Arkadaşlar lütfen birşeyler yazın çok umutlanmıştım. Doktor haklı mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son adet tarihim 10 Şubat. 14 Şubatta ameliyat oldum. 2 hafta yattım. Mart ayının başında evime ancak gelebildim. Ayıp olacak ama Mart ın 4-5 i gibi eşimle ilk kez birlikte oldum. Bu zamana kadar toplam 3 kere cinsel birliktelik yaşadık. Herhangi bir korunma yöntemi kullanmıyoruz. Eşim geri çekiliyor. Adetim gecikince tedavi olduğum bölüm doktoru kanda gebelik testi yaptı. Beta hcg 25.8 çıktı 17 Martta. Bugün başka bir hastaneye doktora gittim. Kan testi yapmadı. Su iç sıkış dedi ultrason yapacağım dedi. Su içtim sıkıştım ultrasonla karından baktı ben bebek falan göremedim dedi.
Bu şekilde kese gözükür mü? Kaldı ki beta hcg değeri bunun için çok düşük değil mi? Bu kan testide gebelik değil demek değildir dedi. Yani beta hcg 25.8 ken bu gebelik demek değil dedi.
Ben hiçbir şey anlamadım. Var mı böyle bir şey?
Doktorunuz dogru soylemis beta hcg nin her artmasi hamilelikten degildir vücut ile ilgilidir bu vücutta olan bir hormon genelde hamilelik sirasinda artar ama hamilelik disindada arttigi gozlemlenmistir erkeklerde bile cikabiliyor hatta çocuklarda bile olabiliyor sayet hamile iseniz 2 gun sonra tekrar yaptirdiginizda daha da artmis olmali ve kesenin gorunmesi icin 1000_1500 e kadar cikmasi lazim hayırlısı olsun
merhaba canımm.2 günde bir tekrarla beta hcg yi eğer düzenli olarak 2 katına çıkıyosa hamilesindir umudunu ytirme boşyere de üzülme heriey,n hayırlsıı olsunn ama adet olmadın hamile olma ihitmalin yüksek.
Eğer gebe değilsem üzülürüm. Hala daha adet olmadığım için umudum var doğrusu. Umarım hayalkırıklığına uğramam.
Bugün tekrar kan tahlili yaptırdım. Beta 153 e yükselmiş bugün. 17sinde değer 25 idi. Bugün 153. Bir hafta sonra ultrasonla bakılsın dedi doktor. Çok mutluyum inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almak nasip olur.
Bugün tekrar kan tahlili yaptırdım. Beta 153 e yükselmiş bugün. 17sinde değer 25 idi. Bugün 153. Bir hafta sonra ultrasonla bakılsın dedi doktor. Çok mutluyum inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almak nasip olur.
Şimdi gördüm canım hayırlı olsun :) Ama yinede o ben kese falan göremedim diyen doktora gitme bence.Çok tecrübesiz geldi bana.Değer 25 iken kese mi görünürmüş
Yok canım ona gitmedim. Bir dahada gitmem zaten. Dün moralimi çok bozdu
Eğer gebe değilsem üzülürüm. Hala daha adet olmadığım için umudum var doğrusu. Umarım hayalkırıklığına uğramam.
Canım bence o doktoru kesinlikle değiştirmelisin.Her doktor bilirki kesenin gözükebilmesi için değerin en az 1000 olması gerekir ki bunu doktor olmadığımız halde biz bile biliyoruz.Kesin hamilelik içinse 2 gün sonra kanda tekrar baktır canım değerin ikiye katlamışsa kesin hamilesindir.
ben hamilesin demistim:) hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok sağol teşekkür ederim. Daha önce düşük yaşadığım için biraz tedirginim ama içimden bir his bu sefer olacak diyor Allah bilir tabi yinede bir his işte. Allah hayırlısıyla nasip etsin hem bana hemde isteyen herkese inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?