• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu inadımı nasıl kırarım?

bilerek tartış sonra git özür dile deneyimleyerek alışabilirsin. tabi ufak bişey olsun tartışma kavga değil Allah korusun. yoksa yenemezsin bu inadını. Allah kocana sabır versin. İnşallah düzeltirsin bu huyunu.

Ben eski ilişkide aynı sizin gibiydim
Her tartışmada haksız da olsam surundururdum
Sonra bir gün yine böyle saçma sapan davrandim adam her zamanki gibi arkamdan koşar arar sorar sandım
Baktım ki o iş öyle değilmiş Böylece dersimi almış oldum
Ve asla yaptiklarimdan gurur duymuyorum ve o kadar iyi bir insana bunları yaptığımı aklıma gelince vicdan azabı çekiyorum
Bence sizde böyle ders alacak şeyler yaşamadan önce birazcık bu huyunuzu koreltmeye çalışabilirsiniz
Mesela öncelikle Özür dilemeyi ogrenmelisiniz bunun kötü bir şey olmadığını sizi alcaltmayacagini aksine söyleyince sizi daha çok rahatlattigini göreceksiniz

Demek biz kadınlarda var bu biraz. . Törpülemeye çalışacağım ben de. .

bilerek tartış sonra git özür dile deneyimleyerek alışabilirsin. tabi ufak bişey olsun tartışma kavga değil Allah korusun. yoksa yenemezsin bu inadını. Allah kocana sabır versin. İnşallah düzeltirsin bu huyunu.

Aminnnn. İnşallah. .

Dediğinizi de denerim bakalım. .

Ya çok güldüm yinee :KK70::KK70: O nasıl olacak? Hem karnım doysun hem pastam dursun :KK53: Nasıl olur ki he?? Olmaz gibi ??
Olur kız naz yaparak trip atcan azda oynaşcan civelenmeler bunlar hem kızgınım sana hem istiyom seni imajı yarat adam aşık olur kız sana :KK74::KK74:

Hanımlar tekrardan merhaba sizlereeee :)

Benim bi huyum var, evlerden ırak. İnsan bezdirir cinsten. Sadece eşime karşı bu huyum.

Örnek veriyorum, minik ya da benim açımdan büyük saydığım bi tartışma yaşadık diyelim. . Ben hatalıyım ya da değilim. Taş kesilirim. İçimde fırtınalar kopartırım. Aklımda büyütürüm, kocaman yaparım onu.

Adam haklı ya da haksız, akşam işinden gelirken çiçeğini alır gelir ki bunu haklı da olsa yapar. İşime gelirse alırım çiçeği, uzatmak istersem de almam hiç. Kapıyı açar içeri geçerim direk.

Adam yanağımdan öpmeye çalışır aramız düzelsin diye, ben yine put gibi durur iterim onu.

O ise tam tersi. Barışmak için ben hiç yanaşmam da, yanaştım diyelim. Kalkıp koltuğa yanına bile otursam hemen sarılır ''gel, geçti, bitti'' der.

Allahım ben bu odun gibi halimle napıcam??

Şimdi daha yeni evliyiz. Ben törpülenmedikçe de adam elbet bi gün bu şekilde yanaşmaktan bıkacak. . E ben zaten yanaşmam. Kötü şeyler olacak. .

Çok farkındayım neyin ne olduğunun ama ''dünya yansa bi adım dahi atmam, ne olursa olsun.'' düşüncesindeyim.
Canım ben de senin gibiydim ilk evlendigimizde. Resmen adama eziyet ediyordum.surat asmalar,tripler.. Ama inanki sen nasıl davranirsan bir sure sonra esin de senin gibi olmaya başlıyor.ve hayat çok çekilmez oluyor.o yüzden biran önce kendini dizginlemeye başla.bu benim huyum diye diretirsen emin ol sonunda en çok uzulen sen olursun.

bende odunum.
küstüğümüzde hep o gelır, hemen yumusamam. iterim gitsin diye.
aklımdan cıkmaz hemen.
ama ben haksızsam asla uzatmam hemen gülerim o anda. haksız oldugunu biliyorsan sende uzatma o sırada.
tabii ki haksız da olsam o gelır barısmak ıcın orası ayrı :KK53:

Canım ben de senin gibiydim ilk evlendigimizde. Resmen adama eziyet ediyordum.surat asmalar,tripler.. Ama inanki sen nasıl davranirsan bir sure sonra esin de senin gibi olmaya başlıyor.ve hayat çok çekilmez oluyor.o yüzden biran önce kendini dizginlemeye başla.bu benim huyum diye diretirsen emin ol sonunda en çok uzulen sen olursun.

Peki, aman o benim gibi olmasın da :KK43:

bende odunum.
küstüğümüzde hep o gelır, hemen yumusamam. iterim gitsin diye.
aklımdan cıkmaz hemen.
ama ben haksızsam asla uzatmam hemen gülerim o anda. haksız oldugunu biliyorsan sende uzatma o sırada.
tabii ki haksız da olsam o gelır barısmak ıcın orası ayrı :KK53:

İşte biraz ben, Allah sabır versin :KK48:

İşte biraz ben, Allah sabır versin :KK48:
inat işte bu
az da olsa burundan kıl aldırmamak :KK53:

eğer haksız oldugunu bılıyorsan, uzattıgında bir müddet sonra
eşin sorunun sende oldugunu düşünür ve hep haksız sen olursun, haklı zamanlarda bıle :KK53:
o yuzden barısma fırsatı gelınce gerı cevırme :D

Sen güzel bi sopa istiyosun bence :KK53: şaka bi yana zamanla düzelir evliliğin daha farklı olduğunu anladığın zaman inş. Geç olmaz canım :KK66: başak burcumusun

Back
X