Su geçirmeyecek bir bot ...

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
507
163
35
Kızlar büyük bir dert değil tabi ama benimde sorunum şu 1 aya yakındır.
Bot alacağım su geçirmeyen sağlam birşey istiyorum. Ama güvenemiyorum tabi.
Şehir dışında okuyorum hasta olmak istemiyorum.
Tavsiyeye ihtiyacım .
170 liralık bir bütçem var .
Ne alabilirim acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankarada olsaydın bi yer sölicektimde. :) greydere bakabilirsin ama su geçirmiyo kullanışlı oluyo diye biliyrm oranın botları

greyderin su geçirmez botları var. ben almıştım ama ne yazık ki sıcak tutmuyor.
içine giymeye bot çoraplarından almıştım bide.
kesinlikle su geçirmiyor.

Kemal Tanca çizmemden memnunum.O fiyata belki bulursunuz.Ben 200'e almıştım.

Ben genellikle Cat ve Greyder tercih ediyorum, rahat, su geçirmiyor, spor :) tavsiye ederim.

Ayağında tuğla ağırlığında botlarla gezmek istemiyorsan sakın cat alma, duruşlarını, su geçirmemelerini seviyorum ama resmen giyesim gelmiyor bazen, sırf catleri ayağımda taşımaya üşendiğimden karda kışta bileksiz converselerle gezdiğim oluyor - ki öyle narin yapılı bir insanda değilimdir - sorel'e bak bir bence cat ile aralarında fiyat farkı var biraz ama onlar hem su geçirmiyor hem oldukça hafifler.

Son düzenleme:
Cat aldim ben gecen ay.. Cok memnunum hic su gecirmiyor kac kere karda falan yurudum, 200 tl idi 30 tl daha bulabilirseniz cat bakın derim..

Scooter deneyen var mı peki ?

Bu arada saolun kızlar nternetten ncelicem şimdi.

scooter oğlum giyer bazen bende onun botlarını giyiyorum
acaip hafif ayağında yok gibi oluyor
sıcak tutuyor çok suda kalmazsan suda geçirmiyor
greyderde giydim önce
hangisi dersen scooter derim
ankaradaysan palet mağazalarında bayağı da indirim oluyo

kesinlikle greyder diyorum.. çizmesi ve botunu aldım sıcacık tutuyor ve su geçirmiyor ayrıca şuan greyder mağazalarında indirim var.

yılbaşını evde tek başına geçirdiğimi belli edecek bu yorum ama olsun :))

ben 2011 yılında nubuk scooter bot almıştım çünkü abim ve bi arkdaşım scooterın deri botlarını giyiyorlardı çok memnunlardı. Ayrıca scooter türk malı, bu yüzden nubuk olduğunu önemsemeyip aldım. Fakat sonuç hüsran, derileri bilmiyorum ama nubuk SCOOTERdan uzak dur.

Mammamia ' dan ayakkabı aldım bu sene, bayağı pahalıydı ama su geçirmiyor gerçek deri galiba. Tekrarlıyorum bot değil ayakkabı :) bunun taksitleri bitince mammamiadan botumsu bi şey almayı düşünüyorum o yüzden.

greyder üzerine çok olumlu yapmışlar, greyder de olabilir..

eğer ağır taşımaya razıyım azcık yürürüm kalçalarım toparlanır bacaklarım kas yapar diyorsan Harley-Davidson almalısın
kesinlikle cıp cıp sulara dalsan bile su geçirmiyor( yarım fermuarsız olanları) ve spor yapmadan spor yapmış gibi oluyorsun :27:

Back
X