Al benden de okadar :) Ben hiç hesaplamadım ne kadar su içtiğimi..ama hesaplamaya kalksam heralde günde 10 kilo içiyorumdurbenimde fazla su içme sorunum var..ama okadar yememe rağmen hiç kilo problemim yok..iftarda karnımı suyla doyuruyorum..oruca çok zor dayanıyorum..susuzluk bende sinir yapıyo..Allahım su nimetini bize verdiğin için sana sonsuz şükürler olsun
bende böyelyim
ben zayıfım ve morarma olmuyor ama su içmek neredeyse aklıma gelmıyor
Su hayatın bize verdiği en güzel hediyedir. Annemde içmez ve zararlı bir bir çıkmaya başladı...
Cildime hayran kalırlar kendimi bildim bileli su ile elma tüketirim. Özellikle su çok önemli.
Bugün 4,5 litre içmişliğim var sabah kalkmamla suya yumulmam bir oluyor. Çok seviyorum.
Ve yararları saymakla bitmez kendini buna zorlasanda olmaz. Anlamıyorum su olmazsa hayat olmaz nasıl susamazsın :)
Şuan bahsettikya kana kana içesim var canım çekiyor tatlı gibi falan. Bence içmeye başla şartladıkça kendini daha çok soğursun. Gerçi istesende istemesende
içeceksin orası ayı yok burnumdan çıkıyor falan olmuyor öyle şeyler.
1 hafta susus durabilecek misin hiç ? Suyu sevmeye başla her yönü ile.
Su hayatın bize verdiği en güzel hediyedir. Annemde içmez ve zararlı bir bir çıkmaya başladı...
Cildime hayran kalırlar kendimi bildim bileli su ile elma tüketirim. Özellikle su çok önemli.
Bugün 4,5 litre içmişliğim var sabah kalkmamla suya yumulmam bir oluyor. Çok seviyorum.
Ve yararları saymakla bitmez kendini buna zorlasanda olmaz. Anlamıyorum su olmazsa hayat olmaz nasıl susamazsın :)
Şuan bahsettikya kana kana içesim var canım çekiyor tatlı gibi falan. Bence içmeye başla şartladıkça kendini daha çok soğursun. Gerçi istesende istemesende
içeceksin orası ayı yok burnumdan çıkıyor falan olmuyor öyle şeyler.
1 hafta susus durabilecek misin hiç ? Suyu sevmeye başla her yönü ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?