• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu Dünyada Dürüst Birileri Hala Var Mıdır?.

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
Son zamanlarda gördüğüm olaylar,yaşadığım şeyler umudumu kaybetmeme yol açtı.
Sanki bütün insanlar aynı ..Hep yalan dolan,hep sahtelik.
Erkek olsun kız olsun kimseye güven kalmamış,karakter sahibi insanlar yok gibi neredeyse.
Her yerde bir aldatma..Her yerde sahtelik.

Her geçen gün, tanık olduğum olaylar çoğaldıkça, dürüst ve güvenilir insanların olmadığına daha çok kanaat getiriyorum.
Örneğin şahit olduğum bir olay,artık hamile bayanlara bile kur yapılabiliniyor ve bu bayanlarda karşıdaki erkeğin bu davranışına hiçbir tepki göstermeyip,aksine o tarz bir karşılık veriyorlar.

Nedir bu yani dünyamız ne kadar da değişti.
Sizce gercekten samimi,ahlaklı,yalansız dolansız insanlar var mı hala?..

dürüst insan mı:19:
yahu insan kalmadı ki dürüstünü bulalım:27:(kk hatunlarım hariç:kkk::54:)

Bende senin gibi düşünüyorum canım.
Ailemden başka güvenebileceğim dürüst yalansız insan yok:19:
Herkes öküz:19:(yukardaki parantez tekrardan geçerli:27:)

Kendinizi ne derece dürüst ve samimi buluyorsunuz ? Bunu kendinize sorun..

Eğer göründüğünüz gibiyseniz, ve bahsettiğiniz insanların yaptığı yanlış davranışları gerçekten yadırgayıp , yanlış olduğunu düşünüyorsanız , hayatınızda büyük yalanlara yer vermiyorsanız , siz de o yok denilecek kadar az olan insan grubundasınız ..

Aynaya bakın ..

Bakın, hala kalmış öyle insanlardan .. (:

Tabiki var durust insanlar,tek siz degilsiniz merak etmeyin.
Karsilasmamissiniz sadece.

yalnız değilsin:3::3::3:

Teşekkürler kızlar,yanlış anlaşılma olmasın lütfen.Ben kendimi dört dörtlük olarak gördüğümden dolayı sormadım bu soruyu.Sadece insanların bu ahlaksız denebilecek seviyedeki davranışları beni rahatsız ettiği için gerçekten dürüst,erdemli insanlar var mıdır hala diye merak ettim.

Son düzenleme:
dürüst insan mı:19:
yahu insan kalmadı ki dürüstünü bulalım:27:(kk hatunlarım hariç:kkk::54:)

Bende senin gibi düşünüyorum canım.
Ailemden başka güvenebileceğim dürüst yalansız insan yok:19:
Herkes öküz:19:(yukardaki parantez tekrardan geçerli:27:)
Çok çok doğru dedin canım.İnsan bulmak bile büyük olay maalesef:50:

Kendinizi ne derece dürüst ve samimi buluyorsunuz ? Bunu kendinize sorun..

Eğer göründüğünüz gibiyseniz, ve bahsettiğiniz insanların yaptığı yanlış davranışları gerçekten yadırgayıp , yanlış olduğunu düşünüyorsanız , hayatınızda büyük yalanlara yer vermiyorsanız , siz de o yok denilecek kadar az olan insan grubundasınız ..

Aynaya bakın ..

Bakın, hala kalmış öyle insanlardan .. (:

Değişik bir bakış açısı oldu bu,teşekkür ederim canım:31:

Benimle hala tanışmamış olmak sizin suçunuz değil :23:

şaka bi yana, ben Şebnem Ferah'ın Birileri Var şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim. Bana kendimi iyi hissettiriyor.

Birileri vaaaar, birileri vaaar :24:
Masumun nefesini koruyan birileri var :24:
Yeter ki hep böyle kaaal :24:

Hala birileri var, biriler
i vaaarr :24:

Ruhunu, şerefini zalimin gölgesine satt maaa yaaannnnnnn :24:
Birileri var, birileri vaaarr :24:

yok canım maalesef yanımdaki kocama sahip çıkamıyorum yer yokmuş yanına oturacakmış gelde dellenme Allah ıslah etsin ne diyeyim..

Benimle hala tanışmamış olmak sizin suçunuz değil :23:

şaka bi yana, ben Şebnem Ferah'ın Birileri Var şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim. Bana kendimi iyi hissettiriyor.

Birileri vaaaar, birileri vaaar :24:
Masumun nefesini koruyan birileri var :24:
Yeter ki hep böyle kaaal :24:

Hala birileri var, biriler
i vaaarr :24:

Ruhunu, şerefini zalimin gölgesine satt maaa yaaannnnnnn :24:
Birileri var, birileri vaaarr :24:
Umut veren bir eser:31:
Umarım vardır öyle birileri...

dürüst kelimesinin yanına başka şeylerde ekleyerek bir ah çekmek istiyorum :ssz:
yalnızlığı tercih ediyorum ben zaten bir süredir, bunaldım. çevremden uzaklaştım, iyi geldi. kafam karışık insanlar konusunda, güvenemiyorum. çok aileci biri değilim ama aileme biraz daha yakınlaştım gibi artık.
yine de öyle yada böyle hayata alışılıyor/alışmak gerekiyor işte, ne çare?
Allah hepimizi dürüst, samimi, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

dürüst kelimesinin yanına başka şeylerde ekleyerek bir ah çekmek istiyorum :ssz:
yalnızlığı tercih ediyorum ben zaten bir süredir, bunaldım. çevremden uzaklaştım, iyi geldi. kafam karışık insanlar konusunda, güvenemiyorum. çok aileci biri değilim ama aileme biraz daha yakınlaştım gibi artık.
yine de öyle yada böyle hayata alışılıyor/alışmak gerekiyor işte, ne çare?
Allah hepimizi dürüst, samimi, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Amin canım umudumuz o yönde.
Her ne kadar yalnızlık iyi olsa da,kafamız rahat olsa da zaman zaman sıkabiliyor yalnızlık...
Kim istemez ki yanında içten,samimi,her zaman güven duyabileceği birisi olsun.
Olur inşallah.Umarım erdemli ve ahlaklı insanlar hala vardır bu dünyada tek temennim bu.
:31:

bu konularda o kadar dertliyim anlatamam.gerçekten iyi insan çok az kaldı.herkes kötü olma yolunda ilerliyor.hergün haberlerde neler neler görüyoruz,okuyoruz.bu onu bıçakladı o bunu öldürdü.artık katil olmak bile insanlar için kolay bir işe çevrilmiş.
erkekler kadınlara,kadınlar erkeklere ihanet eder oldu.gerçekten genç nesil olarak etrafımızda güvene bileceğimiz sadece ailemiz kaldı.hiç kimseye güvenmemeye çalışıyorum.arkadaşlıklara dostluklarada kesinlikle inanmıyorum.canım dostum dediğimiz insanlar bile arkamızdan işler çeviriyorlar.herkes artık bir çıkarı olduğu için birilerinin yanında.inşallah eski günlere dedlerimizin,babaannelerimizin, anannelerimizin bize anlattığı güzelim yıllara geri döneriz.tek temennim bu.:50:

ben gün geliyo yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ama Rabbim bana yalnış şeyler yaptırmasin o yeter. O yüzden kimseye güvenmem tamamen her konuda bırakırım bi açık kapı bi insan bunu yapmaz ama bu yapmayacağı anlamına gelmez fikrini yaşayanlardanm evet bahsettiğin gibi dürüst insanlar pek yok ama unutma sen dürüst olabiliyosan bil ki senin gibileri de vardır çok sadece denk gelmemişsindır sen bozma çizgini gerisi önemli değil herkesin yeri değişir ailen dışında ama sen hep sensin kendinle başbaşa kalacaksın aynaya baktığında kendi yüzüne bakmaya yüzü olmalı insanin

En güzeli yalnız olmak..
Kahve.çay,kendine özel sofralar,kitaplar,internet,müzik,bir başına yürüyüş,tek başına alış-veriş,tv,bir kaç oyun,ev, temizlik,huzur..

Arkamdan mı konuştu ?
Acaba nerde?
Arar mı?
Gelir mi?
Çağırır mı?
Acaba konuştuklarımızı söyler mi?
Sır tutar mı?
Kıskanıyor mu acaba?
aaa beni taklit ediyor ve nicesii gibi binbir soruyla muhattap olmamak

Gecen yazdan beri uzak duruyorum herkesden.
İçime kapanıp azıcıkda asosyal olmadım değil hani ama huzurluyum
Kendi dünyamın patronuyum
Kendim çalıp kendim oynuyorum bana heryer paris modunda teyy teyy

Unutma bal veren arının dahi totosunda iğnesi var.

İnsanlara güvenmemeyi yine o insanlardan öğrendim.:3:

Son düzenleme:
bu konularda o kadar dertliyim anlatamam.gerçekten iyi insan çok az kaldı.herkes kötü olma yolunda ilerliyor.hergün haberlerde neler neler görüyoruz,okuyoruz.bu onu bıçakladı o bunu öldürdü.artık katil olmak bile insanlar için kolay bir işe çevrilmiş.
erkekler kadınlara,kadınlar erkeklere ihanet eder oldu.gerçekten genç nesil olarak etrafımızda güvene bileceğimiz sadece ailemiz kaldı.hiç kimseye güvenmemeye çalışıyorum.arkadaşlıklara dostluklarada kesinlikle inanmıyorum.canım dostum dediğimiz insanlar bile arkamızdan işler çeviriyorlar.herkes artık bir çıkarı olduğu için birilerinin yanında.inşallah eski günlere dedlerimizin,babaannelerimizin, anannelerimizin bize anlattığı güzelim yıllara geri döneriz.tek temennim bu.:50:

Çok haklısın canım ya.Ne arkadaş ne dost kalmış herkes menfaat ..Gerçekten yazık ama ya...Keşke dediğin gibi o günlere dönebilme şansımız olsaydı ama maalesef o günlerin tekrardan gelebileceğini de hiç sanmıyorum
:59:
Keşke o saf ve temiz dönemlerde dünyaya gelmiş olsaydık.

ben gün geliyo yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ama Rabbim bana yalnış şeyler yaptırmasin o yeter. O yüzden kimseye güvenmem tamamen her konuda bırakırım bi açık kapı bi insan bunu yapmaz ama bu yapmayacağı anlamına gelmez fikrini yaşayanlardanm evet bahsettiğin gibi dürüst insanlar pek yok ama unutma sen dürüst olabiliyosan bil ki senin gibileri de vardır çok sadece denk gelmemişsindır sen bozma çizgini gerisi önemli değil herkesin yeri değişir ailen dışında ama sen hep sensin kendinle başbaşa kalacaksın aynaya baktığında kendi yüzüne bakmaya yüzü olmalı insanin

:46::46:
Çok teşekkür ederim,bu da çok güzel bir yaklaşım.
Kendimizi bozmadan devam etmekte önemli haklısınız.İnşallah iyi ve dürüst insanları hep iyi ve dürüst insanlar bulur.

Back
X