Su Gibi Fox Tv

aman allahım zerrin tanju geri dönmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet şekerim. geçen sezonun hitleri bu sezonda su gibideler. tanju,zerrin,gülten ve zeynep benim hatırladıklarımşakkıdı

ewet canım :gitme::gitme:bende orda oturan seyirciler arasında bir dede vardı sürekli yorum yapıordu bu sezon dede gençleşmişşşşşşş

ben ızlıyorum o saatte bırsey olmuyor baska :))

hem en guzelı bu evlendırme prgoramında ,Sabriye teyze bir numaara

O sabriye teyze nasıl açmış kafasını süslenmiş püslenmiş zor tanıdım kadınıkaydirigubbakcemile3

ben de ılk gordugumde ,bu kadın birine benzıyor dıyordum kı Sabrıye oldugun anladım

hehe dıyordu zaten sureklı benım sacım sarı röflelı fılan dıye

ben de ılk gordugumde ,bu kadın birine benzıyor dıyordum kı Sabrıye oldugun anladım

Ben de öyle dedim bu kadını nerden tanıyorum diye düşündüm..Bi de saçını yana yana tarıyo böööölekaydirigubbakcemile3

ben ızlıyorum o saatte bırsey olmuyor baska :))

hem en guzelı bu evlendırme prgoramında ,Sabriye teyze bir numaara

O sabriye teyze nasıl açmış kafasını süslenmiş püslenmiş zor tanıdım kadınıkaydirigubbakcemile3

ben kaçırmamaya çalışıyorum arkası yarın gibi oluyor...
sabriyeye bayılıyorum hele tabirlerineee

birde öğretmen ergün hanım vardı aydın şivesiyle konuşankaydirigubbakcemile3

kızlar bnde su gibiyi kimseckler izlemiyor mu kk da diye düşünüyodum,çok eğleniyorum beğeniyorum harbiden evleniyor o insnlar gerçek bi evllk programı 3 sezondur izliyorum nerdeyse ama saat 12ye kadar bakabiliyorm okula gidiyorum sonra((((

ya tanjunun istediği bayan nasıl bişeydir ben hala anlamış değilim,ne istiyor bu adam yahu?bi keresinde çok güzel sarışın bi fabrika sahibi kadın gelmişti,annene de bakarım demişti onu bile reddetti.adriana limayı falan istiyor heralde,evinin kadını çocuklarının anası olaraktan

ben de sürekli izliyorum saat 1 de izlemeya başlayabiliyorum

şakir amcaya gelen kadın kaç yaşında ya?sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…