• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şu hayat çok güzel. böyle görümceler olmasa...

konu karışıp yine,dün gibi boş yere ceza alacak insanlar
amanın keşke açmasaydım o zaman konuyu zaten pişmanım açtığıma herkes farklı bi yerinden almış konuyu keşke açmasaydım. ama aptallık bende dertleşecek kimsem yok diye açtım konuyu buraya kimse görümcemi tanımıyor ailemi tanımıyor yorumlar yazdıklarım saçmasapan bi hal aldı. keşke konu silme özelliğini kaldırmasalardı. eğer mesajımı okuyan olursa yazmayın kapayalım bu saçma mevzuyu burda....

kayınpederim coştu verdi kuaför parasını yoksa ben kuaföre gitmeyecektim. görümcem gidiyor diye banada para verdi. yoksa evde kendimde yaprdm o sorun değil. çocuğumun rızkını yiyor dedim ama hepinizin eksik okuduğu bir şey var: o sütyeni giyse helal ederim hakkımda geçmez ona tekrar ediyorum giyse! hem aldırdı hemde geri verdi al istemiyorum diye tekrar söylüyorum başına kakmadım sütyen aldırdın diye kayınvalidem niye aldın dedi onunla çekişirken bende sussun haddini bilsin diye söyledim. zira kayınvalideme niye süt aldın yapma yoğurt diye bağırıyordu. tekrar düşünün 6 kişinin yediği yoğurtmu önemli 1 kişinin giydiği sütyenmi

sizden ricam mesajımı dikkatli okuyun sorduğunuz çoğu şeyi orda yazdım
şimdi süt yoğurt meselesine girdim konu yine başka bi yöne saptı yine herkes sütyendi sevgilisinin borcu oldu şimdide süt yoğurt meselesine geçildi diyecek...

önce kızın annesiyle arasına girmişsin sonra da babasını ona karşı resmen kışkırtmışsın. o ya da bu neden farketmez . konu bugün maddiyat olur sütyen olur ,yarın başka bir şey olur... sen huzur istiyorsan kimseyle kimse arasındaki meseleye müdahale etme arkadaşım.

kayınpederim coştu verdi kuaför parasını yoksa ben kuaföre gitmeyecektim. görümcem gidiyor diye banada para verdi. yoksa evde kendimde yaprdm o sorun değil. çocuğumun rızkını yiyor dedim ama hepinizin eksik okuduğu bir şey var: o sütyeni giyse helal ederim hakkımda geçmez ona tekrar ediyorum giyse! hem aldırdı hemde geri verdi al istemiyorum diye tekrar söylüyorum başına kakmadım sütyen aldırdın diye kayınvalidem niye aldın dedi onunla çekişirken bende sussun haddini bilsin diye söyledim. zira kayınvalideme niye süt aldın yapma yoğurt diye bağırıyordu. tekrar düşünün 6 kişinin yediği yoğurtmu önemli 1 kişinin giydiği sütyenmi

sizden ricam mesajımı dikkatli okuyun sorduğunuz çoğu şeyi orda yazdım
şimdi süt yoğurt meselesine girdim konu yine başka bi yöne saptı yine herkes sütyendi sevgilisinin borcu oldu şimdide süt yoğurt meselesine geçildi diyecek...

Arkadaşım yoğurt çok önemli ise sütyeni niye aldın ?
Çocuğunuz rızkına kadar neden getirdin konuyu,senin kuaför masrafında çocuğun süt parası bu halde?
Hadi o görümce vicdanı sızlanmıyor,senin de mi sızlamıyor..
Allah Allah, yemin ederim gerizekalıyım ben ya,anlamakta güçlük çekiyorum,bakın bütün kk'nın önünde yazıyorum.. Şuraya konu açanların yarısı kadar çalışmıyor benim kafam .. Kinaye yapmıyorum yemin ederim ciddiyim..

Boşver derinss'cim bırak süt,sütyen,yoğurt olduğu yerde kalsın.

Son zamanlarda kk trendi değişti ondandır tüm bunlar gel böyle sen:19:

amanın keşke açmasaydım o zaman konuyu zaten pişmanım açtığıma herkes farklı bi yerinden almış konuyu keşke açmasaydım. ama aptallık bende dertleşecek kimsem yok diye açtım konuyu buraya kimse görümcemi tanımıyor ailemi tanımıyor yorumlar yazdıklarım saçmasapan bi hal aldı. keşke konu silme özelliğini kaldırmasalardı. eğer mesajımı okuyan olursa yazmayın kapayalım bu saçma mevzuyu burda....

konuyu açtığına neden pişman oluyorsun?
olayları o kadar bölük pörçük anlatıyorsun ki, puzzle ın parçalarını biz birleştirmeye çalışıyoruz.
kimse sana neden dertleşiyorsun demedi.
ancak biraz daha sakin ve tek tek anlatsan inan buradaki herkes sana yol gösterecektir.

sen hiç bir ön bilgi vermeden
kayınpeder kuaför parası verdi, ben onla görümcemin borcunu verdim, anneme süt parası verdim, kalanla sadece kendim gittim. görümcem kavga çıkardı, zaten önceden de ona son kalan paramla iç çamaşırı almıştım dersen

yorumlar da böyle olur...

müneccim değiliz ki olayın tamamını görelim...

Şaka mı bu :31:Yaşınız kaç:31:Eşiniz versin bundan size harçlık kayınpederiniz değil böylece çekişme yaşamamış olursunuz:31:ilginç..

Cevaplayamadığınız sorular sorduk kusura bakmayın.
O kadar çelişkili ki söyledikleriniz.
Birbirini hiç tutmuyor.
Gizlediiğniz şeyler çok önemli bence.
Elbette ki buraya konu açar dertleşmek istersiniz
Biz de yardımcı olalım diye sorar da sorarız.
Sağlıklı yorumlar yapabilmek için
Kızınız adına çok üzüldüm.
Nasıl bir birey olacak sizin aranızda

Haklı olduğun yönlerinde vardır ama anlatma tarzı seni pek haklı göstermiyor umarım 0 6 kişilik nüfuslu yerden kurtulursun kendi evinde huzu bulursun

bişey merak ettim evlenmeden öncede eşin engellimiydi yoksa
evlendikten sonramı engelli kaldı...

Diğer konusunda da belirtmiş arkadaş..
"yanlış anlamayın, fikir almak değil dertleşmek benim amacım" demiş..
Bu konuda da amaç aynı..
3-5 attırıverseydik görümceye, o zaman konu açtığına pişman olmayabilirdi.
Ama şimdi pişman..
Çünkü sorular soruldu, kendi davranışlarını sorgulaması falan istedi, e zor işler tabi bunlar..
Oysa o alışmış..
Görümceyle didişip didişip, sonra can ciğer olup, kol kola alışverişlere gidiyorlar..
Ne zaman görümce nankörlük etse, "aa ama o para çocuğumun rızkıydı" diye aklına geliyor..
Ama görümceyle arası iyiyken, kart borcu, bakkala veresiye borcu hepsini anne gibi ödüyor, görümcenin arkasını topluyor..

Sevgili konu sahibesi..
Sen mutlusun öyle..
Beklentin bu.. Ve beklentini yaşıyorsun..
O zaman mutlu olman gerekir..
Arada kafanın tasını attırırlarsa aç burada konu, olsun bitsin..:27:

Ben de herkesi koruyorum ama konu sahibi arkadaşı biraz anlıyorum, evin kızı yani görümce biraz şımarık herkese çemkiriyor, konu sahibi aldıklarına değil onun bu tutumuna üzülüyor anladığım kadarıyla.
Yani hepimiz haketmeyen insanlara birşeyler yapmışızdır bilmeyince karşılığında kötülükle yaklaşınca pişman oluruz, yapmasaydın demek kolay kırılmış bir kere gelip dertleşmiş.
Ben nasıl para biriktirebilirim diye sormuyor ki, sütyen niye aldın kuaföre niye gittin diye çıkışılmış.
Görümcesini kıramayıp son parasını sütyene vermiş, kayınpederinin verdiği para ile süt alınınca görümce çıldırmış, dün sana sütyen alırken iyiydi de süt alırken mi kötü diye.
Ben ilişkilerin bu kadar iç içe geçmesini hiç doğru bulmuyorum, bir sınır koyun aranıza paran fazla varsa verirsin ama senin de ihtiyacın varsa verme bundan sonra.

Yok ben şu fakirlık konusuna takıldım.bıraz demagoji olmus sanki..valla bilemıcem ayrıntısını ama cok fakır olan bırının evınde net ve pc nın işi ne? Bızım durumumuz orta hallıydı benım babam bıle netı eve cok göruyor masraf dıye... Konu sahıbıde demıs 10 lıra bıle önemlı dıye...ee şimdi en ucuz net 30 lira..anlamadım ben bu işi.emınım durumunuz zordur ona bişey demıyorum ama tek taraflı degıldır yapılanlar unutmayın.amaannnn aynı evde yaşamak zor yaaa...kendını kabuguna cek kardesım...yüz göz olma kimseyle.mutlaka ayrı odan vardır.çek kendını bıraz uzak kal onlardan görumcende belkı hatalarını anlar!!!!!!!!

konudaki anlatım tarzınız hiç hoş olmamış.Keşke biraz daha dikkat etseydiniz... Sorun görümcenin harcamaları ise bırakın anası babası düşünsün. Aynı evde olmanız kasanızında ortak olduğu anlamına gelmez ödemezsiniz olur biter.

altı kişi aynı evde yaşamak kolay değil ,kayınvalide,kayınpeder,görümce ,eşin de çalışamıyor ...iyice sinirlerin gerilmiş sanırım bu derdini anlatım tarzından ve sana yapıla yorumları kabullenmemenle çok belli oluyor .
haklısın sıkıntı çekmekte,paranın olmamasında kimse buna bir şey demiyorki sadece kendin kaşınmışsın biraz bırak görümcenin iç çamaşırını,bakkal borcunu felan sen çocuğun ve kendin için biriktir veya harca ne yapacaksın şunun şuyu bunun buyunu bak kıymet de bilinmiyor ,
sen de karışma bir şeye kendine bak ,eşinde pasif bu konularda sana hak da vermiyor anlaşılan olan bak sana oluyor.

komik buldum konuyu:1:kusura bakmayin neyse olaya gelince boyle sudan sebeplerden tartismayalim yok ona sutyen aldim yok sunu aldim yok bunu aldim kendinize gelin ya cok daha buyuk problemleri olan arkadaslar var onlari goz onunde bulundurun:63:

Back
X