• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu Dünyada Dürüst Birileri Hala Var Mıdır?.

zaman zaman herkes karamsar olabilir ama sürekli hale getirmemek gerekli.
illaki vardır birileri .bu 3-5 değilse bile 1-2 vardır mutlaka.ama bazen insan içine öyle bir döner ki gerçekleri göremez.
sadece insanlar karşısında çok beklentiye girmemek gerek, olayları akışına bırakıp yalnız da keyifli olabilmeyi öğrenmek gerek.
zamanı sürekli insanlara kafa yormak adına geçirmek ciddi zaman kaybı oluyor bazen.kendimize yatırım olarak değerlendirsek
hem pozitif anlamda yarar sağlarız hem bazılarının negatif etkilerinden kurtuluruz.gerçek dostlar nasılsa bir yerlerden bizi buluyorlar.

En güzeli yalnız olmak..
Kahve.çay,kendine özel sofralar,kitaplar,internet,müzik,bir başına yürüyüş,tek başına alış-veriş,tv,bir kaç oyun,ev, temizlik,huzur..

Arkamdan mı konuştu ?
Acaba nerde?
Arar mı?
Gelir mi?
Çağırır mı?
Acaba konuştuklarımızı söyler mi?
Sır tutar mı?
Kıskanıyor mu acaba?
aaa beni taklit ediyor ve nicesii gibi binbir soruyla muhattap olmamak

Gecen yazdan beri uzak duruyorum herkesden.
İçime kapanıp azıcıkda asosyal olmadım değil hani ama huzurluyum
Kendi dünyamın patronuyum
Kendim çalıp kendim oynuyorum bana heryer paris modunda teyy teyy

Unutma bal veren arının dahi totosunda iğnesi var.

İnsanlara güvenmemeyi yine o insanlardan öğrendim.:3:

:9:Çok doğru..Aslında bende tam da bu modda yaşıyorum ve haklısın en güzeli bu.En azından kafamız rahat:1:
Ve tabi böyle yalnız yaşamaya alışınca herkes fazlalık geliyor.
Güven problemide cabası tabi.
Yine de dünyada hala iyi insanların varlığına inancımız az da olsa var.Allah onlarla karşılaştırsın insallah.

Son zamanlarda gördüğüm olaylar,yaşadığım şeyler umudumu kaybetmeme yol açtı.
Sanki bütün insanlar aynı ..Hep yalan dolan,hep sahtelik.
Erkek olsun kız olsun kimseye güven kalmamış,karakter sahibi insanlar yok gibi neredeyse.
Her yerde bir aldatma..Her yerde sahtelik.

Her geçen gün, tanık olduğum olaylar çoğaldıkça, dürüst ve güvenilir insanların olmadığına daha çok kanaat getiriyorum.
Örneğin şahit olduğum bir olay,artık hamile bayanlara bile kur yapılabiliniyor ve bu bayanlarda karşıdaki erkeğin bu davranışına hiçbir tepki göstermeyip,aksine o tarz bir karşılık veriyorlar.

Nedir bu yani dünyamız ne kadar da değişti.
Sizce gercekten samimi,ahlaklı,yalansız dolansız insanlar var mı hala?..

Sokrates bunu Milattan önce 5.yy da söylemiş canım:Kendisini gece yarısı elinde fenerle Atina sokaklarında dolaşırken gören insanlar,''Ne arıyorsun gecenin bu saatinde?'' demişler. O da'' Dürüst insan arıyorum.'' demiş.
Maalesef dürüst insan bulmak çok zor ve ben de güvenimi yitirmeye başladım çoğu insana:(

Sokrates bunu Milattan önce 5.yy da söylemiş canım:Kendisini gece yarısı elinde fenerle Atina sokaklarında dolaşırken gören insanlar,''Ne arıyorsun gecenin bu saatinde?'' demişler. O da'' Dürüst insan arıyorum.'' demiş.
Maalesef dürüst insan bulmak çok zor ve ben de güvenimi yitirmeye başladım çoğu insana:(

Aynen canım çok zor,güvenmeden de olmuyor,ne yapacagımızı şasırdık artık hep bir şüphe insanlara karsı.
Umarım,umarım hala bir yerlerde kalmıstır ahlaklı,dürüst insanlar.

Son düzenleme:
Back
X