- 9 Ağustos 2014
- 3.897
- 2.799
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eski ilişkide aynı sizin gibiydim
Her tartışmada haksız da olsam surundururdum
Sonra bir gün yine böyle saçma sapan davrandim adam her zamanki gibi arkamdan koşar arar sorar sandım
Baktım ki o iş öyle değilmiş Böylece dersimi almış oldum
Ve asla yaptiklarimdan gurur duymuyorum ve o kadar iyi bir insana bunları yaptığımı aklıma gelince vicdan azabı çekiyorum
Bence sizde böyle ders alacak şeyler yaşamadan önce birazcık bu huyunuzu koreltmeye çalışabilirsiniz
Mesela öncelikle Özür dilemeyi ogrenmelisiniz bunun kötü bir şey olmadığını sizi alcaltmayacagini aksine söyleyince sizi daha çok rahatlattigini göreceksiniz
Yaa öyle miÇok geçmiş olsun. . Üzülme lütfen. .
bilerek tartış sonra git özür dile deneyimleyerek alışabilirsin. tabi ufak bişey olsun tartışma kavga değil Allah korusun. yoksa yenemezsin bu inadını. Allah kocana sabır versin. İnşallah düzeltirsin bu huyunu.
Olur kız naz yaparak trip atcan azda oynaşcan civelenmeler bunlar hem kızgınım sana hem istiyom seni imajı yarat adam aşık olur kız sanaYa çok güldüm yineeO nasıl olacak? Hem karnım doysun hem pastam dursun
Nasıl olur ki he?? Olmaz gibi ??
Canım ben de senin gibiydim ilk evlendigimizde. Resmen adama eziyet ediyordum.surat asmalar,tripler.. Ama inanki sen nasıl davranirsan bir sure sonra esin de senin gibi olmaya başlıyor.ve hayat çok çekilmez oluyor.o yüzden biran önce kendini dizginlemeye başla.bu benim huyum diye diretirsen emin ol sonunda en çok uzulen sen olursun.Hanımlar tekrardan merhaba sizlereeee :)
Benim bi huyum var, evlerden ırak. İnsan bezdirir cinsten. Sadece eşime karşı bu huyum.
Örnek veriyorum, minik ya da benim açımdan büyük saydığım bi tartışma yaşadık diyelim. . Ben hatalıyım ya da değilim. Taş kesilirim. İçimde fırtınalar kopartırım. Aklımda büyütürüm, kocaman yaparım onu.
Adam haklı ya da haksız, akşam işinden gelirken çiçeğini alır gelir ki bunu haklı da olsa yapar. İşime gelirse alırım çiçeği, uzatmak istersem de almam hiç. Kapıyı açar içeri geçerim direk.
Adam yanağımdan öpmeye çalışır aramız düzelsin diye, ben yine put gibi durur iterim onu.
O ise tam tersi. Barışmak için ben hiç yanaşmam da, yanaştım diyelim. Kalkıp koltuğa yanına bile otursam hemen sarılır ''gel, geçti, bitti'' der.
Allahım ben bu odun gibi halimle napıcam??
Şimdi daha yeni evliyiz. Ben törpülenmedikçe de adam elbet bi gün bu şekilde yanaşmaktan bıkacak. . E ben zaten yanaşmam. Kötü şeyler olacak. .
Çok farkındayım neyin ne olduğunun ama ''dünya yansa bi adım dahi atmam, ne olursa olsun.'' düşüncesindeyim.
annem valla direk gülü atıyorlar ahahhahaO da minik ayrıntı işteBu kadar cool kızlarız illa ki bunu gören birileri olcak gülü seven dikenine katlanıcak
![]()
Zaten erkeklerimiz bi nazlı bi nazlıannem valla direk gülü atıyorlar ahahhaha![]()
Canım ben de senin gibiydim ilk evlendigimizde. Resmen adama eziyet ediyordum.surat asmalar,tripler.. Ama inanki sen nasıl davranirsan bir sure sonra esin de senin gibi olmaya başlıyor.ve hayat çok çekilmez oluyor.o yüzden biran önce kendini dizginlemeye başla.bu benim huyum diye diretirsen emin ol sonunda en çok uzulen sen olursun.
bende odunum.
küstüğümüzde hep o gelır, hemen yumusamam. iterim gitsin diye.
aklımdan cıkmaz hemen.
ama ben haksızsam asla uzatmam hemen gülerim o anda. haksız oldugunu biliyorsan sende uzatma o sırada.
tabii ki haksız da olsam o gelır barısmak ıcın orası ayrı![]()
Olur kız naz yaparak trip atcan azda oynaşcan civelenmeler bunlar hem kızgınım sana hem istiyom seni imajı yarat adam aşık olur kız sana![]()
nazdan ölüyorlar yeni gelinde bile bu naz yok haha biz kız törpülenmezyiz ömür törpülerizZaten erkeklerimiz bi nazlı bi nazlıBirazcık törpüleniriz azıcık
![]()
nazdan ölüyorlar yeni gelinde bile bu naz yok haha biz kız törpülenmezyiz ömür törpüleriz![]()
inat işte buİşte biraz ben, Allah sabır versin![]()
Yani ozaman biz böyle devam edelim napalım en azından özümüz bu boşuna törpülenmeyelimnazdan ölüyorlar yeni gelinde bile bu naz yok haha biz kız törpülenmezyiz ömür törpüleriz![]()
kız evde kaldık bizim durum vahim vahimYani ozaman biz böyle devam edelim napalım en azından özümüz bu boşuna törpülenmeyelim![]()
Böyle de tatlıyız cooluz boşverkız evde kaldık bizim durum vahim vahim![]()