su içmeye başlıyoruz hanımlar :)

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
İngiliz Daily Mail gazetesinin muhabiri Sarah Smith, sıradışı bir habere imza attı. Baş ağrısı ve sindirim problemi yaşayan Smith'e doktorlar günde 3 litre su içmesini tavsiye etti. Smith, günde 3 litre su içmeye başlamadan önce de yüzünün fotoğrafını çekti. 4 hafta sonra da tekrar yüzünü fotoğrafladı. Smith aradaki fark için" 42 yaşındayım. Ama 4 hafta önce 52 yaşında gibiydim. Hem cildim gençleşti hem de baş ağrısı ve sindirim sorunu şikâyetlerimden kurtuldum" diyor.
veee bir çok bu haberi anlattığım kişi sadece bol bol su içerek zayıflayanlar olduğunu söyledi.

öyleyse ne yapıyoruz bol bol su içiyoruz :))))

Ben de izledim akşam bu haberi :) İnanılmaz bir fark var kadının fotoğrafları arasında,photoshop vs yoksa tabi..
Ben de başlıyorum yarın bol bol su içmeye bakalım bize ne gibi bir faydası olacak :)

Su içmek kesinlikle cilde iyi geliyor. Ben çok fazla içemezdim. Son bir aydır bol bol su içmeye çalışıyorum. Ve günde bir litre suya 1 çay kaşığı İngiliz karbonatı atıyorum. Hem vücudu alkaliye çeviriyormuş. Sudan vazgeçmeyelim.

ben günde 2 lt bazen daha fazla içiyorum fakat bir şey hissedemiyorum :26:

Malesef ben de suyu çok
içmeyenlerdenim. Sıvı alımım da azdır. Son zamanlarda Evde sürahiye 1dilim limon ve 1 ufak çubuk tarçın attım. Kokusu da hoş oldu, zevkli de oldu. Dekotatif de görüntüsü oldu.

İngiliz Daily Mail gazetesinin muhabiri Sarah Smith, sıradışı bir habere imza attı. Baş ağrısı ve sindirim problemi yaşayan Smith'e doktorlar günde 3 litre su içmesini tavsiye etti. Smith, günde 3 litre su içmeye başlamadan önce de yüzünün fotoğrafını çekti. 4 hafta sonra da tekrar yüzünü fotoğrafladı. Smith aradaki fark için" 42 yaşındayım. Ama 4 hafta önce 52 yaşında gibiydim. Hem cildim gençleşti hem de baş ağrısı ve sindirim sorunu şikâyetlerimden kurtuldum" diyor.
veee bir çok bu haberi anlattığım kişi sadece bol bol su içerek zayıflayanlar olduğunu söyledi.

öyleyse ne yapıyoruz bol bol su içiyoruz :))))

vay canına , bol bol içmek lazım :52::52:

Back
X