtan haberdar edin lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…