Şu face hayatımızda çok mu yer edip bizi yönlendiriyor acaba kızlar ??

Geçmiş olsun kızlar..daha iyileri çıkar karşınıza inşallah

Kendisinin karşıma çıkan en iyisi olduğunu düşünüyordum.Kariyerli ve yakışıklıydı, ailesiyle aram çok iyiydi.Bugün baktım ki hep Facebook'tan eski sevgililerini veya başka kızları aratmış.Bundan sonra karşıma çıkacak insanda arayacağım tek özellik dürüstlük olacak

İlginç...
Yani adamın durumu değil de senin hala bu adamla beraber olman çok ilginç geldi bana...

Tek sorunumuz bu çünkü. Allah başka dert vermesin tabi. Bazen beni kıskandırmak için yapıyor ama ben nefret ediyorum bu durumdan. Ona karşı bi güven problemim yok ama deli ediyor şu beğenmeler vs. Arkadaşlarının hiçbirini tanımıyorum bu yüzden yabancı bana hepsi şu sıra internete giremiyor girsin söylicem zaten silsin arkadaşı olmayan varsa.

Son düzenleme:

Valla onun fotolarını hep erkek arkadaşları yani yakın çevresi beğenir, çok azdır kız sayısı. Ama benimkileri beğenenlerde erkek de çok. Sanırım bu durum da pek hoşuna gitmiyor. Bazılarına kızıyor zaten kaldır diyor. Ben de inat hepsini kaldırmıyorum. sonra tartışma tabi vs vs

bi face yüzünden bana bugün demediğini bırakmadı bende inadına gittim silmemi istediği kişileri silmedim ve sonuç hüsran ayrılık. eger bana bu kadar baglılıgı varsa varsın ayrılsın inceldiği yerden kopsun ya.

vallla canım biz ilişkiye başladık baslıylı kapadık facei cünkü akıl almaz kavglr ederiz biliyoruz dedik 2mizde yaklasık 2 senedirde kapalı ben hiç yoklgnuda hsstmiyorum ackcası faceinmiş twtrmış o tür sosyal pltfrmlrın

Şu saçmalığı kullanmayın ya,silin gitsin hesabı,temiz hava sahası yaratın

benim var aşkitomun yok hiç sevmez öyle face falan benim arkadaşlarımda onun rahatsız olucağı kişiler olmadığından sorun olmuyor

sadece sende değil canım bendede var aynı sorun baktım sıkıntı çıkıyo kapattım ama onunki hala açık ddevamlıda kontrol ederim..

artık hayatın bi parçası olmuş.. küçücük kızlar öyle resimler koyup paylaşımlar yapıyo ki hayret edersin..
tanımadığın insanlar seninle rahatlıkla iletişim kuruyo bence gereksiz ve ilişkileri bozan bişey..
ben kapattım başım ağrımıyo..

Ben kapatalı 2 ay oluyor eşimin de 2 yıl. Böyle çok daha mutluyuz.
Haber almak dışında amacından sapıyor, şarkı, türkü paylaşma olayı bile ne saçmaymış diyorum
Boşa vakit kaybı yani
Hiç geri açmak istemiyorum, hiç ama iş sebebiyle açıcam gibi

facebook erkek arkadaşın/eşin olsa da olmasa da baş ağrısı. ben de kapattım umarım tekrar açmam. vakit kaybı boş işler yeri. bi arkadaş demiş olumsuz yönü olumlu yönünden daha fazla diye. aynen katılıyorum. olumlu anlamda çok faydasını gördüm ama bir o kadar zararını da gördüm. facede gönderilen bi videodan bile bela sıkıntı alabiliyorsun. aslında olay şu: az insan çok huzur :) bütün sosyal medya araçları aileyi çökertmeye yönelik bence. oyuna takılıyorsun evdeki yapılacakları yapmıyorsun hayatın oluyo face twitter. gerçekten gereksiz. sohbet etmeyi özlemişim. inanın boşa geçirdiğim vakitlere üzülüyorum:S

Bende belli sebeplerden ötürü kapattım.Ve çok çok rahatım.Günün her saati bir uzvum gibiydi nasıl bir bağımlılıktı allahım...Ama bana fayda değil zarar verdiğini anlayınca önce dondurdum bir süre bekledim sonra bir bakayım dedim baktım ve tam emin oldum kapatmak istedğimden ve komple sildim.Ohhh rahatım....Orada üye olduğum gruplara yorumlar yapıyordum vaktim geçiyo sanıyordum ama sonra baktım ki o kadar farklı insana kendi fikrini anlatabilmek çok zor,çok yıpratıcı...Ve kapattığımdan beri daha faydalı şeyler araştırıp izliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…