Su İçsem Yarıyor.!

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
Merhaba hepinize..

Başlıktan da anlaşıldığı gibi su içsem yarıyor.. Hemen karnım şişiyor. Mesela bugün tost yedim çay içtim. Öyle bir karnım şişti ki 3-4 aylık hamile gibi. Başlarda kilo sanıyordum ancak şişkinlik olduğunu düşünmeye başladım çünkü dediğim gibi normal göbeğim var, su içiyorum 1 bardak hooop şişiyor. Ve nefes darlığı yapıyor bazen. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç acaba ? Ya da bilgisi olan?

Benim de var ama biraz daha kursağa doğru tam göbek değil :1:
1 gün birşey yemesem iniyor ama azıcık yemekle hemen kocaman oluyor :50:
Ama nedendir çaresi var mıdır bilmiyorummm

Benim de var ama biraz daha kursağa doğru tam göbek değil :1:
1 gün birşey yemesem iniyor ama azıcık yemekle hemen kocaman oluyor :50:
Ama nedendir çaresi var mıdır bilmiyorummm

Benim göbekte. Ama aynı dediğin gibi, yemeyince inik. Azıcık yiyince kocaman. Az önce aynaya baktım şok oldum :1: En iyisi konu açmak dedim bende bir bilen vardır belki. Umarım buradan bilgi alabiliriz bu konuda

canim ciddi birsey olabilir, Allah korusun. bi doktora git bana kalirsa...sade yemekten oluyorsa masum sayilir...

Son düzenleme:
canim ciddi birsey olabilir, Allah korusun. bi doktora git bana kalirsa...sade yemekten oluyorsa masum sayilir...

Bende tedirgin oldum açıkçası. Ama endoskopi yapıyorlarmış diye duydum korktum. :52:

Yarın göğüs hastalıklarına gideceğim, nefes daralmasının sebebi göğüs hastalıkları ile ilgili değilse, oluşan şişkinliktendir. Ve mecburen şişkinlik için gitmem gerekecek cesaretimi toplayıp :50:

bana bağırsaklarla ilgili bir problemmiş gibi geldi bende de aynı durum var ama bana şişkinlik olarak değil kilo olarak dönüyor zira çok yiyorum bende bunun farkındayım:)))

Back
X