- 21 Temmuz 2011
- 443
- 1.516
- 313
Ben de sizin gibiyim maalesef
Çok fazla çay, kahve vb. şeyler içtiğim için susamıyorum. Zorla içersem de mide büzüşuyor gibi hissediyorum. Bana telefonuma su içme hatırlatıcısı yuklememi onermislerdi ama sorunun şu içmeyi unutmak değil içmek istememek. Şunu önerebilirim. Damacana sularını pet şişe sulara göre daha zor içiyorum. Sanirim bir lezzet farkı var. Cevreye zarar farkındayım ama, eve belki minik pet siselerden alıp koyabilirsiniz alışana kadar. Bende biraz fayda etti.
Tabii ki oluyordur. İçin.kizlar belki ufak ama gerçekten bir dert hep kv gorumce olacak değil ya belki aynisini yasayanda vardir . nereye acacagimida bilemedim ama ben su icemiyorum belki ayda 1 bardak icmisligim bile olmustur oda tuzlu filan yediysem
son zamanlarda gercekten kendimi cok kötü hissediyodum resmen kafam kalkmiyodu bas agrisi özellikle cildim kotulemisti kırışıklar solgunluk dudaklarimda catlak vs hersey.emziriyorum da.
5 gundur başladım gunde 1 bucuk içiyorum şişeyle zorlarsam 3 litreyi buluyorum. yudum yudum oturarak içmeme ragmen 1 bucuk litrenin yarisina geldigimde 3 kere filan wc gidiyorum pespese. vucudum suyu tutmuyor gibi.
kizlar suyu nasil iciyosunuz ya kendimi susamis hissederek iciyorum ama hemen gidiyor genede faydasi oluyomudur bunu merak ediyorum ? . azaltirsam da hic icemiyorum .
Eğer düzenli spor yapıp iyi beslenirsen kilo alırsın hem daha fazla su içersinevett kesinlikle . daha oncede boyle baslamistim su icmeye ama şu wc olayi yuzunden bırakmıştımama bu sefer bırakmayacağım birde kilo almak istiyodum o yuzden de icemiyodum galiba kus kadar midem var zaten:
Valla aşırı mantıklı dediğiniz. Şişeden hem kolay hem de dediğiniz koku sorunu olmuyor. Ben aç karna tercih ediyorum. Tuzlu yemediysem tok karna hiç çekilmiyor yao lezzet farkından öte şişeden içmek kolay
bardaktan içmek daha zor oluyor
şişeyi ağzına götürüp bir içişte bayağı içerken bardakta yudum yudum oluyor
bir de bardağın havanın kokusu vs de karışıyor
buna ilişkin mesela bira hikayeleri vardır bardaktan içerseniz kokusu burnunuza gelir ama şişeyle içerseniz gelmez diye su da onun gibi olabilir
bence de şişeyle içmek kolay
bir de acaba aç karnına mı içiyorsunuz
o zaman mide birden sindirme moduna mı geçiyor da rahatsız oluyorsunuz acaba
Valla aşırı mantıklı dediğiniz. Şişeden hem kolay hem de dediğiniz koku sorunu olmuyor. Ben aç karna tercih ediyorum. Tuzlu yemediysem tok karna hiç çekilmiyor ya
Bende su icmeyenlerdenim. Telefonuma program indirdim gecen bir ara 2 gun hic su icmemisim. Kahve cay gibi icecekler susuzlugumu gideriyor. Onlari biraktim. Suyumun içine bitkiler atiyorum o sekildenicmeye çalışıyorum fazla mide bulantisi yapsa da yapacak bisey yok. Suyu atsaniz bile vucudunuz kendinize ait olani alıyor. Öğütüp öyle dışarı atmanizi sagliyor zatenkizlar belki ufak ama gerçekten bir dert hep kv gorumce olacak değil ya belki aynisini yasayanda vardir . nereye acacagimida bilemedim ama ben su icemiyorum belki ayda 1 bardak icmisligim bile olmustur oda tuzlu filan yediysem
son zamanlarda gercekten kendimi cok kötü hissediyodum resmen kafam kalkmiyodu bas agrisi özellikle cildim kotulemisti kırışıklar solgunluk dudaklarimda catlak vs hersey.emziriyorum da.
5 gundur başladım gunde 1 bucuk içiyorum şişeyle zorlarsam 3 litreyi buluyorum. yudum yudum oturarak içmeme ragmen 1 bucuk litrenin yarisina geldigimde 3 kere filan wc gidiyorum pespese. vucudum suyu tutmuyor gibi.
kizlar suyu nasil iciyosunuz ya kendimi susamis hissederek iciyorum ama hemen gidiyor genede faydasi oluyomudur bunu merak ediyorum ? . azaltirsam da hic icemiyorum .
Anaaa ayni ben gelin sarilalimYok yok gitmez. Çok su içen biri olarak tuvalette yaşıyorum ben. Dışarı çıkarken çiş yapıyorum yarım saat sonra sokakta tuvalet arıyorum. Cami tuvaletleri benden sorulur
Vala ben de öleyim 1 ay 2 ay su icmedimi bilirim genellikle kola soda kahve çaygunde 3-4 lıtre su ıcen bırı olarak ayda 1 bardaga ınanamadım gunde 1 bardak ıcıyorsunuzdur da dıkkat etmıyorsunuzdur
su ıcınce çiş gelır ve gıdılır yapılır yanı ıctıgımız su buhar olup ucmuyor netıcede :) ama su ıcmeye ılk baslayınca vucut tutulan odemlerı atıyor bu sekılde once sık cıkarsınız sonra belırlı bır duzene ve doygunluga ulasınca bu kadar cok gelmıyor ıdrar.
ıctıgım su bosa gıdıyor dıye bırsey yok o ıctıgınız su cıkana kadar gereklı ıslevı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?