Şu ev hanımlıgını icat edeni bulursam

21 aylık benimki , yeterki bir delik bir dökük bulsun , parmağı çıkmaz içinden.
Hepsi aynı kuzularin galiba :)
Ben izin vermiyom ama azcık yalnız bırakıp bir ise dalsam oyuk duvarın yanında buluyorum beni görünce hemen kaçıyor. . Bir bakiyom yerlere dökülmüş gene

Anne olmak böyle bişey demek. Davetsiz gelmiş ve dediğiniz gibi geçicek. Yeter ki içiniz ruhunuz cıvıl cıvıl olsun her yaş verimli olursunuz. şunun şurasında 5-6 yıl nedir ki okula başladımıydı kendinize vaktiniz kalır.

Çok merak ettim büyük çocuğunuz kaç yaşında? Ev kirlenmiyor,çayı keyifli keyifli içip kitap okuyup dizi izleyebiliyorsunuz. Ben iki çocukla huni takacagim da yakinda. Yazdıklarınızı hiç yaşayamıyorum
* Yeni gördüm 7 yasmis,uslu o zaman çok şanslısın

Ben en çok 6 aylık çocuğa dinlettiğiniz müziklere ve tv kısmına takıldım. Boş zamanınız olması bence normal bu durum da

Güldürdünüz beni huni takıcam deyince evet usludur yardım eder bana sıkılınca anne bakamıcem artık der bebekken de usluydu bu yüzden zorlanıyorum küçük olan biraz huysuz biraz önce uyudu bizde büyük olanla çay içtik ufak tefek cinayetler var ona baktım şimdi uyandı uykusunu aldımı keyfi yerine geliyo ikisi çizgi film bakıyo maşallah

Ben en çok 6 aylık çocuğa dinlettiğiniz müziklere ve tv kısmına takıldım. Boş zamanınız olması bence normal bu durum da
Neden ki ben evimin işini işlerken oda dinliyor bence müzik kulağının olması ve ilgi duyması bazı şarkıları digerlerinden ayırt edebilmesi zekasının güzel oldugunu gösteriyor bende çok severim söylemeyi sesimde güzeldir ve çocuklarım şarkı söylememi çok sever kendi ninnilerimle uyurlar soneri ve aleyna yı dinlemesi sanırım şarkıları hareketli oldugu için seviyo. Bu zamanda çocukları televizyondan müzikten uzaklaştırmak mümkün degil ama koruyabiliriz büyük oglumun yaşıtları igrenç diyebileceğim çizgi filmler izler annelerinin telefonlarına oyun indirirler izinsiz şekilde tabletten kafa kaldırmazlar saygısızlıkları cabası.ama belirli programları ve şarkıları dinleyip kardeşiyle ilgilenip sokakta oynamasında sakınca görmediğim için kardeşi de abisi gibi olsun isterim

6 aylık çocuğun çizgi film izlemesi iyi değil. Müzikleri ayırt etmesi onun zeka olarak ileride olduğu göstermez bence 2 3 yaşında ki çocuğa telefonu verip istediği yere girince akıl küpü demekla aynı mantık bana göre. Farkında olmadan zarar veriyorsunuz küçük olana
Ek olarak müzik dinlesin tabi ama daha sakin aleyna soner (sizin tabirinizl) değil tabi ki

Neler yapıyorsunuz mesela
Oyuncaklar, dikiyorum, örüyorum. Kitap okumayı seviyorum. Fırsat bulsam yazacağım da. Kedilerim var. Maket yaparım. Eşyaları, odaları değişirim. Mutfağı severim. Kışlık hazırlıkları vs. Bayılırım. Temizlik, yan gelip öğlene kadar uyumak, tv izlemek, balkonda kahve keyfi...oohoooo çok var çok. Evde olmak gibisi yok. Sıkılmam hiç. Hep bir icat bulurum.

Çalışan anneler de evde olup çocuklarının yanında olma hasretindeler, bence bir süre kıymetini bilin bu durumun :)

Bende çalışmak istiyorum. Cocuk ta yok ortada ama hep evdeyim gezsek bile haftada 1 iste kayinvalideye gideriz 1 günde kafamiz eserse yuruyus yapariz,kahve iceriz bir cafede. Alisveris bile yapmıyorum çünkü internet var ordan her istediğimi aliyorum. Eskiden di o gezme tozma internet çıktı mertlik bozuldu. Çalışmak şart valla. Esim de internetten birseyler sat diyor.ne anladik bu isten
Sizi cok iyi anlıyorum. Simdi kalkip yemek yapcam aksamda evi supurcem. Benimde 6 yasinda bir kızım var tuyleri heryere dökülüyor ev hanımlığı cok kotu birsey sizi anlıyorum

Bence hayırlı bir iş yapıyorsunuz çocuğun temelini sağlam atıyorsunuz karekterin şekillenmesine etkili oluyorsunuz ilerdede bunun iyiliğini
Doğruluğunu göreceksiniz en azından vicdan azabı çekmeyeceksiniz bakıcya bırakıyorum diye bu yıllar geri gelmeyecek ve çocuklar büyüyor eğer ki bakımlı ve sağlıklı genç görünümlü kalırsanız iş hayatına dönüşünüz hız kazanacaktır
Her şey kariyer ve para değil
Hayırlı evlat önemli yaşlandığınızda
Hayırsız evlatlar uğraşmak çok korkunç birşey etrafta görüyoruz duyuyoruz, Allah hepimize hayırlı vicdanlı evlat nasip eylesin

ee sen baya baya geziyorsun aslında..benimde ikiz bebeklerim var..ne demek istediğini çok iyi anlıyorum..ama sabır en azından kreş zamanına gelsin çalışmaya başlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…