Hergün yemek bulaşık yapılıyor zaten ama hergün sil süpür gerek duymuyorum kirlenmiyo zaten can sıkıntısından temizlik yapmak da istemiyorum canımıza yazık kışlık hazırlıgımıda yaptım oda bitti çayı pişirip pişirip içiyom dizi başında kitap okuyom yutub da Google da geziyom vere napem çocuk büyüyesiye böyle galiba malesefValla benim bitmiyor yapıyorum yapıyorum bitmiyor... Hergün supurge silme tuvalet banyo bulasik yemek yok bitmiyor... Evde bulasik bekliyor şimdi... saldım valla
Hergün yemek bulaşık yapılıyor zaten ama hergün sil süpür gerek duymuyorum kirlenmiyo zaten can sıkıntısından temizlik yapmak da istemiyorum canımıza yazık kışlık hazırlıgımıda yaptım oda bitti çayı pişirip pişirip içiyom dizi başında kitap okuyom yutub da Google da geziyom vere napem çocuk büyüyesiye böyle galiba malesef
Senin çocuk duvarları tırnaklayip yiyor mu canım o yüzden dökülüyor mu duvarlar ☺Hergün yemek bulaşık yapılıyor zaten ama hergün sil süpür gerek duymuyorum kirlenmiyo zaten can sıkıntısından temizlik yapmak da istemiyorum canımıza yazık kışlık hazırlıgımıda yaptım oda bitti çayı pişirip pişirip içiyom dizi başında kitap okuyom yutub da Google da geziyom vere napem çocuk büyüyesiye böyle galiba malesef
Sizinde mi yoksaSenin çocuk duvarları tırnaklayip yiyor mu canım o yüzden dökülüyor mu duvarlar ☺
Uykusu geldimi tam bi canavar karnı açken de çok fena geri zaman da oyuncak oynar örümcek biner müzik çok seviyo çizgi film bile bakıyo ilgi istiyo arada o zaman da oyun oynuyoruz ama bebek arabasında ve dışarda hiç sesi çıkmaz gezmeye bayılıyo kime çektiyse artık. Üstümü giyindimmi çırpınıyor gitcez diye çok zeki özgürlüğe alışınca insan zor geliyo işte eve baglanmak ne bileyimSizin cocuk ya cok uysal ya da surekli uyuyor herhalde. Normalde insan nasil aksam oluyor anlamiyor da
Yok ya öyle bişeymi var nasıl yapıyo acır ya bak vitamin eksikliği vardır belkiSenin çocuk duvarları tırnaklayip yiyor mu canım o yüzden dökülüyor mu duvarlar ☺
☺Aynen bizim zaten duvarda bazı yerler dökülmus bu da oraları tirnakliyo büyük büyük düşüyor yerlere... ttirnaginda kalanida ağzına ☺ vitaminsizSizinde mi yoksa
Açıkta gördüğü köpükleri sokmesi de cabası.
Acımas duvarın bazı yerleri zaten dokunsan dokulcek durumda o da kolaylıkla tirnakliyoYok ya öyle bişeymi var nasıl yapıyo acır ya bak vitamin eksikliği vardır belki
ne diyon uz hanımlar ya kaç aylık bu bebişler benimki 6 aylık çocuk büyük gibi müzik dinliyor film izliyor çizgi film izliyor keyfi yerinde olunca tabi☺Aynen bizim zaten duvarda bazı yerler dökülmus bu da oraları tirnakliyo büyük büyük düşüyor yerlere... ttirnaginda kalanida ağzına ☺ vitaminsiz
Allah bagislasin :)☺Aynen bizim zaten duvarda bazı yerler dökülmus bu da oraları tirnakliyo büyük büyük düşüyor yerlere... ttirnaginda kalanida ağzına ☺ vitaminsiz
19 aylık evi de yerse sonunda evsiz kalcaz ☺ne diyon uz hanımlar ya kaç aylık bu bebişler benimki 6 aylık çocuk büyük gibi müzik dinliyor film izliyor çizgi film izliyor keyfi yerinde olunca tabi
Şimdi favori şarkısı soner sarıkabadayı boza boza aleyna tilki yanlız çiçek bunları duydumu çıldırıyorne diyon uz hanımlar ya kaç aylık bu bebişler benimki 6 aylık çocuk büyük gibi müzik dinliyor film izliyor çizgi film izliyor keyfi yerinde olunca tabi
Sizinki de zaten dökülmüş yeri tirnakliyo dimi... seninkini de allah bagislasin canm kaç ayllikAllah bagislasin :)
21 aylık , 6 ay ne ki.ne diyon uz hanımlar ya kaç aylık bu bebişler benimki 6 aylık çocuk büyük gibi müzik dinliyor film izliyor çizgi film izliyor keyfi yerinde olunca tabi
Anam benimkide mi böyle olcek abisi hiç yapmadı ya çok usluydu bakam bu nolcek gerçi bu daha şımarık şimdiden belli de Allah annelerin yardımcısı olsun19 aylık evi de yerse sonunda evsiz kalcaz ☺
Bizimki şarkı duyunca kiviroyoŞimdi favori şarkısı soner sarıkabadayı boza boza aleyna tilki yanlız çiçek bunları duydumu çıldırıyor
Her cocuk da olmuyo kimi de toprak yiyoyo... vitaminsizlikten galibaAnam benimkide mi böyle olcek abisi hiç yapmadı ya çok usluydu bakam bu nolcek gerçi bu daha şımarık şimdiden belli de Allah annelerin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?