Aglıyo diyelim açıyorum bu şarkıyı gülmeye başlıyor hayret bişeyBizimki şarkı duyunca kiviroyo
21 aylık benimki , yeterki bir delik bir dökük bulsun , parmağı çıkmaz içinden.Sizinki de zaten dökülmüş yeri tirnakliyo dimi... seninkini de allah bagislasin canm kaç ayllik
Kömür yiyen demir yalayan çocuklarda var diyo doktorlarda ondanmı acaba dedimHer cocuk da olmuyo kimi de toprak yiyoyo... vitaminsizlikten galiba
Ben izin vermiyom ama azcık yalnız bırakıp bir ise dalsam oyuk duvarın yanında buluyorum beni görünce hemen kaçıyor. . Bir bakiyom yerlere dökülmüş gene21 aylık benimki , yeterki bir delik bir dökük bulsun , parmağı çıkmaz içinden.
Hepsi aynı kuzularin galiba :)
Benimki her şarkıda got kiviriyo kafa sallıyor allah bağışlasın masallahAglıyo diyelim açıyorum bu şarkıyı gülmeye başlıyor hayret bişey
Olabilir çoğunluk toprak duydum benKömür yiyen demir yalayan çocuklarda var diyo doktorlarda ondanmı acaba dedim
yengeç burcu musunuz Bende öğretmen im ama gözüm evdeEvini, hobi bahçesine çevirmiş biri olarak, sizi hiç anlamadığımı yazmak istedim sadece. Evimde olmayı çooooooook seviyorum. Asla sıkılmam. Evde yapılan her şeyi çok seviyorum.
Ufaklık çok yaramaz keyif degil normal duşa girerken korkuyorum aglacek diye öglenlere kadar yatmalar gece yarıları film izlemeler hayal oldu en fazla 1 saat uyur sonra uyanır illa ki aglar şuan yapmaktan keyif aldığım tek şey onu uyutunca yanına yatıp biraz kafayı dinlemek çünkü gecede uyanıyor 4 5 defa biliyorum bu günler geçecek ve biliyorum benimde en verimli zamanlarımıda götürecek korkum bu malesef
Çok merak ettim büyük çocuğunuz kaç yaşında? Ev kirlenmiyor,çayı keyifli keyifli içip kitap okuyup dizi izleyebiliyorsunuz. Ben iki çocukla huni takacagim da yakinda. Yazdıklarınızı hiç yaşayamıyorumHergün yemek bulaşık yapılıyor zaten ama hergün sil süpür gerek duymuyorum kirlenmiyo zaten can sıkıntısından temizlik yapmak da istemiyorum canımıza yazık kışlık hazırlıgımıda yaptım oda bitti çayı pişirip pişirip içiyom dizi başında kitap okuyom yutub da Google da geziyom vere napem çocuk büyüyesiye böyle galiba malesef
Güldürdünüz beni huni takıcam deyince evet usludur yardım eder bana sıkılınca anne bakamıcem artık der bebekken de usluydu bu yüzden zorlanıyorum küçük olan biraz huysuz biraz önce uyudu bizde büyük olanla çay içtik ufak tefek cinayetler var ona baktım şimdi uyandı uykusunu aldımı keyfi yerine geliyo ikisi çizgi film bakıyo maşallahÇok merak ettim büyük çocuğunuz kaç yaşında? Ev kirlenmiyor,çayı keyifli keyifli içip kitap okuyup dizi izleyebiliyorsunuz. Ben iki çocukla huni takacagim da yakinda. Yazdıklarınızı hiç yaşayamıyorum
* Yeni gördüm 7 yasmis,uslu o zaman çok şanslısın
Neden ki ben evimin işini işlerken oda dinliyor bence müzik kulağının olması ve ilgi duyması bazı şarkıları digerlerinden ayırt edebilmesi zekasının güzel oldugunu gösteriyor bende çok severim söylemeyi sesimde güzeldir ve çocuklarım şarkı söylememi çok sever kendi ninnilerimle uyurlar soneri ve aleyna yı dinlemesi sanırım şarkıları hareketli oldugu için seviyo. Bu zamanda çocukları televizyondan müzikten uzaklaştırmak mümkün degil ama koruyabiliriz büyük oglumun yaşıtları igrenç diyebileceğim çizgi filmler izler annelerinin telefonlarına oyun indirirler izinsiz şekilde tabletten kafa kaldırmazlar saygısızlıkları cabası.ama belirli programları ve şarkıları dinleyip kardeşiyle ilgilenip sokakta oynamasında sakınca görmediğim için kardeşi de abisi gibi olsun isterimBen en çok 6 aylık çocuğa dinlettiğiniz müziklere ve tv kısmına takıldım. Boş zamanınız olması bence normal bu durum da
6 aylık çocuğun çizgi film izlemesi iyi değil. Müzikleri ayırt etmesi onun zeka olarak ileride olduğu göstermez bence 2 3 yaşında ki çocuğa telefonu verip istediği yere girince akıl küpü demekla aynı mantık bana göre. Farkında olmadan zarar veriyorsunuz küçük olanaNeden ki ben evimin işini işlerken oda dinliyor bence müzik kulağının olması ve ilgi duyması bazı şarkıları digerlerinden ayırt edebilmesi zekasının güzel oldugunu gösteriyor bende çok severim söylemeyi sesimde güzeldir ve çocuklarım şarkı söylememi çok sever kendi ninnilerimle uyurlar soneri ve aleyna yı dinlemesi sanırım şarkıları hareketli oldugu için seviyo. Bu zamanda çocukları televizyondan müzikten uzaklaştırmak mümkün degil ama koruyabiliriz büyük oglumun yaşıtları igrenç diyebileceğim çizgi filmler izler annelerinin telefonlarına oyun indirirler izinsiz şekilde tabletten kafa kaldırmazlar saygısızlıkları cabası.ama belirli programları ve şarkıları dinleyip kardeşiyle ilgilenip sokakta oynamasında sakınca görmediğim için kardeşi de abisi gibi olsun isterim
Oyuncaklar, dikiyorum, örüyorum. Kitap okumayı seviyorum. Fırsat bulsam yazacağım da. Kedilerim var. Maket yaparım. Eşyaları, odaları değişirim. Mutfağı severim. Kışlık hazırlıkları vs. Bayılırım. Temizlik, yan gelip öğlene kadar uyumak, tv izlemek, balkonda kahve keyfi...oohoooo çok var çok. Evde olmak gibisi yok. Sıkılmam hiç. Hep bir icat bulurum.Neler yapıyorsunuz mesela
Evvveeeet. Aha ha ha, nasılda bildiniz. Yengecim.yengeç burcu musunuz Bende öğretmen im ama gözüm evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?