su içmeyi sevmiyorum

Su+tuz=yaşam
hayatta kalmak için su içmek zorundasın vücudun yarısından fazlası sudur
ve organlarının gerekli enerjiyi üretmeleri için bile suya ihtiyacın var
zorlayarakda olsa içmek zorundasın su içmezsen dmarların daralır ve kan akışın gerekli hızı alamaz su sağlık demek ya hem birde gün içinde o kadar vücut ter ve idrarla birlikte su atıyo ki sen bu attıklarını yerine koymak zorundasın yani vücudunun suya ve tuza ihtiyacı var özelliklede suya Allah susuz bırakmasın:87:

bende suyu hiç aramam soğuğunu zor içiyrum şişede dolaba koyup. bizimki damacanada bide ılık oluyoki iğrenç hiç sevmıyorum :26: :26: :26:

ben de suya bayılırım, onsuz yaşayamam, çok içiyorum hatta
bence sen de alışkanlık haline getirmelisin bunu, en azından sağlığını düşünerek yap, ben de öyle düşünerek sağlıklı beslenmeye çabalıyorum, meyve sebze yemeye çalışıyorum o zaman yeniyor çünkü biliyorsun işe yarayacak

su içmemeye devam et sen.
demek fazlalıklarını veremiyosun ve göz azltı morlukların belirginleşti öyle mi :) iyi, çok değil, 30-40 yaşlarına gelmeden kuruyan, artık krem bile fayda etmeyen bi cildin olduğunda -üstelik cildinin üzerinde kahverengi benekler eşliğinde- 50 yaşlarındaysa hücrelerin susuzluktan hareket edemediği için, sinir sisteminde bozukluk meydana geldiğinde ve beyin hücrelerindeki hat safhaya ulaşan bu yavaşlılık seni alzheimer hastası yaptığında su içmediğin günleri hatırlayabilecek misin acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…