Su içemiyorum

nihal75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
377
0
Slm arkadaşlar, benim derdim günboyu su içememek.hiç aklıma bile gelmiyor sanki.acaba bu bi hastalıkmı dır?bi fikri olan varsa gelin paylaşalım.
 

endulus34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
4.815
2.840
tatlım alışkanlık meselesi,bak 3 güb sık dişini,arkası geliyor,vucut alışıyor ve istiyor,sende içiyosun,10 yıldır hergün en az 2 litre içerim,ama istanblun bütün umimi tuvaletlerini bilirim,yanı en zor kısmı tuvalet,ramazandayız,ve tuvalete gitmekten uykusuz kaılıyom,ama iç talım 31 yaşındayım,cildim saçım falan çok genç duruyo,kimse inanmıyo,24 flana diyo,
 

nihal75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
377
0
saol canım. haklısın alışkanlık ama içemiyorum ve sindirimde zorluk yaşıyorum.ben de 34 yaşındayım saçlarım çok çabuk beyazladı acaba su ile ilgisi olabilir mi ? diye düşünüyorum.çok teşekkürler görüşürüz.kaydirigubbakcemile3
 

YAMAN

* ben bir anneyim *
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.172
9
35
Cnm eĞer ÇalıŞıyosan masanda ılla bı bardak su bulundur ve ıÇ
evdeysen heryere ŞıŞe koy mutlaka hatırlar ve ıÇersın
sona gece yatmadan mutlaka 1 bardak ıÇ
eĞer gene baŞaramıyosan gÜnde 5-6 kez telefonuna hatırlatma yaz ve her ÇaldıĞında ıÇ
 

nihal75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
377
0
saol tatlım önerilerin için....ev hanımıyım , bazen masaya bırakıyorum sürahiyi görürsem içiim diye ama benim küçük oğluşumun eli pek durmaz bardağa dolduruyum derken hoooop su yerde:roflol:.ben de hemen hey heyler tepeye tabii :eek:klava:bi daha su yok ortada.olan bana oluo bu arada zaten aklıma gelmio su içmek ..neyse bu saatte biraz çok oldum :eek: ıı GECELER
 

dysania

İÇİNE ATIYON ATMA
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.180
2.811
bende oyleydım sımdı şişelerle içiyorum bır kac gun odaklan ve kendını zorla gerekırse susatan yıyecekler ye alısıorsun
 

nihal75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
377
0
günaydın herkese..bende senin gibiyim ramazanda hiç içmiyorum valla.ne olacak bu halimiz, diyetisyene gitmiştim oda bana gerekirse boynuna şişe as, öle dolaş evde dedi..sonra vücudun alışır ve ister dedi ama alışamadım ki...Şeniz
 

Erence

sensiz olamam......
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
1.227
0
son mesajlarda görünce hemen daldım.)) bende içemiyorum hiç canım istemiyo böbreklerimin susuz kalmasından korkuyorum iftarda herkes 3 5 bardak su içiyo ben yarım bardak zor içiyorum alışkanlık konusuna katılıyorum ben kendimi bildim bileli çok su içmem zaten boğuluyorum sanki su içerken
 

melish83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
4.103
3
ben de eskiden içmezdim ama eşim aşırı içenlerden..onu gördükçe imreniyorum...bir de kabızlık sorunu yaşayınca hemen içiyorum ama sonra yine aynı...eşim artık döve döve içirecek...keşke daha çok içsem .. neyse ki buna da şükür eskiye nazaran daha çok içiyorum..alışsak iyi olur...

arkadaşlar dağda askerler sırf böbrekleri çalışsın diye..idrarlarını içiyorlar..biz güzelim suyu buluyoruz da bunuyoruz..

ay bundan sonra umarım içenler çoğalır :)))))))))))))))))
 

h_i_s

OĞLUM BERKİN'İM <3
Pro Üye
29 Kasım 2007
8.349
37
Hastalık mıdır nedir bilmiyorum ama bende aşırı şekilde su içememe durumu var... Hatta bütün gün hiç su içmesem hiç aklıma gelmiyor, bazen eşim akşamları yoklamak için soruyor bugün su içtin mi bakayım diye... Sonra düşünüyorum valla hiç içmemişim diyorum... Hiç canım çekmiyor, ömrü hayatım boyunca bir iki defa kana kana su içmişimdir yani o kadar... Ama çok kötü bir durum bu... ılerde farklı hastalıklara sebebiyet verebilir.
 

BeyzaNur-HH

Elhamdulillah Seni Gönlümde Yar Yanımda Var Edene
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
2.398
1.257
cnm bende su icmiyorumm haftada belki 2 bardak yani benimde aklima gelmiyor ben gittim doktora hastalik felan yok ama gunde 3 litre su icmeye alismami soledi ben halen icemiyorumm ben varsa yoksa kahve
 

edda1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
7.919
7
Hastalık mıdır nedir bilmiyorum ama bende aşırı şekilde su içememe durumu var... Hatta bütün gün hiç su içmesem hiç aklıma gelmiyor, bazen eşim akşamları yoklamak için soruyor bugün su içtin mi bakayım diye... Sonra düşünüyorum valla hiç içmemişim diyorum... Hiç canım çekmiyor, ömrü hayatım boyunca bir iki defa kana kana su içmişimdir yani o kadar... Ama çok kötü bir durum bu... İlerde farklı hastalıklara sebebiyet verebilir.

bende gün içinde en az 2 litre kola içerim yemek yanlarında filan su aklıma gelmezz...
benimde nişanlım sürekli sorar bana su içtinmi bugün diye hep evet derim ama artık o bile alıştı inanmıyoo..
içemiyorum..
bi ara kilo vermek için su içiyim dedim 1 litre su alıyodum onu bile 2 gün 3 güne bitmiyodu düşün yanii
artık yapı meselesi diyom napim :)) alıştım ben
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2995 gün geçti.

edda1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
7.919
7
cnm bende su icmiyorumm haftada belki 2 bardak yani benimde aklima gelmiyor ben gittim doktora hastalik felan yok ama gunde 3 litre su icmeye alismami soledi ben halen icemiyorumm ben varsa yoksa kahve

aynıııı kahve manyagıyım.. türk kahvesi..
su istyeceğim yerde de kola..
işte tüm zararlı şeyler bizde birarada :roflol:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2995 gün geçti.