Su dul konusu :)

Deli_zambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
950
1.360
63
Gece gece yazmasam içimde kalacak ben de boşanıyorum ve toplumda yok duluz bizi kimse bekar oğluna almayacak ya da biz duluz eksik etek vs. söylemlere üzülüyorum hele bunu hemcinslerim söyleyince daha da üzülüyorum.
Mutsuz bir ömür geçirmektense ayrılıp kendi yolunu çizmeye çalışan kadınlarız. Kendinizi sevin ve bu etiketi kendinize yapıştırmayın. İnsanlar siz çok doğru da olsanız beyinleri ya da bakış acıları farklı olduğu için sizin için yanlış değerlendirme yapabilir. Ama bu sizin yanlış ya da kötü kadın yapmaz. Koca meraklısı olsak eldekini bırakıp yalnızlık çekmezdik diye de düşünüyorum.
Sadece herhangi bir kadınız ve evlenmiş ayrılmış ve tekrar bekar sıfatı almış kadın olacağız.
Ben x eşimle evlendigimde kadın kız ayrımı yapan eşe ve kv sahipmisim farketmedim evlenirken ve ilk eşimle birlikte olmama rağmen simdi ne iftiralar attılar utanmadan çünkü kafa yapısı bunların bu şekilde...
Adam gibi adam namus kavramının bacak arasında olmadığının farkındadır ve sizi kişilik, kafa yapısı ya da hayata bakış açısının uyumu yönünden değerlendirir.

KADIN toplum meydana getirir bana göre sevgiyle kalın. İyi ki kadınım diyorum ben

kadının dulunu bekarını evlısını bilmem..herzaman kurallarınız varsa...cididyetınız varsa...kimse size ne dul evli gozuyle bakar...evlı olup yemedıgı halt kalmayanda cok...uzulerek soyleyecem ama ıstısnalar harıc saygı duyulan biri olunduktan sonra kımse sizle ugrasmaz...dogru dogrudur.egri belasını bulur herdurumda.

-Beyin bakireliği önemli. . Namus iki bacak arasında değildir , lakin toplum bunu anlayacak olgunluğa erişemedi , erişemezde malesef !
-Kıl olduğum 'tabir ' eksik etek'!! Nedir yani bu ? Erkeklerin önlerinde pipisi var diye fazlalık güçlü erdemli ve haşmetli (bak hele ) ama kadının bi pipisi fazlalığı yok vah vah ne eksiklik! Kadın toplumun omuriliğidir. Eksik falanda değiliz , bekarkende, evliykende, boşandığımızdada biz sdc Kadınız..

Esi vefat ettigi icin iki yil icinde yalniz kalan bir tanidik, baska biri ile tanisti Sevdiler birbirlerini, ikisi de gecn, erkek hic evlenmemis. Guya erkegin ailesi modern, anasi oyle cazgir bir tip cikti ki sormayin, neymis evlenip bosanmis biri il oglu evlenemezmis, soyleyenin de bir kizi var. Kizin kullandigi arabaya bile binmiyordu ama yaptiklari ise yaramadi evlendiler, dunya guzeli bir cocuklari var. Ilginc insanlar, hic beklmediginiz insanlar korkunc tabirler kullaniyorlar evlenmis bosnamis insanlar icin.

eksik etek de nedir elin kolun mu eksilmiş ne saçma bir söz sanki kelsin ne eksiğin var ki zaten bu ayırımı yapacak biriyle de evlenmeyin önemli olan insan olmak hayatı beraber omuzlamak biz soruyor muyuz adamlara kaç kızla şöyle böyle diye çoğu erkek bu konuyu takmıyor artık taksalarda sanki evlenmeden yaptın alnın ak millete ne

Gunumuzde gayet normal olan durumdur bosanmalar artti.bir kadin dulsa,ayaklari ustunde ne istediğini bilen bir kadındır,zararin neresinden dönerm kar demistir.
Buldugu erkege yapisip kalan mutlu aileyi oynayan hemcinslerindende daha karakterlidir ayrica.

Ağzınıza sağlık hepinzin bana bu durumla ilgili laf soyleyen olmadı olan da olursa hemen cevabı yapıştırdığım için sıkıntı olmuyor sadece bu forumda boşanan ya da bu süreçte olam kadınlar böyle düşününce üzülüyorum.
Biz kadınız ve bu toplumda her zaman erkeklerden fazla sorumluluk alıp ve toplumun bel kemiğini oluşturuyoruz.
Mutsuzsanız kimseye faydanız olmuyorsa değer görmüyorsanız boşanın ki ilerde kendi evlatlarınıza sarıp onların da yuvalarını boşu boşuna bozmayın.
Boyle kayınvalideler fazlaca çünkü.

benimle uğraşan yok siz demek ki bu cümlelerden bunu çıkardıysanız.
Saygı duyulup duyulmadığımı da ordan şıp diye anladiniz tebrik ederim sizi. Sizin gibiler hemen konuşup dedikodu yapar çünkü siz insanların yediği haltlarla çok ilgileniyorsunuz demek ki.
İnsanların 2 duvar arasında ne yaşadığını bilmek yaftalamak kolay neyse size evliliğinizde mutluluk dilerim.
Ben bu mesajı sadece benim durumunda olan kadınlar için yazdım.
Mutsuzsanız korkmayın ya bu dünyada erkekler kadar önemli ve güzel bir sürü şey var çünkü...

Son düzenleme:
ben sıze degıl toplumun genelı ıcın yazdım....sız kendinizi degil toplumun bakısını anlatmadınızmı hanım efendı..ben size degil toplumun genelıne yazdım..yanı dul olmak nıye korkutsun sızı diye yazdım.....lafta anlayana yazılıyormus...nerden ne cıkıyor....sız bu kafayla oooo...herkesten bir kotu sey anlarsınız...kusura bakmayın.

Çok doğru yazmışsınız...

ben de boşanıyorum ve toplumda yok duluz bizi kimse bekar oğluna almayacak ya da biz duluz eksik etek vs. söylemlere üzülüyorum hele bunu hemcinslerim söyleyince daha da üzülüyorum.

bir arkadaşım 3.ye evleniyor, tüm kocalarının da ilk evliliğiydi.
şu elalem kadınların yakasını bir bıraksın artık, herkes mutlu işte çekemiyorlar mıdır nedir
ya da zamanında kendileri cesaret edemediklerinden kıskanıyorlardır belki de

O üyenin yazdıklarını neden kötü algıladınız ki? Toplumun ikiyüzlülüğünden bahsetmiş bence.
Biraz vesvese sahibi biri gibi hissettim sizi. Yani sizinle iletişime geçen birilerine şüphe ile yaklaşacak gibisiniz. Eğer öyleyse işiniz daha zor olur..

Konuya yorumum ben insanları evli, dul, bekar diye ayırmam. Evlilik bana göre statü farkı değildir. Ama malesef böyle bakan insanlar var ve hep olacaklar.
Duruşunuz karşıdakine ayna tutar...

Erkekler boşanınca dul olmuyor mu sanki? kendilerine bekar kız alabiliyorlar. Ama kadında aynı durum olsa aboo neler neler derler bak kandırmış çocuğu... Kendi dul kocası bekar...amannnn boş insan lafları bunlar. Erkekler kadar rahat varlıklar var mı ya? Hep bizim ataerkil toplumumuz yüzünden bunlar. Erkek yapar kadın yapmaz. O Erkek yapar....Bu tarz cümleleri kuran toplumun düşünceleri de pek önemli olmamalı

Vesvese demeyelim de yaşananlar diyelim hala x eşten kurtulamadığım için olabilir. O üyenin yazdıklarında .....
Olunca ister istemez üzerime alındım.

haklısınız sanırım toplumun canı cehenneme demek lazım

ben sizi anladım siz kusura bakmayın kötü şeyler yaşatıldı ve 1 yıla yakın psikolojik şiddet gören biri olarak çok doğru düşünemiyorum ve alınabiliyorum gereksiz yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…