Şu hayatta kimin yerinde olmak isterdiniz?

kendimden çok memnunum valla şükrediyorum elim ayağım düzgün mutlu huzurlu bi hayatım var tatlımı tatlı biş oğluşum var beni seven bi kocam var..
daha ne isterimki allahtan ÇOK ŞÜKÜR..

Kimsenin yerind eolmak istemem ..Allah 'a çok şükür .. Kimsenin benim yerimde gözü de olmasın.. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Çok şükrü Allahım sen büyüksün helalinden rızkımızı arttırsın.. Dahası sağlığımızı sıhatimiz yerinde olsun..büyük aclar göstermesin...

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Havuzdaki büyük beyaz japon baligimin yerinde olmak isterdim, konusmadan hep yüzüyor, birde cok iyi bakiliyor benim tarafimdan. :16:
E ben japon baligi olursam kim bana bakacak? Iste burasi tehlikeli, cünkü her gün birisinin bana yem vermesi lazim, birde verirken benimle anliyormusum gibide konusmasi lazim...
Varmi öyle benim gibi deli birisi?:53:

Havuzdaki büyük beyaz japon baligimin yerinde olmak isterdim, konusmadan hep yüzüyor, birde cok iyi bakiliyor benim tarafimdan. :16:
E ben japon baligi olursam kim bana bakacak? Iste burasi tehlikeli, cünkü her gün birisinin bana yem vermesi lazim, birde verirken benimle anliyormusum gibide konusmasi lazim...
Varmi öyle benim gibi deli birisi?:53:
Bende bazen öyle düşünürüm, aksilikler başıma geldiğinde keşke şu balığın, böceğin , güvercinin yerinde olsaydım derim:))))) Yalnız değilsin, bende varım:74:

kimin yerinde demeyelim de erkek olmak isterdim..

bu kadar duygusal olmak yoruyor..

bir erkek gibi "düz" olmak isterdim :68:

Back
X