ay evet ya olabilir :)) içtiğimden fazlası gidiyor gibi geldi bideNormal olan su içtikçe çişinizin gelmesidir zaten. Hiç içmediğiniz için tuhaf gelmiş size
Yok yok gitmez. Çok su içen biri olarak tuvalette yaşıyorum ben. Dışarı çıkarken çiş yapıyorum yarım saat sonra sokakta tuvalet arıyorum. Cami tuvaletleri benden soruluray evet ya olabilir :)) içtiğimden fazlası gidiyor gibi geldi bide
Ayda 1 bardağı duyunca gözlerim fırtladıı.kizlar belki ufak ama gerçekten bir dert hep kv gorumce olacak değil ya belki aynisini yasayanda vardir . nereye acacagimida bilemedim ama ben su icemiyorum belki ayda 1 bardak icmisligim bile olmustur oda tuzlu filan yediysem
son zamanlarda gercekten kendimi cok kötü hissediyodum resmen kafam kalkmiyodu bas agrisi özellikle cildim kotulemisti kırışıklar solgunluk dudaklarimda catlak vs hersey.emziriyorum da.
5 gundur başladım gunde 1 bucuk içiyorum şişeyle zorlarsam 3 litreyi buluyorum. yudum yudum oturarak içmeme ragmen 1 bucuk litrenin yarisina geldigimde 3 kere filan wc gidiyorum pespese. vucudum suyu tutmuyor gibi.
kizlar suyu nasil iciyosunuz ya kendimi susamis hissederek iciyorum ama hemen gidiyor genede faydasi oluyomudur bunu merak ediyorum ? . azaltirsam da hic icemiyorum .
Simdi anladim normalmis çok teşekkür ederimm :))Yok yok gitmez. Çok su içen biri olarak tuvalette yaşıyorum ben. Dışarı çıkarken çiş yapıyorum yarım saat sonra sokakta tuvalet arıyorum. Cami tuvaletleri benden sorulur
cok geçmiş olsunAyni sizin gibiyim. Hic sevmedigim sey su icmek. Neden bilmiyorum midemi kaldiriyor
Ama suan kendimi zorluyorum. Cunku su içmemek nur topu gibi böbrek taşları yapti. 3 kere acillik oldum.
Ayni ben.. benim birde idrar yolu enfeksiyonu grcirmistim o yuzden tutamiyorum azcik tutsam agri yanma oluyo.. bende cami avm ararim hep disardayken..Yok yok gitmez. Çok su içen biri olarak tuvalette yaşıyorum ben. Dışarı çıkarken çiş yapıyorum yarım saat sonra sokakta tuvalet arıyorum. Cami tuvaletleri benden sorulur
Salatalık-limon favorim. Detoks mataram elimde geziyorum bütün yaz.Ben içine limon dilimi, nane yaprağı, çubuk tarçın, elma dilimi, ekşi erik hangisi denk gelirse onu ekleyip içiyorum.
Daha çok içebiliyorum böyle çünkü.
Tesekkur ederim.cok geçmiş olsunBende baya zorlayarak iciyorum susadigimi hissediyorum aslinda ama midem almiyor sanki genede basladim yanimda 1 bucuk litre sise bulunduruyorum onu bitirmeye uğraşıyorum
Salatalık-limon favorim. Detoks mataram elimde geziyorum bütün yaz.
evett kesinlikle . daha oncede boyle baslamistim su icmeye ama şu wc olayi yuzunden bırakmıştımTuvaletinin su gibi beyaz olması ideal olan günde 1,5 2 lt zaten normal. İçmeye devam et, 1 bardağı duyunca şok oldum. Ben 10 dk bir bardak içerim. Böbreklerin için çok zararlı su hayattır :)
Halbuki emzirirken su icmek en temel besin kaynagidir.
Kendinize kural koyun her saat basi 1 bardak diye, sonradan vucud alisir zaten.
Bende emziriyorum onceleri min 3litre iciyodum. Simdi min. 2litreye dustu. Malum yaz sicaklari gitti
Ben içine limon dilimi, nane yaprağı, çubuk tarçın, elma dilimi, ekşi erik hangisi denk gelirse onu ekleyip içiyorum.
Daha çok içebiliyorum böyle çünkü.
Bir de su içtikçe alışılan bir şey inanın. Saat başı su içmeye çalışın mesela. Zorlayın kendinizi. Bir süre sonra saat başlarında susadığınızı fark edeceksiniz.
cok teşekkür ederim kizlar uygulaycam dediklerinizi ♥♡Evden çıkarken nasıl telimi cüzdanımı alıyorsam suyumu hep alırım yanıma. Evdeykende kocaman bardaklarım vardır muhakkak doludur. Evde su bardağıyla geziyorum o derece. Önce kendinize içiminden keyif aldığınız bir bardak edinin ama büyükçe bir bardak olsun bir de suyun sıcaklığını kendinize göre ayarların
5 gundur başladım gunde 1 bucuk içiyorum şişeyle zorlarsam 3 litreyi buluyorum. yudum yudum oturarak içmeme ragmen 1 bucuk litrenin yarisina geldigimde 3 kere filan wc gidiyorum pespese. vucudum suyu tutmuyor gibi.
bu nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?