Su dul konusu :)

Ben boşanmış diye bir erkekle tanışmak istememiştim. Ama 3 yılda 2 defa bosanmis, evlilikleri 1 yıldan az sürmüş, korktum valla.

Kadınlar genelde ne olursa olsun evliliği sürdürmeye çalışıyorlar, sorunlar olsa bile çocuk var diye en son çare boşanmayı dusunuyorlar, oysa erkekler hamile eşlerini dahi aldatıyor, hiç bir şey umurlarinda değil. Bosanmalarin %90i erkekler yuzunden. Magdur olan da hep kadin oluyor.Bir cift boşanmışsa nedenini bilmesem bile ben önyargılı olarak önce erkeği sorgularım, kadın bana hep mağdur olan taraf gibi gelir.

Ben de burda bildiri yayınlar gibi konu acanlari anlamıyorum. Herkesin aklı kendine yeter.

Fikir danışan olur onun konusuna yazarsın istedigini ama ortada öğüt isteyen kimse olmadığı halde kadınlar böyle yapın, şöyle yapın diye konu açmanın mantığı nedir?

Allah tüm kadınların yardımcısı olsun . Bu ayrımı yapan insanlara da vicdan versin . Siz kötü birşey yapmadınız kötü şekilde bakanlar utansın .

Kızlar ciddi ciddi soruyorum eksik etek nedir? Neden etek eksiliyormuş ? Ne alaka cidden çözemedim

Kızlar ciddi ciddi soruyorum eksik etek nedir? Neden etek eksiliyormuş ? Ne alaka cidden çözemedim

valla internette şöyle bişey okudum ama

İnternetten alıntı: Anadoluda çok masumane kullanılan bu sözle kadın kastedilmektedir,neden kadının kastedildiğini anlamak için önce etek kelimesini açmak gerekiyor.Bu etek bildiiğimiz giysi olan etek değil erojen bölgeye verilen isimdir ('etek traşı' sözü kelimeyi daha iyi anlamamızı sağlayabilir.) Bu bölgede erkekte olan fazlalık kadında olmadığından kadının eteği eksiktir.Kısacası 'eksik etek ' erkeklik organı olmayan demektir.

Bence genelleme yanlış, yaşı benden büyük bir arkadaşım bekarken ki ozamanlar kendi 24 eşi 37 yaşındaydı. 4. evliliğini yapmış bir adamla evlendi.Adam zengin falanda değil. hani parası için evlensin. İçi ısındı gözünü kararttı evlendi. 14 yıllık evliler adam çok iyi biri şahsen tanıyorum. 3 tane bebişleri oldu.Belki onun kaderi kısmeti böyleydi iyi birine denk geldi. ama boşananlar hep haksız diye bişe yok.

Teşekkürler, cidden Çok saçmaymış, Biz erkeklere eksik meme diyor muyuz:/
Organıyla bu kadar gurur duyacak ne var ki. Çocuğu doğuran da , emziren de kadın. Vücuduyla gurur duyulacaksa önce bu gurur duymamız lazım. Erkeklerin bize göre "eksik" organı çok daha fazla :)

Organıyla bu kadar gurur duyacak ne var ki. Çocuğu doğuran da , emziren de kadın. Vücuduyla gurur duyulacaksa önce bu gurur duymamız lazım. Erkeklerin bize göre "eksik" organı çok daha fazla :)
KesinlikleAllah vermiş organı bunlarda sürsün saltanatını oh mis

ben üste de belirttiğim gibi bu konuda dolduğum için paylaşma gereği gördüm.
Yoksa herkesin aklı kendine ve herkes istediği gibi yasamakta özgür...
Herkesin imtihanı farklı burası bdv, belki ben de boyle içimi döküyorum.
Hem toplumdaki kadınların birbiri ile derdi ne acaba?
Hoşunuza gitmediği ise yorum yapmaz görmezlikten gelirsiniz olur biter.

Genelde tanidigim bütün dul kadinlar bekar erkeklerle evlendi

Insanlarin dediklerine kulak asmayin, cunki kimse sizin o dort duvar arasinda ne yasadiginizi cektiginizi bilmez. Herkesin hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…